Xiaomi Mi A3: Μαζικά teaser αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά, η επίσημη παρουσίαση στις 17 Ιουλίου

Οι διάδοχοι των Xiaomi Mi A2 φαίνεται ότι θα είναι rebrand αναβαθμισμένες εκδόσεις των Xiaomi Mi CC9 και Mi CC9e. Θα τρέχουν Android 9 Pie Go Edition και θα κυκλοφορήσουν στις 25 Ιουλίου, πρώτα στην Πολωνία.

Η Xiaomi Ισπανίας, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, ανακοίνωσε ότι η επίσημη παρουσίαση των Xiaomi Mi A3 και Mi A3 Lite θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουλίου στην Ισπανία.

Στο μεταξύ, η Xiaomi έχει δημοσιεύσει μία σειρά από teasers τα οποία προωθούν τα Xiaomi Mi A3 ως τα καλύτερα Android One που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η εταιρεία.

Το πρώτο teaser αναφέρει ότι το Xiaomi Mi A1 είχε καλή κάμερα, το Mi A2 διέθετε ακόμη καλύτερη, και στο τέλος ρωτάει το κοινό τι πιστεύει ότι θα συμβεί με τα Xiaomi Mi A3.

Στο δεύτερο teaser η εταιρεία αναφέρει σχεδόν ξεκάθαρα ότι τα Xiaomi Mi A3 θα είναι πολύ πιο έξυπνα και θα έχουν καλύτερες επιδόσεις από τους προκατόχους τους· Παρομοιάζοντας τα Mi A2 με ένα απλό έξυπνο ρομπότ και τα Mi A3 με ανδροιδές που χειρίζεται ένα tablet από το μέλλον.

Συνεχίζοντα τα teaser η εταιρεία αποκαλύπτει ότι τα Xiaomi Mi A3 θα έχουν in-display fingerprint, προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξίας, χάρη σε αυτή την νέα τεχνολογία.

Το τελευταίο teaser της Xiaomi αποκαλύπτει ότι τα Xiaomi Mi A3 θα έχουν πολύ μεγαλύτερη μπαταρία από τους προκατόχους τους και πιο αποδοτική διαχείριση ενέργειας.

Τα χαρακτηριστικά των συσκευών αποκαλύφθηκαν πρόσφατα μέσω φωτογραφιών του κουτιού πώλησης τους.

Επεξεργάστηκε την 17 Ιουλίου 2019 20:57

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.