Επιβεβαιώθηκε δεύτερο μεγάλο update για Windows 10 το 2017

Πριν από αρκετούς μήνες η Microsoft επιβεβαίωσε ότι ετοιμάζει την πρώτη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10. Πρόκειται για το Windows 10 Creators update, που αναμένεται τον Απρίλιο.

Για το Windows 10 Creators update η Microsoft έχει μιλήσει εκτενώς, για τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει. Ωστόσο, το Windows 10 Creators update δεν φαίνεται πως δεν είναι η μόνη μεγάλη αναβάθμιση που ετοιμάζει για το 2017. Η Microsoft ανακοίνωσε πως ετοιμάζει και δεύτερο major update.

Για τις δυο μεγάλες αναβαθμίσεις η Microsoft είχε μιλήσει από τον Αύγουστο, αλλά χωρίς να δώσει καμία λεπτομέρεια. Κατά τη διάρκεια του Ignite conference, στην Αυστραλία επεσήμανε ότι το δεύτερο update των Windows 10 θα δοθεί αργότερα μέσα στη χρονιά.

Προς το παρόν όμως δεν έχουμε καμία πληροφορία για τα νέα features που θα φέρει. Περισσότερες πληροφορίες θα μάθουμε μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά οι φήμες κάνουν λόγο για αλλαγές στο design.

windows 10 update, Επιβεβαιώθηκε δεύτερο μεγάλο update για Windows 10 το 2017

windows 10 update, Επιβεβαιώθηκε δεύτερο μεγάλο update για Windows 10 το 2017

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosT

[Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τη Δευτέρα, οι ευρωπαϊκές αρχές αναφέρουν πως δεν έχουν αρθεί οι επιφυλάξεις τους για τις ρυθμίσεις προστασίας της ιδιωτικότητας στα Windows 10, παρά τις ανακοινώσεις της Microsoft για αλλαγές στη διαδικασία εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος. Η Ομάδα Εργασίας του Άρθρου 29 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, όπως ονομάζεται το συλλογικό όργανο των αντιπροσώπων των εθνικών εποπτικών αρχών των κρατών-μελών της Ε.Ε., απέστειλε πέρυσι επιστολή στην αμερικανική εταιρεία, εκφράζοντας τις ανησυχίες της για τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις των Windows κατά την εγκατάσταση. Στην ίδια επιστολή, η Ομάδα αναφερόταν και στην έλλειψη ελέγχου από τη μεριά του χρήστη, για την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από τη Microsoft. Έτσι, ζητούσε περισσότερες εξηγήσεις από την αμερικανική εταιρεία για την επεξεργασία των δεδομένων για διάφορους σκοπούς, ανάμεσα στους οποίους και η διαφήμιση.] Mάλλον θα μειώσει τα Telemetry και την κατασκοπεία φαντάζομαι…Ohhh wait…or Not? Μετά θα έρθουν κάποιοι και θα πούνε για τα υπόλοιπα λειτουργικά (χωρίς στοιχεία βέβαια οτι μας παρακολουθούνε…και αφού το κάνουν οι άλλοι δεν πειράζει να το κάνει και η ms…) Μετά εμείς θα πούμε το γνωστό… [“Arguing that you don’t care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying… Συνέχεια »

Μάνος

Πω ρε αδελφέ κι εσύ! Μπήκες σε τεχνολογικό φόρουμ να διαμαρτυρηθείς για την τεχνολογία. Αν θες την ιδιωτικότητά σου κόψε το ίντερνετ και το κινητό τελείως. Έλεος μερικοί

ChristosT

@Μάνος ξυδάκι…κάνει καλό.

Gvirginia

Όταν κάνουμε κόπι – πάστε, καλό είναι να βάζουμε και την πηγή (Insomnia).

ChristosT

@Gvirginia όπως το βρήκες εσύ, που το βρήκα κι εγώ…θα το βρεί και ο άλλος.
Λίγη σημασία έχει η μετάφραση αφού η κύρια πηγή είναι αυτή.

https://www.reuters.com/article/us-microsoft-dataprotection-eu-idUSKBN15Z1UI

Gvirginia

@ChristosT

Απλά αναφέρω τι λένε οι όροι χρήσης.

vaggos

christos T @ κακια πεθερά θα γίνεις

Γιάννης

@Μάνος

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει με τι άτομο έχεις να κάνεις. Ο ChristosT τα ξεψειρίζει τα πράγματα σε τέτοιο βαθμό που μέχρι και η έννοια του κόμπλεξ είναι εντελώς αθώα μπροστά του.

ChristosT

@vaggos μπορεί να στείλ τα παιδιά μου στο θιβέτ…που ξέρεις και να μην παντρευτούνε.

@Γιάννης φτάνει που ξέρουμε για σένα τον ακομπλεξάριστο.(φαντάζομαι γιαύτο με σχολίασες, επειδή είσαι ακομπλεξάριστος).

@Gvirginia ναί το βλέπω σε όλους.
Απο κάτω σε κάθε παράθεση υπάρχει και η πηγή.
Να πείς τον Κωστά να σε βάλει Moderator.
Κρίμα είναι…

Γιάννης

@ChristosT

Φιλάκια…

ChristosT

@Γιάννης ναί ρε…εννοείτε.
Φιλικά πάντα…
Κακία δεν κρατάμε εμείς.
Καρδιά μπαχτσές…

Γιάννης

@ChristosT

Τώρα μιλάς σωστά. Like στο σχόλιο

kobocs

Τεχνολογία δεν σημαίνει καταπάτηση της ιδιωτικότητας. Τεχνολογία σημαίνει να κάνεις τη ζωή του ανθρώπου ευκολότερη και καλύτερη με ό,τι μέσο υπάρχει. Το ό,τι κάποιοι εκμεταλεύονται τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να κρατούν ό,τι προσωπικό δεδομένο έχεις και δεν έχεις αυτό είναι απαράδεκτο. Όσοι είστε υπέρμαχοι όλων αυτών των πολιτικών των εταιρειών καλό είναι να διαβάσετε τους όρους χρήσης και τις πολιτικές ιδιωτικότητας των εταιριών αυτών και θα φρίξετε από το τι μέσα μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να σε ελέγξουν. Ο Snowden που μίλησε ανοιχτά για τις τακτικές που χρησιμοποιούν οι εταιρίες για κλέψουν τα προσωπικά σου δεδομένα και να τα μοιράσουν σε όποιον κυβερνητικό οργανισμό τα απαιτήσει δεν είναι άτομο της τεχνολογίας; Ίσα ίσα σε τεχνολογικά site θα κάνουμε τέτοιες συζητήσεις. Μην λέμε ό,τι να ‘ναι. Δίκιο έχει ο Christos T.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Software featured Windows

Windows 11: Τo Android smartphone σας γίνεται επίσημη web κάμερα του PC

To πρόγραμμα Windows Insider προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης του τηλεφώνου ή του tablet Android ως web κάμερα.