Windows Phone 8.1, Επίσημη διάθεση την άνοιξη

Η νέα έκδοση των Windows Phone 8.1 είναι πλέον πολύ κοντά στην επίσημη διάθεση της. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα στο Mobile World Congress 2014, αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη, τόσο σε παλιότερες όσο και καινούριες συσκευές.

Η νέα έκδοση των Windows Phone δεν θα προϋποθέτει πλέον την ύπαρξη των τριών κουμπιών στο μπροστινό μέρος της συσκευής καθώς θα παρέχει on-screen buttons. Ακόμα, θα υποστηρίζει συσκευές με dual SIM χάρη στην συνεργασία της Microsoft με την Qualcomm, δίνοντας βάση στις φήμες που ανέφεραν το dual SIM Nokia Lumia 630.

Επίσης, οι επεξεργαστές της Qualcomm, συμπεριλαμβάνοντας τον Snapdragon 400 και Snapdragon 200, θα είναι πλέον συμβατοί δίνοντας την δυνατότητα στην Microsoft να κατασκευάσει ακόμα πιο λεπτές συσκευές.

Ένα εξαιρετικό νέο για συσκευές με χαμηλή μνήμη είναι η δυνατότητα μεταφοράς εφαρμογών στην MicroSD κάρτα.

Ο φημολογούμενος φωνητικός οδηγός με το όνομα Cortana δεν αναφέρθηκε από τον Joe Belfiore στην ομιλία του, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα έρθει σύντομα στα Windows Phone.

Δυστυχώς δεν δόθηκαν πληροφορίες για την ακριβή ημερομηνία λανσαρίσματος αυξάνοντας της αναμονής μας για την κυκλοφορία τους μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Φεβρουαρίου 2014 17:19

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κωνσταντίνος Σταυρουλάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.