Xiaomi, Επέκταση σε 10 νέες χώρες, Ελλάδα όχι

Ο Κινέζος κατασκευαστής Xiaomi ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να διαθέτει επίσημα τα smartphone του σε 10 νέες χώρες μεταξύ των οποίων οι Ινδία, Βραζιλία, Ρωσία, Τουρκία, Μεξικό και αρκετές νοτιοανατολικές χώρες. Η Ελλάδα δεν βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές, όπως δεν βρίσκεται και η Αμερική. Τα σταθερά βήματα της Xiaomi, συνεχίζονται σε πιο “εύκολες” χώρες πριν από ένα μεγαλύτερο άνοιγμα στις αγορές.

Αυτή τη στιγμή στην διεθνή αγορά κυκλοφορούν μοντέλα της Xiaomi όπως τα Redmini Note και Xiaomi Mi3.

Πηγή

Σχόλια

  • Δηλαδή αναπτυσσόμενες αγορές. Δεν ακουμπάει ακόμα την Ευρώπη... Χμ. Ωραίοι! Περπατάνε με αργά και σταθερά βήματα. Καλά κάνουν.
    Βλέπω μέσα στις χώρες και την Τουρκία, όμως. Τέλεια! Ακόμα πιο εύκολο να φέρεις συσκευή της! ;) Είναι γείτονα χώρα και ασε που πλέον 1€=3TL (Τουρκικές Λίρες), εν αντιθέσει με πέρισυ που ήταν γύρω στο 1€=2ΤL. Να αρχίσω να τριβω τα χέρια μου; Γιατί το να φέρεις από Κίνα όσο να 'ναι το σκέφτεσαι, άσε που από Κίνα κάνει 15-30 μέρες ή και γύρω στις 60 μέρες (έχω διαβάσει περιπτώσεις) να σου έρθει κάτι.

  • για να έρθει καποιος στην Ελλάδα πρέπει να είναι θεότρελος......με την φορολογική και τημολογηκη πολιτική που έχουμε

  • Θυμάμαι όταν είχε έρθει ο captain George (!) για την πώληση του προβλήτα στον Πειραιά που βροντοφωνάζανε ότι ανοίγει σε πρώτη προτεραιότητα η επικοινωνία με την Κίνα, τις επιχειρήσεις και τις εισαγωγές-εξαγωγές... Κάτι χάθηκε στη μετάφραση μου φαίνεται...

  • Ε, καλά δεν μπορεί να εγγυηθεί ο captain οτι θα φέρνει προιόντα κάθε πιθανή και απίθανη κινεζική εταιρεία στην ελλάδα!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.