Smartphones

Xiaomi Mi MIX 3: Ξεκίνησε η αναβάθμιση στην Android 10 Global Stable έκδοση

Τον Νοέμβριο του 2018, η Xiaomi κυκλοφόρησε το Xiaomi Mi Mix 3 το οποίο έτρεχε Android 9 Pie. Πέρυσι τον Δεκέμβριο, οι κάτοχοι του smartphone στην Κίνα ξεκίνησαν να παίρνουν την έκδοση του MIUI 11 που βασίζεται στο Android 10. Τώρα, η συγκεκριμένη ενημέρωση έγινε διαθέσιμη παγκοσμίως.

Η Global έκδοση είναι εδώ

Η αναβάθμιση έχει κωδικό έκδοσης MIUI 11.0.3.0 QEEMIXM, το μέγεθος της είναι 2GB, και πέρα από τη μετάβαση στο Android 10 φέρνει κάποιες διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Φεβρουαρίου του 2020.

Με το MIUI 11.0.3.0 QEEMIXM, το Mi Mix 3 αποκτά dark mode, βελτιώνεται η always-on οθόνη και το σύστημα ειδοποιήσεων, προστίθενται νέα animations και θέματα, και πραγματοποιούνται διάφορες βελτιώσεις στο UI. Επιπλέον, το MIUI 11 κάνει καλύτερη την ακουστική εμπειρία, φέρνει τη σουίτα εφαρμογών Mi Go Travel και τη λειτουργία extreme power-saving.

Προς το παρόν, η έκδοση MIUI 11.0.3.0 QEEMIXM για το Xiaomi Mi Mix 3 είναι διαθέσιμη σε αρκετές αγορές, αλλά όχι στην Ευρώπη, στη Ρωσία, στην Ινδία και στην Ινδονησία. Ωστόσο, σύντομα θα επισκεφθεί και αυτές τις αγορές.

Όσοι δεν θέλουν να περιμένουν, μπορούν να αναβαθμίσουν τα smartphones τους κατεβάζοντας το build από τη Xiaomi και ακολουθώντας τις οδηγίες που προσφέρουν οι χρήστες της κοινότητας, καθώς και η εταιρεία. Ωστόσο, αν προβείτε σε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το κάνετε με δική σας ευθύνη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 9 Μαρτίου 2020 19:45

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.