Smartphones

Galaxy A7 (2018) με τριπλή κάμερα και αισθητήρα αποτυπωμάτων περιμετρικά της συσκευής;

Το Galaxy A7 (2018) αποτελεί τη νέα mid-range πρόταση της Samsung, και διέρρευσε φωτογραφία, press renders αλλά και πληροφορίες σχετικά με ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Οι πληροφορίες που αφορούν το Galaxy A7 (2018) αναφέρουν πως θα διαθέτει την κάθετη διάταξη των καμερών που υπάρχει και στο Galaxy A9 Star, με τη διαφορά να βρίσκεται στο ότι θα είναι η πρώτη συσκευή της Samsung με τρεις κάμερες στην πλάτη της συσκευής, με τη λειτουργία που θα έχει ο κάθε φακός να μην είναι γνωστή.

Μια ακόμα λεπτομέρεια που θα κάνει τη συσκευή να ξεχωρίζει, είναι πως ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων δε θα βρίσκεται στη γυάλινη πλάτη του Galaxy A7 αλλά θα έχει τοποθετηθεί στο αλουμινένιο σώμα του σε άγνωστο σημείο προς το παρόν, ενώ στην μπροστινή πλευρά θα υπάρχει η Infinity Display της Samsung.

Τέλος, η συσκευή φημολογείται πως θα διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 660 ενώ μέσα στον Ιούλιο είχε εμφανιστεί στο Geekbench με τον Exynos 7885 και 4GB RAM, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε την παρουσίαση της συσκευής από τη Samsung για να διαπιστώσουμε τα επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 18 Σεπτεμβρίου 2018 12:47

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.