Windows 10 Mobile: Πότε θα αναβαθμιστούν τα παλαιότερα Lumia

To Windows 10 mobile έκανε το ντεμπούτο του στα νέα Microsoft Lumia 950, Microsoft Lumia 950 XL και Microsoft Lumia 550, αλλά οι κάτοχοι παραιότερων Lumia παραμένουν σε παλαιότερη έκδοση. Αυτό που γνωρίζαμε είναι ότι η αναβάθμιση θα έρθει μέσα στον Δεκέμβριο και σήμερα παίρνουμε περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με την Orange Πολωνίας, η πρώτη αναβάθμιση θα ξεκινήσει 14 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει τα Nokia Lumia 630, Nokia Lumia 635, Microsoft Lumia 640, Nokia Lumia 735 και Nokia Lumia 830.

Στη λίστα δεν περιλαμβάνεται το Nokia Lumia 1520, αλλά ο λόγος είναι ότι πουλήθηκε στην Πολωνία unlocked, επομένως δεν σχετίζεται ο πάροχος με τη διαδικασία του update.

Να πούμε ότι οι πληροφορίες αυτές αφορούν στην Πολωνία, αλλά μας δίνουν μια γεύση από το χρονοδιάγραμμα της Microsoft και υποθέτουμε ότι η αναβάθμιση θα γίνει περίπου την ίδια περίοδο στις υπόλοιπες τις χώρες.

Windows 10 Mobile: Πότε θα αναβαθμιστούν τα παλαιότερα Lumia, Windows 10 Mobile: Πότε θα αναβαθμιστούν τα παλαιότερα Lumia

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

46 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
leontios

Έχουν τρελά μπαγκς κάθε μέρα στέλνω ρεπόρτ !!! Άσε που εφαρμογές που είχα στα 8.1 δεν παίζουν στα 10 !!
Lumia 640 ds
Μακάρι να τα φτιάξουν γιατί τα 10 είναι λειτουργικό τα 8.1 μή πω τι μαμακία είναι

stavros

Για εμάς τα καημένα με το 435 τίποτα??

alxgiann

Έχει δίκιο ο αποπάνω 🙂 Έχω ένα 640XL, το πήρα μόνο από περιέργεια για τα wp10, έστελνα και εγώ αναφορές για προβλήματα αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν τελειώνει ποτέ. Σε κάθε νέα έκδοση φιάχνουν ένα και χαλάνε 2 καινούρια πράγματα. Παρόλα αυτά όμως, ακόμα και me bugs (και με περιστασιακό lag) φαίνεται ότι τα wp10 θα γίνουν το τέλειο λογισμικό για εκείνους που θέλουν το κινητό να κάνει αυτό που αρχικά σχεδιάστηκε να κάνει: Επικοινωνία. Για το continuum, αυτό ΔΕΝ μπορεί να δουλέψει σε low/mid end συσκευές, πότε δεν θα μπορέσει ακόμα και αν είναι τεχνικά εφικτό κάποια στιγμή. Τώρα, για τα υπόλοιπα, ας ελπίσουμε για συβατότητα με apk …είναι σαφές ότι δεν υπάρχει μέλλον στο windows store, εκτός και αν αλλάξει κάτι δραματικά (δεν το νομίζω). Στον επίλογο, το LG G2 μου, με marshmallow ή και κάποια έκδοση CM αργότερα “έχει” άλλα 2 χρονάκια χαλαρά. Δεν με χαλάει όμως το 640 για δεύτερη συσκευή. Μα καθόλου..

Nick

C. V Πολωνικό 920 . Στην αναμονή

XtR

535?

Jorge

Ξέρουμε αν γενικότερα το Lumia 530 DS θα πάρει την αναβάθμιση ;;;;;;;

Γιώργος Κ.

Τα χαμηλότερων χαρακτηριστικών από το 930 lumias θα αναβαθμιστούν νωρίτερα από αυτο. Μάλιστα ..

Sotiris

Διάβασα το 1 Φεβρουαρίου και κόντεψα να πνιγώ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Πόσο χαίρομαι.

