Smartphones

Το Nokia X6 στο Geekbench με Snapdragon 636, 6GB RAM και Android 8.1 Oreo

Βρισκόμαστε στο “παρά πέντε” της αποκάλυψης του Nokia X6 και η συσκευή εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench αποκαλύπτοντας μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών και φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή η οποία αξίζει την προσοχή των καταναλωτών.

Η συσκευή στο πέρασμά της από το Geekbench πέτυχε 1330 πόντους στο single-core και 4907 πόντους στο multi-core τεστ και αποκαλύφθηκαν μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών του. Το Nokia X6 φαίνεται πως “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo και τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο Snapdragon 636, ο οποίος διαθέτει οκτώ πυρήνες Qualcomm Kryo 260 που είναι χρονισμένοι μέχρι τα 1.8GHz. Όσον αφορά τη μνήμη RAM, η συσκευή είναι εφοδιασμένη με 6GB ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως θα υπάρξουν και πιο οικονομικές εκδόσεις με 3GB και 4GB μνήμης RAM.

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά αναφέρουν, σύμφωνα με πληροφορίες, πης η οθόνη της συσκευής θα είναι στις 5.84 ίντσες με ανάλυση 2280×1080 pixels και αναλογία οθόνης 19:9 η οποία θα διαθέτει και notch. Επίσης, στο πίσω μέρος διακρίνουμε την dual κάμερα με τον κύριο αισθητήρα να έχει ανάλυση 16 MP, η εμπρόσθια selfie κάμερα να είναι επίσης στα 16 MP και η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3000 mAh.

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 14:56

Σχόλια

  • μήπως τα 6GB είναι λίγα;;; θα ήθελα να τρέξω το διαστημικό πρόγραμμα της nasa και θέλω αρκετή μνήμη και υπολογιστική ισχυ!!! χαχαχα!!!

    Ωραίο design, ΑΝ σου αρέσουν τα σεμεδάκια πάνω πάνω!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.