Windows 10 Mobile: Τα Lumia που θα πάρουν πρώτα το update

Πριν από δυο μέρες η Microsoft έδωσε στους χρήστες της σε 190 χώρες την δυνατότητα να αναβαθμίσουν τους υπολογιστές τους σε Windows 10 και πλέον τα βλέμματα έχουν στραφεί στο Windows 10 Mobile. Αν και δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, οι πληροφορίες μιλούν για Νοέμβριο.

Όσοι έχουν κάποιο άλλο Lumia δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρουν την αναβάθμιση, καθώς η Microsoft επιβεβαιώνει ότι αυτές δε είναι οι μόνες συσκευές που θα αναβαθμίσει, αλλά είναι οι πρώτες που παίρνουν σειρά. Για την ακρίβεια έχει υποσχεθεί ότι όλα τα Lumia με Windows Phone 8.1 και Denim, θα πάρουν το update σε Windows 10.

Πηγή: 1, 2

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 11:00

Σχόλια

  • Και πότε να την περιμένουμε... Έχει συγκεκριμένη ημερομηνία;
    Το λέω γιατί δεν έχω δει πουθενά επίσημη ημερομηνία...

  • Ρε παιδιά , σοβαρά τώρα , κατε τον κόπο και διαβάστε το άρθρο! Λέει "Αν και δεν έχει δώσει ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, οι πληροφορίες μιλούν για Νοέμβριο. "

  • αν τα 10αρια στα τηλέφωνα είναι τόσο καλά όπως και στα τάμπλετ και λάπτοπ , τότε αυτήν την φορά μπορούμε να πούμε πως η Microsoft πέτυχε διάνα...χτές έκανα την αναβάθμιση σε windows 10 στο surface pro 3 μου και ειναι τουλάχιστον εντυπωσιακά...βέβαια θέλουν λίγο χρόνο να τα συνηθίσεις , αλλά φαίνονται ταιριαστές οι αλλαγές , προς το καλύτερο...!!!

  • windows insiders και τελειωσε η υποθεση,τουλαχιστον στο 735 μου τρεχουν νερακι και είναι πολλη ουσιαστικη η διαφορα...στο λαπ τοπ(Lenovo) δεν εχει ερθει ακομη )"

  • @Χρήστος Κ. δεν ξέρω για ποιο λόγο να σε μισήσω πρώτα. Το ότι έχεις pro3 ή ότι πήρες την αναβάθμιση.

  • Ελεος ρε Microsoft!!! Δεν εβαλε το 635 στα πρωτα Lumia! Καλα τα 630/635 στην Αμερικη, στη Γαλλια και σε καποιες ακομα χωρες εχουνε πωληση περισσοτερο απο καθε 735, 830, 930. Τοσο καλο κινητο να μην παρει πρωτο τα 10!

  • Όσοι δεν θέλετε να περιμένετε πότε θα σας έρθει μόνο του το update, μπορείτε να τα βάλετε με το επίσημο εργαλείο της M$ μόνοι σας. Ψάξτε και κατεβάστε αυτό (από την επίσημη της ιστοσελίδα):

    Installing Windows 10 using the media creation tool

    γίνεται και αναβάθμιση και κατεβάζει και τα αντίστοιχα iso αν θέλετε.
    Good luck!

  • @Στεφανος δεν λένε ότι τα 635 δεν θα πάρουν τα 10άρια αλλά δεν θα τα πάρουν πρώτα.

  • sorry gia ta greeklish, alla eimai sto Qatar kai den exei ellinika
    egw ebala stis mhteraw mou lumia 920 thn beta ekdosh

    twra ti 8a kanw?????

  • Σήμερα αγόρασα το 640XL. Δεν είχα ποτέ μου windows phone. Έχω χάσει την μπάλα...Υπάρχει πουθενά κάποιο preview? Γιατί πολύ μπερδεμένα μου φαίνονται τα 8.1. Ελπίζω στα 10αρια να βάλουν μια τάξη στο άναρχο μενού.

  • Στο Nokia Lumia 920 έκανα την αναβάθμιση σε windows 10 και μετά μου κόλλησε η οθόνη για πιο λόγο έγινε αυτό μηπος δεν μπορεί να πάρει την αναβάθμιση;

  • Καταρχας θα ηθελα τα updates να δωθουν κατευθιαν οπως κανει και η apple με τις αναβαθμισεις της, και νομιζω οτι θα το πετυχει και η Microsoft αυτο φετος, εχω το Lumia 640 XL ειχα βαλει τα Windows 10 (δοκιμαστικη εκδοση) και οηγαινανε μια χαρα, βεβαια δοκιμαστικη, σημερα 6/10 περιμενουμε ανακοινωση τα windows 10 μαζι με τα νεα μοντελα Lumia 959 και 950 XL για να δουμε τι θα πουνε για τις αναβαθμισεις το ποτε θα τις παρουμε :-)

    @BabisVasileiou μπες ΕΔΩ να ενημερωθείς επίσημα - https://www.windowsphone.com/el-gr/how-to/wp8/basics/get-started-with-windows-phone.

  • Καλησπέρα σας. Έχω το Microsoft Lumia 535 Dual Sim... Μήπως γνωρίζει κάποιος πότε θα λάβουμε κι εμείς την αναβάθμιση απο τα 8.1 στα 10. Μίλησα με τα κεντρικά της Microsoft αρχές του μήνα (Φεβ-2016) και δεν μου έδωσαν κάποια στάνταρ ημερομηνία γιατί και οι ίδιοι δεν έχουν κάποια ενημέρωση.! Αυτά, ευχαριστώ πολύ... "Γιάννης"

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.