Smartphones

vivo X Fold2, X Flip, Pad 2: Έρχονται επίσημα στις 20 Απριλίου

Επιβεβαιώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας των vivo X Fold2, vivo X Flip και vivo Pad 2 και αυτή είναι η 20η Απριλίου.

Η εκδήλωση στην Κίνα θα αφορά τις κορυφαίες επιδόσεις και τις μεγάλες οθόνες, δήλωσε ο Huang Tao, Αντιπρόεδρος της vivo.

Σύμφωνα με τα teasers, θα υπάρχει κάποιο είδος “τεχνολογίας 3D απεικόνισης”, η οποία ίσως θα παρόμοια με αυτή που παρουσίασε η ZTE στο MWC τον Φεβρουάριο με το ZTE nubia Pad 3D.

Το vivo X Fold2 αναμένεται να έχει μια foldable E6 AMOLED 8,03″ στο εσωτερικό και 6,53″ E6 AMOLED στο κάλυμμα. Και οι δύο θα έχουν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω, ενώ θα φορούν ένα chipset Snapdragon 8 Gen 2.

Προχωρώντας στο X Flip, οι φήμες το θέλουν να τροφοδοτείται από το τσιπ Snapdragon 8+ Gen 1 και να διαθέτει κάμερα selfie 32 MP. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος αναμένεται να είναι shooter 50MP με αισθητήρα Sony IMX866, επίστρωση Zeiss T* και OIS.

Το vivo Pad 2 αναμένεται να είναι μια μεγαλύτερη έκδοση του vivo Pad με οθόνη LCD 12,1″ με το chipset Dimensity 9000. Οι φήμες τη θέλουν να έχει μια τεράστια κυψέλη 10.000 mAh, η οποία θα πρέπει να κάνει θαύματα για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η τιμολόγηση και η διαθεσιμότητα για την κινεζική αγορά θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά πιθανότατα δεν θα υπάρξει αναφορά για τη διεθνή σκηνή αφού λογικά καμία από αυτές τις συσκευές δεν θα κυκλοφορήσει εκτός της εγχώριας αγοράς.

Επεξεργάστηκε την 11 Απριλίου 2023 13:27

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.