Windows Phone Mango αναβάθμιση, Διαθέσιμη μέσα στις επόμενες 1 με 2 εβδομάδες [επίσημο]

Μέσα από το επίσημο blog της ομάδας ανάπτυξης του λειτουργικού συστήματος Windows Phone ο Eric Hautala, General Manager, Customer Experience Engineering δήλωσε σήμερα ότι η αναβάθμιση σε Windows Phone Mango θα ξεκινήσει να διατίθεται μέσα στις επόμενες 1 με 2 εβδομάδες. Επίσημες ανακοινώσεις λοιπόν και με το καλό να το δούμε και στη χώρα μας.

Πηγή

Kudos to thomas

Επεξεργάστηκε την 24 Σεπτεμβρίου 2011 15:57

Σχόλια

  • Θα αργίσει παραπάνω για την χώρα μας λες? παίζει ρόλο που έχω βάλει στο Live ID αλλά και στο set up του κινητού χώρα Αγγλία, στο να έρθει γρηγορότερα η αναβάθμιση?

  • Giorgos, ούτως ή άλλως το κινητό θα σου ζητήσει να κάνεις backup πριν προχωρήσεις μιας και θα τα σβήσει όλα. Οπότε χωρίς να ξέρω, προτείνω όταν ακούσεις ότι έφτασε στην Ελλάδα η αναβάθμιση και εφόσον καθυστερεί σε εσένα, κάνε ένα reset το κινητό.

    Exploticon, είμαι και εγώ έτοιμος με τα HD7 και Mozart ανα χείρας!

  • Exploticon, εννοείται! Εδώ δίπλα μου τα έχω έτοιμα να τα κομπώσω στο PC!

    Giorgos, από eBay; Πόσο; 220 ευρώ;;

  • μηπως θα πρεπει να περιμενουμε και την htc να βγαλει firmware για το Htc trophy 7 και υστερα να κανουμε το update mango???
    μπερδεμενα μας τα λεει η micosoft

  • λοιπον το αρχειακι με το οποιο θα γινει το OFFICIAL mango update θα περιεχει και το firmware της εκαστοτε συσκευης. Αυτοι που πειραξαν το firmware τησ συσκευησ τους για να βαλουν μαγειρεμενο mango Ελπιζω να μην εχουν προβλημα.

  • Μια απορία για τον Βλαχακη και όποιον άλλο WP7 χρήστη ξέρει:

    Χρειάζεται αναγκαστηκά hotmail e-mail; Με το mango θα μπορούμε να βάζουμε και άλλους clients;

    Επίσης μπορείς να κάνεις login στον messenger με διαφορετικό e-mail; Πχ να μπει μια στιγμή ένας γνωστός με το δικό του κτλ.

    Το ρωτάω γιατί εγώ πχ έχω gmail για mail και ένα διαφορετικό hotmail για MSN Messenger. Μάλλον για app τη κόβω τη φάση.

    • ASDF, απλά Κώστας. Στο θέμα μας, σήμερα χρειάζεσαι ένα λογαριασμό hotmail ή xbox live ή messenger για να κάνεις activate τα κινητά και να έχεις πρόσβαση στο Marketplace αυτό δεν νομίζω ότι θα αλλάξει με το Mango. Μicrosoft είναι το λειτουργικό! Το δεύτερο που ρωτάς δεν το γνωρίζω.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.