Nick

Βρε καλώς τον Σωτηράκη.

tasos

Εδώ υπάρχουν ακόμα Note 3 που δεν έχουν android 5 και μιλάς εσύ για Lumia….άντε τράβα πιες το γάλα γιατι μας τα έχεις κάνει τσουρέκια…πραγματικά.

viel

η ms εκανε την μεγαλυτερη πατατα την ιστορια με τα wp7 -> 8 οπου ελαχιστες συσκευες το πηραν. εχω 3 wp ena mozart και 2 trophy που ακομα περιμενουν…. πιστευω τωρα να μην κανει το ιδιο γιατι το εχασε το παιχνδι

tasos

@viel Τα WP7 δεν έχουν τον ίδιο πυρήνα συστήματος με τα WP8…Αυτός ήταν ο λόγος, επίσης πόσες φορές το είπε Microsoft.

viel

θα μου επιτρεψεις να τα ακουω βερεσε αυτα! δεν υπαρχει καν δικαιολογια….. προσωπηκη μου αποψη παντα

Nickolas

Τα πέρασα χθες στο 920, την έκδοση 10581, πολύ καλά, το κινητό πάει σφαίρα. Περιμένω τώρα και την τελική που μάλλον θα ναι η 10586.

termanology

Νοκιάρα τρέλανε μας!!!!!!!!!

Νικόλας

Έχω την beta σε 535, και έχει τόσα bug που δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω κανονικά. Σχεδόν καμία εφαρμογή δεν είναι χωρίς μεγάλο bug. Και ειδκά από τις εφαρμογές της ms όλες έχουν μεγάλα προβλήματα: message, phone, onedrive, outlook, maps groove music όλες έχουν μεγάλα θέματα…. Απορώ πως θα βγει στην αγορά…

thanoik

Nickolas ποσο σου κραταει η μπαταρια στο 920;πριν απο τα windows 10 και μετα που τα εβαλες αν ειδες βελτιωση η χειροτερα

Sotiris

Τermanology, έχεις κάποια πληροφορία για το πότε θα βγάλει τελικά η Nokia κινητό; Ψάχνω αλλά πέρα από φήμες δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αν και από 1/1/2016 έχει το δικαίωμα να κατασκευάσει. Αν γνωρίζεις κάτι, ενημέρωσε μας.

ironmanmark40

Τα windows mobile 10 ειναι στην εκδοση 10586 η οποια και “κυκλοφορει” εσωτερικα ως δοκιμαστικη μεσα στην ms. ειναι επισης και η εκδοση για τα pc, pc-tablets που δοθηκε σημερα στους “slow ring insiders” για pc οι οποιοι περνουν “πιο σταθερες” εκδοσεις του λειτουργικου, οποτε ειναι πιθανο να ειναι και η εκδοση που θα δοθει στα κινητα , και μαλλον η “τελικη” , αφου ειναι σταθερη και χωρις “bugs”. μαλιστα αφου οι “εκδοσεις” pc-κινητων θα “συμβαδιζουν” απο εδω και περα, θα ειναι η 10586 και η rtm “εκδοση” για τα κινητα. οσο αφορα τις εφαρμογες των w10 δεχονται συνεχεια αναβαθμισεις αφου πλεον θα ειναι universal και με updates απο το store και ξεχωρα του λειτουργικου. στο w10 store θα υπαρχουν πολλες εφαρμογες “γνησιες” οι οποιες γραφονται για τα w10 και ενοειται universal π.χ. facebook, instagram, αλλα το κυριοτερο ειναι πλεον οτι τα w10 ειναι ενα πληρες λειτουργικο χωρις καμια ελειψη. ολα τα codex υποστηριζονται, συγχρονο ui και εφαρμογες, οι developers εχουν πια εργαλεια για ευκολη μεταφορα των εφαρμογων τους στα w10. οι αλλαγες που εχουν γινει στα wm 10 ειναι τοσες πολλες -(4gb) αναβαθμιση- , που στην ουσια μιλαμε για νεο λειτουργικο. τωρα οσο αφορα τις συσκευες, τα lumia 930,… Συνέχεια »

vasilis

Αντε να ερθουν τα 10 να δουμε πως ρολαρουν στα κινητα..(lumia 640 xl)

Gvirginia

Το άρθρο μιλάει για την Orange Πολωνίας όχι για επίσημη ανακοίνωση. Οι ημερομηνίες μπορεί να αλλάξουν ή σε άλλες εκδόσεις (χώρες) να έρθει νωρίτερα/αργότερα η αναβάθμιση, εκτός και αν έχετε όλοι Orange branded κινητό. Δείτε για παράδειγμα τη AT&T με το 925….

