Κερδίστε ένα HTC Desire HD, Διαγωνισμός – Σεισμός

To Techblog αποχαιρετάει το 2010 με ένα διαγωνισμό-σεισμό και σας κάνει δώρο ένα από τα ισχυρότερα smartphones που ανακοινώθηκαν φέτος, το HTC Desire HD. Για να αφήσουμε τη χρονιά που φεύγει με μια γλύκα στα χείλη, πάρτε μέρος στον διαγωνισμό-σεισμό και κάντε το δικό σας! Διαβάστε πως.

update Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011, 15:40. Ο νικητής που κερδίζει το HTC Desire HD είναι ο χρήστης με ψευδώνυμο “ikostas”. Δείτε το σχόλιο-συμμετοχή του εδώ . Αυτή τη στιγμή ανεβαίνει και το βίντεο της κλήρωσης, μόλις είναι διαθέσιμο θα μπορέσετε να το δείτε εδώ. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή. Μείνετε εδώ στο Techblog, θα ακολουθήσουν και νέοι διαγωνισμοί.

update: Ο Διαγωνισμός για το HTC Desire HD ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες.
Σήμερα Πέμπτη 6 Ιανουαρίου το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email, μέσα από το Facebook Fan Page και σε αυτό εδώ το άρθρο. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας.

Όροι συμμετοχής
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο ένα HTC Desire HD (ευγενική χορηγία του ελληνικού γραφείου της HTC) θα πρέπει να αφήσετε σε αυτό εδώ το άρθρο ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας το πόσο πολύ αγαπάτε το Techblog! Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011 στις 23:59 και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email ενώ θα ανακοινωθεί και μέσα από το Fan Page του Techblog στο Facebook – Κάντε like. Καλή επιτυχία και Καλή Χρονιά!

Σημαντικό
Διπλές – τριπλές συμμετοχές με διαφορετικά email και ονόματα δεν θα γίνονται δεκτές και θα αποκλείονται από την κλήρωση. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον διαγωνισμό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Επεξεργάστηκε την 6 Ιανουαρίου 2011 15:42

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.