Vertu Constellation, Ας βάλουμε λίγη χλιδή στο Android

Το Vertu Constellation είναι η νέα προσθήκη στην γκάμα των υπερπολυτελών κινητών της εταιρείας, η οποία τελευταία παρουσιάζει και smartphones. Το τελευταίο μοντέλο έχει πολύ προσεγμένα υλικά, με οθόνη διαγωνίου 4,3 ιντσών, σε ανάλυση 720p, κρύσταλλο ζαφειριού ως κάλυμμα της οθόνης, δέρμα στο πίσω μέρος και τιτάνιο βαθμού 5 στο πλαίσιο. Η τιμή του, βέβαια, είναι ολίγον τι… υπερβολική… καθώς κοστίζει €4.900!

Τώρα που συνήλθες από το σοκ της τιμής, μπορούμε να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Έτσι, έχει διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon στο 1.7 GHz, έχει κάμερα 13 Megapixel, έχει εσωτερική μνήμη 32GB, Wi-Fi, Bluetooth και NFC. Για λειτουργικό σύστημα έχει Android 4.2 Jelly Bean, ενώ για να πάρεις μια καλή ιδέα του τι σημαίνει πολυτέλεια, αρκεί να μάθεις ότι τα ringtones αυτού του smartphone τα έχει συνθέσει η ίδια η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου. Εάν μπορείς να το αποκτήσεις, τότε είσαι κάποιος σημαντικός, επομένως υποστηρίζει κρυπτογραφημένες συνομιλίες και σου προσφέρει και ενσωματωμένο Anti-Virus από την Kaspersky (πιθανότατα είσαι και Ρώσος Μεγιστάνας…)

Πηγή

Σχόλια

  • Υπομονή παιδιά, θα βγει σε κάνα μήνα και φτηνότερη έκδοση (είναι της μόδας άλλωστε), με δέρμα πίσω σε στιλ ΝΟΤΕ 3, με €3.900 το 16άρι. Μη σας πιάσουν κότσο!

  • Sapphire Glass, τιτάνιο... πολύ καλά χαρακτηριστικά, ωραιότατο design και σωστό μεγεθος ...
    Περα της απαγορευτικης του τιμης για τους πολλους... είναι πανέμορφο το κινητο.
    Μονο με κανα Τζόκερ θα γινοταν δικο μου.
    Απο την αλλη ομως τωρα που το σκεφτομαι θα ειχα προβλημα στην καφετέρια... ποιος θα το αναγνωριζε? Μεχρι και γκομενα θα εχανα απο κανενα iPhone Fan Boy... :P

  • @Αποστόλης Ρόδος αν χάσεις γκόμενα απο οποιασδήποτε εταιρίας fan boy τότε το προβλημα ειναι μεγαλύτερο απο το κινητό σου,ψάξου γυμνάσου και γενικά ασχολήσου με κάτι πιο ωφέλιμο που να της αρέσει,γιατι γκόμενα πανω απο 15 χρονών δύσκολα θα σε άφηνε απλά για ενα iphone

  • Αφού κάνει 4.900 και όχι 5.000 θα το πάρω!Σιγά τα λεφτά...10 μνημονιακοί καλοί μισθοί είναι...

  • @Τελης Μπατακης ... δεν έχω κανένα προβλημα και ειμαι ηδη αρκετός εδώ και δεκαετίες για οποιαδήποτε κατηγορία γυναίκας... πλακιτσα έκανα που προφανέστατα δεν αντιληφθηκες... ;-)

  • Οτι βλακεια και ηλιθιοτητα τους καρφωθει την κανουν,μα ακομα πιο πολυ με τρελενει που θα πουλησει κι ολας!

  • Για να δικαιολογηθεί κάπως το θέμα της τιμής πρέπει να συνοδεύεται το πακέτο με τσάντα L.V απο δέρμα κροκόδειλου κ θήκη-πουγκί απο μετάξι και επένδυση carbon fiber μην πάθει και τίποτα και κλαίς τα 5 χιλιάρικα :P

  • καλα για τι μας εχει η Vertu ??? Λες και νομιζει πως με τετοια τιμη θα ψαρωσει καποιον... Με 4.900 Ε παιρνεις 3 iPad Retina και 5 Galaxy S4 !

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.