Xiaomi Mi MIX Alpha: Εντυπωσιακές φωτογραφίες hands-on [+video]

Xiaomi Mi MIX Alpha, Xiaomi Mi MIX Alpha: Εντυπωσιακές φωτογραφίες hands-on [+video]

Εχθές η Xiaomi ανακοίνωσε το νέο και εντυπωσιακό Xiaomi Mi MIX Alpha και μαζί με αυτό είδαμε αρκετά renders της συσκευής. Ωστόσο, τώρα ο γνωστός leakster του Twitter, IceUniverse, δημοσίευσε μία σειρά από hands-on εικόνες και βίντεο της συσκευής.

Xiaomi Mi MIX Alpha, Xiaomi Mi MIX Alpha: Εντυπωσιακές φωτογραφίες hands-on [+video]

Οι εικόνες που δημοσίευσε ο IceUniverse μας δίνουν μία καλύτερη ιδέα για το μέγεθος της συσκευής σε σύγκριση με την παλάμη, τουλάχιστον αυτού που την κρατάει.

Xiaomi Mi MIX Alpha, Xiaomi Mi MIX Alpha: Εντυπωσιακές φωτογραφίες hands-on [+video]

Αν και πλέον όλα τα flagship smartphones είναι ιδιαίτερα μεγάλα για να χωράνε βολικά στην παλάμη μας, είναι τουλάχιστον ιδιαίτερα λεπτά. Ωστόσο, το Xiaomi Mi MIX Alpha εξαιτίας της surround οθόνης του δεν ακολουθεί αυτό το μοτίβο και είναι ιδιαίτερα παχύ.

Κατά τα άλλα το βίντεο του Mi MIX Alpha δείχνει την οθόνη της συσκευής σε όλο της το μεγαλείο. Επιπλέον, παρουσιάζει τα κουμπιά αφής, τα εικονίδια και τα παλλόμενα φώτα των ειδοποιήσεων κατά μήκος της πλευρικής καμπύλης της συσκευής.

Xiaomi Mi MIX Alpha, Xiaomi Mi MIX Alpha: Εντυπωσιακές φωτογραφίες hands-on [+video]

Επίσης, στο βίντεο βλέπουμε την κατακόρυφη μπάρα στην πίσω όψη του Xiaomi Mi MIX Alpha η οποία στεγάζει την κάμερα των 108MP, την ευρυγώνια των 20MP και τον τηλεφακό που είναι 12MP.

Το Mi MIX Alpha είναι μία concept συσκευή που διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά που δεν έχουμε δει ποτέ, εκτός του ότι μοιάζει να βγήκε από το μέλλον. Η Xiaomi επιβεβαιώνει με την τιμολόγηση των 2.500 ευρώ ότι κάτι τέτοιο όντως ισχύει, βέβαια η τιμή αυτή δικαιολογείται από το κόστος ανάπτυξης του smartphone.

Ανεξάρτητα με το κόστος, το πόσο εύθραυστη και καθόλου χρήσιμη μπορεί να είναι η οθόνη στην πραγματική ζωή, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα εντυπωσιακό smartphone που τραβάει τα βλέμματα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Το συγκεκριμένο αυτό τελευταίο μοντέλο κινητού τηλεφώνου της Xiaomi, θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το τελευταίο μοντέλο της Ferrari στον χώρο των αυτοκινήτων. Και τα δύο εντυπωσιακά, φτιαγμένα από ακριβά υλικά. Και τα δύο όμως απευθύνονται σε ένα εξαιρετικά περιορισμένο κοινό, εξαιτίας της σχεδόν απαγορευτικής τους τιμής. Ακόμα και πριν κάμποσα χρόνια που η Apple μεσουρανούσε με τα iPhone, πρωτού αρχίσει η σημερινή ατελείωτη κατρακύλα, και σε μία εποχή που υπήρχαν πολλοί άνθρωποι πρόθυμοι να δώσουν 1.000-1.500 ευρώ για την αγορά κινητού της Apple, είμαι σίγουρος ότι ακόμα και εκείνη την εποχή, ελάχιστοι θα βρίσκονταν πρόθυμοι να διαθέσουν 2.500 ευρώ. Όχι μόνο για την Apple, αλλά για οποιασδήποτε μάρκας κινητό. Πολύ μάλλον περισσότερο την σημερινή εποχή, που πλέον αποκτάς κινητό που κάνει “παπάδες” με εξαιρετικά χαμηλό κόστος. Όπως και να έχει πάντως το θέμα, η Xiaomi παρουσίασε κάτι πραγματικά πρότυπο, κάνοντας τους αντιπάλους της να τρέχουν και να μην… φτάνουν! (Να την προλάβουν φυσικά!)

