Το “Oh So Orange” των Google Pixel 4 θα είναι limited έκδοση για όσους το προ-παραγγείλουν

, Το “Oh So Orange” των Google Pixel 4 θα είναι limited έκδοση για όσους το προ-παραγγείλουν

Τα Google Pixel 4 και Pixel 4 XL εμφανίστηκαν στο Best Buy Καναδά ωστόσο από αυτό λείπει η “Oh So Orange” έκδοση η οποία εμφανίστηκε σε διαφήμιση στην Times Square. Τώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το χρώμα αυτό θα είναι διαθέσιμο μόνο για όσους προ-παραγγείλουν το Pixel 4 ή το Pixel 4 XL.

Επιπλέον, λέγεται ότι όσοι κάνουν προ-παραγγελία θα λάβουν τρεις μήνες δωρεάν αποθηκευτικό χώρο στο cloud αυτό όμως δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Google Pixel 4 XL

Το Pixel 4 XL αναμένεται να έχει 6.3 ιντσών Quad HD+ OLED display με ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Στο front panel θα υπάρχει κανονικό bezel στην πάνω μεριά το οποίο θα κρύβει όλους τους αισθητήρες, την front facing κάμερα των 8MP και το ηχείο των κλήσεων. Φυσικά, υπάρχει το Face Unlock και Motion Sense σύστημα.

Εσωτερικά θα τοποθετηθεί ο Snapdragon 855 με 6GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερα θα έχει διπλή διάταξη με 12MP + 16MP telephoto ενώ ζωή στο smartphone θα δίνει μπαταρία χωρητικότητας 3.700mAh.

Google Pixel 4

Το πιο μικρό Pixel 4 θα έχει μικρότερη οθόνη ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα παραμείνουν ίδια. Πιο συγκεκριμένα το display θα είναι OLED στις 5.7 ίντσες και θα έχει Full HD+ ανάλυση και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Τα γρανάζια θα γυρίζει ο Snapdragon 855 ο οποίος θα συνδυάζεται με 6GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό. Η κάμερα θα είναι επίσης διπλή στα 12MP και 16MP telephoto ενώ η selfie κάμερα θα ανέρχεται στα 8MP. Το smartphone θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 2.700mAh και υποστηρίζονται Face Unlock και Motion Sense.

Ημερομηνία παρουσίασης και τιμή

Τα δύο νέα high-end smartphone της Google θα παρουσιαστούν στις 15 Οκτωβρίου στην Νέα Υόρκη και αναμένεται να κυκλοφορήσουν μετά τις 18 του ίδιου μήνα με τιμές που θα ξεκινάνε από τα 720 και 820 ευρώ αντίστοιχα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Διέρρευσε (και) η τιμή – Πόσο ακριβότερο θα είναι από το 7a;

Μια ακόμα είδηση έρχεται από το μέτωπο της Google και αυτή τη φορά αφορά το Pixel 8a και συγκεκριμένα την τιμή του.