Xiaomi Mi 10 Ultra: Έρχεται νέα έκδοση με under-display selfie;

, Xiaomi Mi 10 Ultra: Έρχεται νέα έκδοση με under-display selfie;

Παρά τις αναφορές περί under-display selfie στο νεότερο Mi 10 Ultra της Xiaomi, η τελική έκδοση που παρουσιάστηκε ήρθε με οπή στην οθόνη, κάτι που απογοήτευσε αρκετούς χρήστες. Η ZTE τελικά ήταν η πρώτη εταιρεία που κυκλοφόρησε smartphone με κρυμμένη selfie κάτω από την οθόνη, με το ZTE Axon 20 5G, ενώ φαίνεται πως θα έχουμε άμεση απάντηση από τη Xiaomi.

Ή τουλάχιστον αυτό βλέπουμε σύμφωνα με νέο Tweet του χρήστη @KaroulSahil. Όπως βλέπετε παραπάνω, ο χρήστης ανέβασε ένα βίντεο 50 δευτερολέπτων, στο οποίο συγκρίνει τη τωρινή έκδοση του Mi 10 Ultra με την έκδοση με under-display selfie. Οι δύο συσκευές είναι εντελώς ίδιες, όμως στη μία υπάρχει οπή στα αριστερά, ενώ η νέα έκδοση προσφέρει 100% καθαρή εμπειρία θέασης.

Το περίεργο είναι πως ο ίδιος ο χρήστης φέρνει μία ακόμα συσκευή Xiaomi για σύγκριση, η οποία έχει flat οθόνη, με τη selfie κάμερα να είναι μεν κρυμμένη, όμως να είναι ελάχιστα ορατή, ακόμα και στη χρήση. Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να μην υπάρχει στο Mi 10 Ultra μοντέλο, με την κάμερα να έχει εξαφανιστεί εντελώς. Τέλος, ο @KaroulSahil μας γνωστοποιεί ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.