Smartphones

Vivo X Fold και Vivo Pad: Τα βλέπουμε στα πρώτα επίσημα videos

H επίσημη παρουσίαση του Vivo X Fold και του Vivo Pad θα γίνει στις 11 Απριλίου, αλλά από τώρα κυκλοφορούν τα πρώτα επίσημα βίντεο. Και στις δύο περιπτώσεις αποκτούμε μία καλή εικόνα για το σχεδιασμό των νέων μοντέλων.

Το Vivo X Fold είναι ένα αναδιπλούμενο smartphone με τετραπλό setup στην πίσω κάμερα και ιδιαίτερο μοτίβο στο υλικό κατασκευής του που θυμίζει δέρμα. Η οπτική τεχνολογία της κύριας κάμερας του Vivo X Fold είναι από τον οίκο Carl Zeiss, επομένως γεννώνται υψηλές προσδοκίες για τις φωτογραφικές του επιδόσεις. Η όλη αισθητική αποπνέει έναν αέρα premium κατασκευής, χωρίς να γίνεται αναφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Αυτό που έχει διαρρεύσει για το νέο foldable της Vivo είναι ότι η εξωτερική οθόνη θα είναι στις 6.53 ίντσες, με την εσωτερική να είναι στις 8 ίντσες, αλλά το συνολικό πάχος του Vivo X Fold δεν θα ξεπερνά τα 6.3 χιλιοστά. Θα είναι, επομένως, εξαιρετικά λεπτό για foldable.

Από την πλευρά του, το Vivo Pad, θα είναι το tablet που θα παρουσιάσει επισήμως στις 11 Απριλίου η εταιρεία, με λειτουργικό σύστημα Android και μεγάλο μέγεθος στην οθόνη.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.