Smartphones

Huawei: Θα στείλει 260 εκ. smartphone το 2019

Μπορεί ο Τραμπ να απέκλεισε την Huawei από την Αμερική, δεν φαίνεται όμως αυτή η κίνηση να έχει αντίκτυπο στις αποστολές των smarthpone της εταιρείας, παρά τις μέχρι τώρα προβλέψεις.

Ο κινεζικός κολοσσός αναμενόταν να στείλει 250 εκατομμύρια smartphone κατά το 2019, σύμφωνα όμως με τελευταίες πληροφορίες που μας παρείχε ο αναλυτής, Guo Minghao, η Huawei ίσως καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το νούμερο κατά 10 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τον αναλυτή, η Huawei είναι πολύ δημοφιλής στην Κίνα και κατάφερε φέτος να αυξήσει το μερίδιο της στην αγορά των smartphone. Επιπλέον, η Huawei κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις και σε άλλες περιοχές, ο Guo όμως δεν αναφέρεται ρητά σε αυτές τις περιοχές.

Αν η διαμάχη Αμερικής και η Huawei λήξει σύντομα πολύ πιθανόν, η κινεζική εταιρεία να καταφέρει να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πρωτοπόρο Samsung. Προς το παρόν, η Huawei περιμένει το “Οκ” από το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ ώστε να ξεκινήσει να χρησιμοποιεί κανονικά το Android λειτουργικό της Google ενώ παράλληλα αναμένεται να ξεκινήσει και η αδειοδότηση στις Αμερικάνικες εταιρείες που επιθυμούν να συνεργαστούν με την Huawei.

Πηγή

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.