Επίσης από τον Αύγουστο υπάρχει η “φήμη – παραδοχή” ότι τα κινητά με 4 GB εσωτερικό χώρο (πχ Lumia 530) δε θα μπορέσουν να πάρουν τα 10άρια μιας και το update είναι περίπου 5 GB. Λέω “φήμη – παραδοχή” μιας και στο insider δεν υποστηρίζονταν οι συσκευές με 4 GB αλλά επίσημα από τη MS δεν υπάρχει κάτι.

@Νικόλας Έχεις την BETA, η οποία είναι λογικό να έχει bugs μιας και αυτός είναι ο σκοπός της, και απορείς πώς θα βγει στην αγορά το update, που σύμφωνα με το άρθρο θέλει 1 μήνα με 3 μήνες? Ναι είναι να απορείς…

@stavros “Στη λίστα δεν περιλαμβάνεται το Nokia Lumia 1520, αλλά ο λόγος είναι ότι πουλήθηκε στην Πολωνία unlocked, επομένως δεν σχετίζεται ο πάροχος με τη διαδικασία του update.” Μπορεί να ισχύει το ίδιο για το 435 (και για οποιαδήποτε άλλη συσκευή).

Akis

Το αμέσως καλύτερο από το 950….ειναι το 930…και θα αναβαθμιστεί Φλεβάρη??μέχρι στιγμής μετάνιωσα που έδωσα 570€ για να το αγοράσω…και ο δρόμος ειναι ξεκάθαρος με αυτά που κανουν και τις ελλείψεις και τις πρόχειρες δουλειές στα apps μας οδηγούν να πάρουμε…android.τέλος!!!

ironmanmark40

Όσοι έχετε branded Lumia , μπορείτε σε ενα Nokia care ή μέσω υπολογιστή με το Microsoft recovery tool να περάσετε την ελληνική ρομ ή οποια αλλη θέλετε -(φινλανδική,γαλλικη,αγγλικη) περνουν πρώτοι από Ευρώπη τις αναβαθμίσεις- , το ίδιο ισχύει και για κάθε νέα αναβάθμιση εάν δεν θέλεις να περιμένεις την Ota , απλά χάνεις όλα τα δεδομένα σου. Όσοι έχουν την insider είναι τώρα στην έκδοση 10581 και έρχεται η 10586. Όπως γράφω και πιο πάνω , όλα τα λουμια θα πάρουν τα δεκάρια, απλά κάποια θα αργήσουν λόγω των παλαιών τους τεχνικών χαρακτηριστικών.

ironmanmark40

@ akis η πρώτη φουρνιά (το γράφω και πιο πάνω) είναι τα 930,830,κ.τ.λ.π, κανε ενα κόπο να διαβάσεις το ποστ 18 . (και για τις εφαρμογές που αναφέρεις) .Το άρθρο εδώ λέει για branded πολωνικά λουμια που και εδώ δίνω λύση από πάνω! Κακώς βέβαια κανουν λογο για branded κινητά αφού σε κάθε χωρα διαφέρει η διανομή των αναβαθμίσεων πρώτον, και δεύτερον όπως γράφω , υπάρχουν και άλλοι τρόποι να πάρεις την αναβάθμιση. Να σου δώσω ενα παράδειγμα: το λουμια 930 μου εχει Mo 000-fr (France) και πήρε την denim 20μερες νωρίτερα, πρωτο πρωτο!

Nickolas

@thanoik
Νομίζω στα ίδια είναι, πάνω κάτω, αν και από τη στιγμή που το πειράζω συνέχεια είναι κάπως δύσκολο να πω τόσο νωρίς. Μετά από 2,5 χρόνια όμως που έχω το κινητό η μπαταρία χρειάζεται να αλλάξει γιατί είναι στα τελευταία της 🙂
Πάντως τα 10αρια πραγματικά αξίζουν, αν προσέξουν και οι developers τις εφαρμογές τους και φτιάξουν universal apps, δε με βλέπω να φεύγω από το λειτουργικό.

