Combo διαγωνισμός Techblog με δώρο Vodafone smartphones!

Μεγάλος combo διαγωνισμός με δώρο τα απίθανα smartphones Vodafone Smart 4 Power και Vodafone Smart 4 Turbo σφραγισμένα στο κουτί τους, προσφορά της Vodafone! Με τετραπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 5 Megapixel, Android 4.4 KitKat και ραδιόφωνο FM, τα νέα Vodafone smartphones μπορούν να γίνουν δικά σας μέσα από τον combo διαγωνισμό του Techblog! Καλή επιτυχία σε όλους!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση. Ο νικητής που κερδίζει το Vodafone Smart 4 Power είναι το σχόλιο No. 1051 (Πανος) και ο νικητής που κερδίζει το Vodafone Smart 4 Turbo είναι το σχόλιο-συμμετοχή Νο. 653 (giwrgos).

Για να λάβετε μέρος στον combo διαγωνισμό του Techblog με δώρο τα Vodafone Smart 4 Power και Vodafone Smart 4 Turbo – (δύο smartphones, δύο νικητές) – θα πρέπει να ακολουθήσετε και τα 3 παρακάτω βήματα:

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 στις 15:00 το μεσημέρι και οι δύο νικητές θα προκύψουν κατόπιν κλήρωσης. Οι δύο νικητές θα ενημερωθούν με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog!

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες.

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

Επεξεργάστηκε την 18 Ιανουαρίου 2022 12:39

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.