Smartphones

Xiaomi Mi Mix 2S: Πως σχετίζονται τα παλαμάκια με την κάμερα;

Όσο πλησιάζουμε στην επίσημη παρουσίαση του Xiaomi Mi Mix 2S οι “διαρροές” αυξάνονται αλλά και γίνονται πραγματικός γρίφος. Εμφανίστηκαν δυο φωτογραφίες που δείχνουν χέρια να κάνουν παλαμάκια και κάτι σαν high-five και ενδεχομένως να θέλουν να μας πουν κάτι για την κάμερα. Τι όμως;

Δε γνωρίζουμε τι άλλο θα δούμε μέχρι τις 27 Μαρτίου που θα γίνει η παρουσίαση του Mi Mix 2s αλλά είναι σίγουρο ότι μόνο ερωτηματικά έχουμε στην παρούσα φάση. Όπως έχουμε πει, προηγούμενα teaser δίνουν έμφαση στο Snapdragon 845 και την ύπαρξη κάμερας με AI λειτουργίες, χαρακτηριστικά που μένει να δούμε εαν τελικά θα ενσωματωθούν στη ναυαρχίδα της Xiaomi.

Το πως σχετίζονται οι φωτογραφίες αυτές με την κάμερα του Mi Mix 2s δεν είναι γνωστό αλλά πιθανολογείται να έχει να κάνει με τη δυνατότητα γρήγορης εστίασης αλλά και την καταγραφή video αργής κίνησης τόσο καλής ποιότητας και ομαλότητας έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε καρε-καρε ένα χειροκρότημα; Αναφορικά με την κάμερα της συσκευής, σε μια ROM που είχε διαρρεύσει είχε αποκαλυφθεί ότι το συγκεκριμένο smartphone θα “φοράει” τον αισθητήρα IMX363 της Sony, τον οποίο βρίσκουμε στο Asus ZenFone 5Z με την ανάλυσή του να είναι στα 12MP.

Υπομονή μέχρι τις 27 Μαρτίου για να διαπιστώσουμε το τι μας επιφυλάσσει η εταιρεία για τη ναυαρχίδα της φετινής χρονιάς.

Πηγή

Σχόλια

  • μια ζεϊμπεκιά είπε να χορέψει η συσκευή κι αμέσως να γίνει πρώτη είδηση στο blog!!! χεχεχε!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.