Gvirginia

@ironmanmark40 Μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις κάποιο άρθρο που λέει ότι όλα θα πάρουν τα 10άρια? Γιατί εγώ διαβάζω ότι αυτά με 4 GB δε θα πάρουν.

Makis

@ Akis…δίκιο…βαρέθηκα να περιμένω και το έδωσα(930) το καλοκαίρι 2 κατοστάρικα…και δεν το έχω μετανοιώσει καθόλου…

constantine

Ειχα περασει προν κανα μηνα την δοκιμαστικη εκδοση των 10 σε lumia 630, μαρεσε αρκετες αλλαγες, πιο συμμαζεμενο το λειτουργικο, πιο πληρες, αλλα ελεφρος πιο βαρυ απο τα 8,1 χαθηκε αυτο το τελιο smooth που ειχε, (θ μου πεις τωρα preview εκδοση ειναι τ περειμενεις) , επισης ειχα καποια θεματα με τον καινουργιο browser κρασαρε αρκετα συχνα και ειχα την εντυπωση οτι ετρωγε λιγο παραπανω την μπαταρια, ισως στην σταθερη εκδοση διορτωθουν ολα αυτα…μακαρι, γτ αν το κανουν εξισου smooth οπως το 8,1 θ ειναι τελειο, παρολο που εχει τοσο μικρη μνημη.

Sotiris

Το να έχει μια αναβάθμιση τόσες αλλαγές είναι καλό αλλά είναι ΛΟΓΙΚΟ να έχει κάποια προβλήματα σταθερότητας. Οπότε οι κάτοχοι wp συσκευών δεν χρειάζεται να απογοητεύονται για το συγκεκριμένο λόγο σε περίπτωση που δημιουργηθούν στην αρχή κάποια θέματα αφού θα διορθωθούν αργά ή γρήγορα. Απλά όταν ένα λειτουργικό έχει περισσότερες λειτουργίες, δεν μπορεί να έχει την ίδια σπιρτάδα-αν δεν υπάρχει το κατάλληλο hardware βεβαίως- με ένα λειτουργικό άδειο όπως ήταν μέχρι τώρα. Δεν αναρωτήθηκε κανένας γιατί πολλές εφαρμογές είχαν θέμα στα wp με τις push ειδοποιήσεις όπως στο viber (έχει υπάρξει σαφής βελτίωση), messenger και άλλες; Το λειτουργικό για να τρέχει νερό σκότωνε τις διεργασίες. Με νηπιακό multitasking βέβαια κάλυπτε μια μικρή μερίδα χρηστών μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Αντίστοιχα οι android συσκευές με χαμηλό hardware συνέχιζαν και συνεχίζουν να προσπαθούν να κάνουν τις λειτουργίες που κάνουν οι ακριβές android συσκευές και γι αυτό δημιουργείται πρόβλημα τηρουμένων των αναλογιών πάντα. (καμία σχέση οι παλαιότερες android συσκευές με τις σημερινές)

gericho

Πραγματικά ρε Sotiris
όποτε ξεκινά ποστ με το όνομά σου το προσπερνώ αυτόματα
οπότε κρίμα που γράφεις τόσα πολλά
στα αλήθεια δεν ξέρω τί έγραψες

κάνε έναν κόπο και άλλαξε ψευδώνυμο
ίσως καταφέρεις και σε διαβάσουμε

φιλική συμβουλή

Sotiris

Παίζει να είναι και από τα λίγα ποστς που δεν κράζω τα wp αλλά συστήνω υπομονή στους χρήστες wp καθώς ένα μεγάλο update με τόσες αλλαγές φέρνει μαζί του συνήθως και κάποια προβλήματα. Nickname δεν αλλάζω, πρόβλημα τους όσοι δεν θέλουν να με διαβάσουν.

