Smartphones

Xiaomi 12 Lite: Θα κοστίζει 500 € στην Ευρώπη

Το Xiaomi 12 Lite δεν είναι καν επίσημο ακόμα αλλά κάποια καταστήματα μοιάζουν έτοιμα να το πουλήσουν. Τουλάχιστον δύο ευρωπαίοι λιανοπωλητές προσφέρουν τώρα το τηλέφωνο – το ρουμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα Evomag και η ισπανική εταιρεία Orange. Αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία της συσκευής είναι προ των πυλών.

Το Xiaomi 12 Lite θα κοστίζει, λοιπόν, 500 ευρώ και οι προδιαγραφές επιβεβαιώνουν τις φήμες που έκαναν λόγο για chipset Snapdragon 778G και μπαταρία 4.500 mAh.

Τα φύλλα προδιαγραφών της Ρουμανίας και της Ισπανίας είναι εντελώς διαφορετικά. Ο λιανοπωλητής της Ανατολικής Ευρώπης αναφέρει τις ίδιες προδιαγραφές με το Xiaomi 11 Lite NE, μέχρι τις κάμερες και τη χωρητικότητα της μπαταρίας. Αυτό, όμως, της Ισπανίας μοιάζει πιο αληθινό, με πραγματικά renders να επιβεβαιώνουν το επίπεδο σχέδιο του πλαισίου.

Το Xiaomi 12 Lite πρόκειται να έρθει με οθόνη AMOLED 6,55” και chipset Qualcomm. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν την ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία και πολύ πιο γρήγορη φόρτιση 67 W. Η κύρια κάμερα θα έχει αισθητήρα 108 MP, σε συνδυασμό με 8 MP ultrawide και 2 MP macro snappers. Το selfie shooter διαθέτει αισθητήρα 32MP.

Επεξεργάστηκε την 7 Ιουλίου 2022 15:51

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.