Smartphones

Το One UI 5.1 της Samsung εξαντλεί τη μπαταρία των Galaxy

To Οne UI 5.1 της Samsung εξαντλεί την μπαταρία σε ορισμένες συσκευές στις οποίες έχει εγκατασταθεί πρόσφατα, σύμφωνα με αναφορές.

Σε μια σελίδα υποστήριξης της ιταλικής Samsung, ένας χρήστης του Galaxy S22 Ultra έγραψε ότι αν μπορούσε να αναιρέσει την ενημέρωση θα το έκανε αμέσως. Ο χρόνος που μπορούσε να κάνει χρήση της συσκευής μειώθηκε από επτά σε τέσσερις ώρες μετά την εγκατάσταση του νέου UI στο τηλέφωνό του.

Ακόμα, στο Reddit, ένας χρήστης Galaxy S22+ με Exynos παραπονέθηκε για παρόμοια μείωση του χρόνου χρήσης από επτά σε τεσσεράμιση ώρες. Άλλοι κάτοχοι μοντέλων της σειράς Galaxy S22 αναφέρουν χαμηλότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μετά την εγκατάσταση του One UI 5.1.

Από την άλλη, μετά τη λήψη της ενημέρωσης μειώθηκε η χρήση μπαταρίας κατά τη διάρκεια του νυχτερινού stand-by από τρεις ποσοστιαίες μονάδες σε μία, σύμφωνα με χρήστες.

Άλλες αναφορές κάνουν λόγο για αύξηση της θερμοκρασίας της συσκευής.

Σύμφωνα με χρήστη του Reddit, υπάρχει ένα μοτίβο και όσοι εγκατέστησαν πρόσφατα το One UI 5.1 πρέπει να κάνουν υπομονή και θα περάσουν τα συμπτώματα αυτά.

Επεξεργάστηκε την 20 Φεβρουαρίου 2023 2:14

Σχόλια

  • Καθε φορα μετα απο ενημερωση τα ιδια και τα ιδια... Προσωπικα δεν ειχα ποτε κανενα θεμα και με το 5.1 ειδα ακομα καλυτερη αυτονομια. Ενα clear cache του κινητου και μια επανεκκινηση αρκει...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.