gericho

Κρίμα και έχασα τέτοιο ποστ

ironmanmark40

@ Gvirginia, οταν βαζω link σε ποστ, τις περισοτερες φορες δεν εμφανιζεται ουτε το σχολιο… σχετικα τωρα με αυτο που λεμε , (αναβαθμισεις σε λουμια με 4gb μνημη) , ειναι ολα σχετικα και ακουγονται “φημες”. ακομα και G. AUL της ms , μια λεει ναι , μια οχι! η ms εχει “δεσμευτει” για ολα τα lumia. απο οτι εχω διαβασει και εγω , το πιο πιθανο ειναι να γινει χρηση της msd για να γινει η εγκατασταση των wm10 σε αυτα τα κινητα ωστε να “χωρεσει”. επιπλεον τα χαρακτηριστικα και οι απαιτησεις θα ειναι σαφως λιγοτερα, οποτε και ο “ογκος” της αναβαθμισης μικροτερος. αν καποιος τωρα εχει το 530 και δε παρει τα 10ρια, δε νομιζω να “κατσει να σκασει” 🙂 , υπαρχουν τα 532, 535, 540, 550 τα οποια δε κοστιζουν μια περιουσια! ειδωμεν…. σε καποια σχολια διαβαζω για ελειψη υπομονης σχετικα με τα wp. σαφως και ο καθενας κανει οτι τον βολευει , και δικαιωμα του 🙂 . ομως : 23/9/2008 εως 21/4/2015 , απο την donut στην lollipop , 7 χρονια αναπτυξης και αναβαθμισεων του android. 2007 – 2015 , το ios 8 χρονια. τα windows phone 8 σε 8.1 σε 2 χρονια και σε wm10 ενα… Συνέχεια »

Akis

Παιδιά οποιος έχει wp ξέρει ότι το fb μας ειναι για τα σκουπίδια το messenger καμια σχέση με android επίσης για τα σκουπίδια δεν έχεις εφαρμογές όπως το retrica snap chat youtube αξιόλογο….μην περιμένετε πολλά από τα 10 γτ θα απογοητευτούμε…γτ δεν γίνεται να χω το 930 και εκτός από την κάμερα που τα σπάει να το χω συγκρίνει σε χάρτες αισθητήρες κοινές εφαρμογές με Android και να χω ξενερώσει και android των 180€…τραγικό….αν δεν γίνει κάτι με τα 10…τελος μόνο android

Ιωάννης jb

gericho.. Αφου δε τον διαβάζεις, πως γίνεται και ξέρεις τι λέει και μετά του απαντάς??
χαχαχαχαχαχα

ironmanmark40

@ akis , wmpoweruser/page 4 : Retrica app coming to windows 10 mobile. Facebook, messenger, instagram, youtube snap chat and more official apps coming to wm10 with rtm release, windows 10 devices presentation, οτι αλλο εχεις απορια ρωτα! 😉

Sotiris

Akis, γράφεις τα αυτονόητα αλλά εδώ έχουμε τους γκουρού. Περίμενε τα 10άρια και σε ένα χρόνο περίμενε τα 11άρια ή όπως αλλιώς ονομάσουν το update. Κολλητός φίλος είχε το 930 και πέρα από την κάμερα δεν υπάρχει κανένας λόγος να μένεις σε wp. Μάζεψε λεφτά και πάρε ένα σοβαρό android… παρουσιάζουν τα windows 10 ως κάτι τρομερό επειδή θα φέρουν πράγματα αυτονόητα για τα υπόλοιπα λειτουργικά.

Nick

Μία έλλειψη έχουν τα wp.Τα android ή τα iphone δεν έχουν καμία ? Όλα τέλεια ? Αν αυτή η έλλειψη εξαλειφθεί ή περιοριστεί πολύ θα λένε : Δε μου αρέσουν τα Live tiles ,Δε μου αρέσει το μενού των ρυθμίσεων , Δεν αλλάζει ο launcher κλπ κλπ.
Πίσω από τις γραμμές ,θεωρώ πως έχει γίνει συμφωνία Google ,Microsoft για πίεση σε Android based κατασκευαστές (Samsung, Lg ,HTC κλπ ) να πιεστούν και να ακολουθούν τα paterns της Google. Κοινώς ή στοκάρεται όλοι το λειτουργικό με κάποιο skin interface ,olus updates ,ή θα πάτε άκλαφτοι ,όταν ρίξει η Microsoft συσκευές των 150-200 ευρώ ,που έχουν εφαρμογές,έχουν υποστήριξη ,καλή κάμερα ,καλή αυτονομία και smooth λειτουργία.
Next step για Google, δικό της κινητό κατά παραγγελία από καμιά foxconn με μεγάλη διαθεσιμότητα. Αλλά όχι άμεσα ,ώστε να μην θεωρηθεί από τους Κορεάτες και τους Κινέζους ως ανταγωνιστής-υπονομευτής.Γλυκά γλυκά θα έρθει το στρώσιμο τους ή η εξαφάνιση τους.

