Smartphones

Το Samsung Galaxy A8+ (2018) λαμβάνει ενημέρωση για το Android Pie

Η πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google είναι το Android 9 Pie, και οι περισσότεροι κατασκευαστές κάνουν ότι μπορούν για να διασφαλίσουν ότι τα smartphones τους θα λάβουν ενημέρωση με αυτή την έκδοση του Android.

Το Δεκέμβριο του 2017, ο Νότιο Κορεατικός κατασκευαστής smartphone, Samsung, κυκλοφόρησε το Samsung Galaxy A8+ (2018), και τότε το smartphone ερχόταν με το Android 7 Nougat. Τον Μάιο του 2018 η εταιρεία διέθεσε την έκδοση Android Oreo, για τη συγκεκριμένο συσκευή, και τώρα επιβεβαίωσε ότι το Samsung Galaxy A8+ (2018) θα πάρει το Android 9 Pie, μαζί με το Android security patch του Φεβρουαρίου.

Προς στιγμήν, η ενημέρωση αυτή είναι διαθέσιμη μόνο στη Ρωσία, και δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα διατεθεί και στις υπόλοιπες αγορές. Η εγκατάσταση της ενημέρωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω του Samsung Smart Switch, ή μπορούμε να την κατεβάσουμε από τις Ρυθμίσεις → Ενημερώσεις λογισμικού.

Το Samsung Galaxy A8+ (2018) έχει 6 ίντσες Full HD+ Super AMOLED οθόνη, και δύο μπροστινές κάμερες στα 16MP και 8MP. Στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον Exynos 7885 SoC με 4 GB / 6 GB μνήμη RAM και 32 GB / 64 GB χώρο αποθήκευσης, και μία 3.500 mAh μπαταρία.

Τέλος, το Samsung Galaxy A8+ (2018) είχε κυκλοφορήσει μαζί με το Samsung Galaxy A8 (2018), ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν αυτή το δεύτερο θα πάρει Android 9 Pie.

Πηγή

Σχόλια

  • αυτό έλλειπε σχεδον 500 ευρω κινητό με τιμή εκκίνησης, να είναι είδηση τα αυτονόητα

  • Ρε παιδιά εγώ στο s8 δεν έχω πάρει καμία ενημέρωση....ξέρουμε ποτέ θα έρθει το android 9 στις υπόλοιπες συσκευές της Samsung;;;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.