Smartphones

UMi Super: Το πρώτο firmware update ΟΤΑ

Το πρώτο firmware update ΟΤΑ (Over the Air) για το UMi Super κυκλοφόρησε μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της ναυαρχίδας της UMi. Ταυτόχρονα η UMi έκανε διαθέσιμη την υπηρεσία Service page με σκοπό να λύσει όλες τις απορίες σχετικά με τα κινητά της.

Όλα αυτά μαρτυρούν την επιλογή της UMi να προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης τόσο σε επίπεδο software όσο και hardware. Πάμε όμως να δούμε μαζί αλλαγές και βελτιώσεις που φέρνει το νέο firmware update για το UMi Super.

Βελτιώσεις στο user interface
Ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του UMi Super ειναι το κουμπί navigation που επιτρέπει να προγραμματίσουμε το hard button ή το εικονικό virtual από τα δεξιά προς τα αριστερά ή από τα αριστερά προς τα δεξιά. Για ακόμα μεγαλύτερη ευχρηστία, η επιλογή αυτή βρίσκεται πλέον και στο notification bar. Φυσικά παραμένει και στο μενού ρυθμίσεων

Βελτιώσεις και προσθήκες στην κάμερα
Το UMi Super έρχεται με κάμερα 13 Megapixel και αισθητήρα της Panasonic προσφέροντας ταχύτητα στις λήψεις και πολύ καλή ποιότητα στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί σε χαμηλές συνθήκες φωτισμού. Το νέο firmware προσθέτει ακόμα μεγαλύτερη ταχύτητα στο auto-focus που αγγίζει το 20% σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Η ποιότητα σε χαμηλό φως αυξήθηκε κατά 35% για να έχουν οι φωτογραφίες περισσότερη λεπτομέρια.

Ακόμα ταχύτερο αναγνώστης δαχτυλικών αποτυπωμάτων
Αν και το UMi Super είναι εξοπλισμένο με ένα γρήγορο αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, το νέο firmware update το κάνει να λειτουργεί με μεγαλύτερη ακρίβεια. Η συνολική άυξηση της ταχύτητας απόκρισης είναι 20%. Προσοχή, μετά το update όλα τα δαχτυλικά αποτυπώματα που είχατε αποθηκεύσει θα σβηστούν και θα πρέπει να τα προσθέσετε εκ νέου.

Μπαταρία σαν να μην τελειώνει ποτέ
Το UMi Super ενσωματώνει μπαταρία κατασκευής Sony με χωρητικότητα 4000mAh και λειτουργία γρήγορης φόρτισης που βαζίζεται στην τεχνολογία PE+. Το νέο update αυξάνει περαιτέρω την διάρκεια ζωής της μπαταρία και με την λειτουργία auto cleaning την κάνει optimize.

Με δεκαπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10 και οθόνη 5.5 ιντσών κατασκευής Sharp το UMi Super ειναι η ναυαρχίδα της κατασκευάστριας εταιρείας UMi. Ένα κινητό σχεδιασμένο αποκλειστικά από την UMi το οποίο ήδη έχει δεχθεί τα πρώτα θετικά review από άτομα που το έχουν δοκιμάσει πρώτοι.

Κάντε Subscribe για να κερδίσετε κουπόνι έκπτωσης 70$ για το UMi Super.

Επεξεργάστηκε την 9 Ιουνίου 2016 16:25

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.