ironmanmark40

@ sotiris , εδώ είναι τεχνολογικο σαιτ, η “τεχνολογία μας ενώνει” , και οι πληροφορίες είναι αυτο που δίνει και μεταξύ μας ο ένας στον αλλο. Εσύ το μονο που κανεις είναι να χλευάζει και δεν έχεις καμια θέση εδώ μέσα. Απορω πως σε αφήνουν… ξεκολα , δεν υπάρχει μονο το αντροιντ, είσαι κουραστικά κοντόφθαλμος…

Sotiris

Δεν έγραψα τίποτα παραπάνω απ όσα καταλογίζει στα wp ένας χρήστης τους. Η τεχνολογία πέρα από το να ενώνει πρέπει να προχωρά και μπροστά. Δεν γίνεται να θεωρήσω κατόρθωμα οτι συζητάμε για ένα update που θα φέρει επιτέλους στον χρήστη της συσκευής έλεγχο της φωτεινότητας χειροκίνητα πέρα από προκαθορισμένα modes!

παπαροκας tiamat

Sotiris +1000
@ironmanmark ,mind your f**** business! Εσυ μας κουραζεις!

ironmanmark40

εσεις μιλατε για λειτουργικα 7 και 8 χρονων, (android-ios) , ενω τα wp 8 ειναι μολις 2 ετων και σε διαστημα 3 ετων ειναι με τα w10m ισαξιο με τα αλλα δυο. οσο και να προσπαθησετε να τα “θαψετε” δε θα τα καταφερετε. ουτε ειναι λογικο να βαζετε χρηστες να χαλανε τζαμπα λεφτα για νεες συσκευες επειδη εσεις εχετε κολημα με το android. “σας κουραζω”;;;; και που εισαι ακομα! αλλα δε πεφτω στο επιπεδο σου,… λιγο ευγενεια δε βλαπτει! επειδη εχετε μεσανυχτα με το λειτουργικο εγω θα συνεχισω να ενημερωνω τους φιλους χρηστες των wp και αν δεν σου αρεσει… “αλαξε καναλι” !!!!

Γιωργος

Ακομα κάθεστε και ασχολείστε με αυτο το λογισμικό;;;; ειχα το huawei ascend w1 με 8,1 έβαλα τσwindows 10 αλλά τπτ οσο ειχα το κινητό εβριζα την huawei . Φέτος το καλοκαιρι αγορασα το huawei p8 lite και ενιωσα μολις το έπιασα στα χερια μου λες και κραταω 400 ευρώ κινητό. Απο λογισμικό 150 χρόνια μπροστά . Όσοι σκέφτεστε να αγοράσετε Windows phone ειναι πεταμενα λεφτά γισ 100 plus συσκευές .

nikolasV

Κράξτε μερικοί, το διασκεδάζω απίστευτα, τα Windows 10 όταν θα έρθουν τον άλλο μήνα σε όλα τα Lumia κινητά εσείς θα ψάχνετε για Roms στο Xda μπας και τρέξει λιιιιιιγο πιο γρήγορα το Android κινητάκι σας όταν παράλληλα…. Lumia με 80ευρώ τρέχουν απροβλημάτιστα ολες τις εφαρμογές ακόμα και Here Drive+ χωρίς κανένα κόλλημα στην φωνητική GPS πλοήγηση.

Windows 10 mobile τον επόμενο μήνα έτσι; 😉

nikolasV

Ξέχασα να σας πω, Facebook, messenger, Viber, Skype, Instagram επίσημα με ανακοίνωση των εταιριών έρχονται με νέα χαρακτηριστικά και επανασχεδιασμένες Universal για Windows 10 PC-tablet & Windows 10 κινητά με τον ίδιο σχεδιασμό και τα ίδια χαρακτηριστικά, υπομονή λίγο ακόμη στις 20 του μήνα ή στο τέλος του μήνα έρχονται τα 10ρια, υπομονή και θα αναθεωρήσετε μερικοί.

Σωτήρης Μπ.

Τελικα τι γινεται με την αναβαθμιση σε windows 10 , εχουμε κανενα νεο ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.