Smartphones

Xiaomi Mi 10 Pro: Εντυπωσιακό βίντεο 4K τραβηγμένο με την κάμερα 108MP

Πριν μερικές ημέρες, η Xiaomi παρουσίασε τη νέα σειρά flagship smartphones της, που είναι η δεύτερη για φέτος με κύρια κάμερα 108MP. Χάρη στα χαρακτηριστικά και τις πέντε πίσω κάμερες, το Xiaomi Mi 10 Pro κατάφερε να εκθρονίσει το Huawei Mate 30 Pro από την κορυφή της λίστας του DxOMark με τα smartphones που έχουν τις καλύτερες κάμερες.

Το πρώτο βίντεο 4K εντυπωσιάζει

Για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμη για τις ικανότητες του Mi 10 Pro, αφού όπως άλλωστε είναι γνωστό τα megapixels δεν κάνουν την τέλεια κάμερα, η κατασκευάστρια έδωσε στον φωτογράφο και βιντεογράφο Luis Guanzon ένα Mi 10 Pro, ώστε να δημιουργήσει ποιοτικό περιεχόμενο.

Ο Guanzon έδειξε τις δυνατότητες των καμερών του Xiaomi Mi 10 Pro φτιάχνοντας ένα εντυπωσιακό βίντεο 4K, το οποίο δημιούργησε καταγράφοντας διαφορετικές σκηνές και περιβάλλοντα.

Αρχικά, στο βίντεο βλέπουμε το πως οι κάμερες του Mi 10 Pro καταγράφουν μεγάλα άψυχα αντικείμενα όπως κτίρια και τοπία. Στη συνέχεια, παρουσιάζονται διάφορες προοπτικές από το ύψος του ματιού στις οποίες υπάρχουν πολλαπλές σκηνές από τους συνωστισμένους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Επίσης, ο Guanzon παρουσιάζει την ικανότητα του Xiaomi Mi 10 Pro να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, είτε αυτός είναι τεχνητός, είτε φυσικός.

Τέλος, καθώς ο ήλιος πέφτει στη Νέα Υόρκη, έχουμε την ευκαιρία να δούμε μερικές σκηνές με χαμηλό φωτισμό κατά το σούρουπο, χωρίς όμως να περιλαμβάνονται πραγματικές σκηνές κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Να σημειώσουμε ότι από τη στιγμή που το βίντεο ανέβηκε στο YouTube αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε μία συμπιεσμένη μορφή του και όχι την πραγματική ποιότητα που αποδίδουν οι κάμερες του Xiaomi Mi 10 Pro. Επιπλέον, ο Guanzon κατά πάσα πιθανότητα χρησιμοποίησε βάσεις και gimbals.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Μαρτίου 2020 17:19

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.