KatoxosLGSonySamsungXiaomi

Νομίζω πως πραγματικά η Xiaomi έχει κάνει άλματα και έχει επενδύσει πολλά στο Research..

Πια με το Mi mix Alpha έχει πάει την τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων πολύ πιο μπροστά από τα αναμενόμενα..

Νομίζω πια αφήνει και την κορεατικη Samsung Πίσω στο θέμα Innovation..

Και αν σκεφτούμε πως προσφέρει ναυαρχίδες χωρίς να τις υπερκοστολογει τοτε το μέλλον αγοραστικό ανήκει στην εταιρεια..

Η αρχή έγινε με τα Redmi Note 3-4-5-6 συνεχίστηκε με τα Redmi Note 7, το Pocohone και τα Redmi K20/K20 Pro..

Απλα δεν έχει αντίπαλο σε σχέση ποιοτητας/τιμής και είναι λογικο

loukrent

Συμφωνω απολυτα αλλα υπαρχει και το κακο παραδειγμα της huawei…

stavag

Εντυπωσιακό τηλέφωνο ,σίγουρα στοιχεία του θα δούμε σε ποιο προσιτά τηλέφωνα της εταιρείας στο μέλλον
Μετά απορούν εκεί στην apple γιατί πέφτουν συνέχεια,από την μία αυτό το κόσμημα και από την άλλη η αποθέωση της καγκουριας

Κινητομανής

Μ’ αρέσει που τα αμερικανάκια νόμισαν ότι με το ban της Huawei θα ανακόψουν το φρενήρη ρυθμό τεχνολογικής εξέλιξης των κινέζων. Η Κίνα λόγω της αλματώδους προόδου που δείχνει συνεχώς είναι πλέον σα Λερναία Ύδρα. Ένα κεφάλι κόβεις (Huawei), δέκα πετάγονται (Xiaomi, OnePlus, Meizu, Vivo κλπ). Φυσικά αυτό είναι πάρα πολύ καλό για όλους εμάς που δε θέλουμε να πετάμε κοροϊδίστικα χιλιάρικα σε συσκευές που σε ένα χρόνο το πολύ θα ξεπεραστούν από κάτι πολύ φτηνότερο. Η Xiaomi μ’ αυτή τη συσκευή, όσο concept και απρόσιτη οικονομικά κι αν μοιάζει, ουσιαστικά δείχνει τα δόντια της, σα να λέει “κοιτάξτε τι έρχεται”. Όλοι οι ανεξάρτητοι φαν της τεχνολογίας (αυτοί που δεν διακατέχονται από ανόητους φανμποϊσμούς και αγκυλώσεις) θα έπρεπε να χαίρονται μ’ αυτή την παρουσίαση.

xapostolosx

συμφωνώ
…τρέχουν να την προλάβουν
έφερε εισάγοντας άπειρες τεχνολογίες το μέλλον τώρα
…πήξαμε στην μπαρούφα
πάντα κοιτάζω την cpu και την gpu, οι ίδιες εταιρείες συνεχίζουν να τις παράγουν
αν βάλεις …διαμάντια (εννοώ τις γνωστές πέτρες), θα τα πληρώσεις

Chris_BMW

Xiaomi super τηλέφωνο στο άρθρο, 2 από τα τρία σχόλια απο κάτω αφορούν την Apple…
Για να καταλάβεις πόσο δυνατό brand εχει χτίσει..

Πέραν από μας που ασχολούμαστε με την τεχνολογία κανείς αλλος δεν ξερει πως κυκλοφόρησε αυτό το Beta κινητό.

Αναρωτιέμαι τι τάξη μπορεί να πηγαίνει κάποιος που θεωρεί πως Apple ,Samsung κτλ δεν έχουν ή δεν μπορούν να κατασκεβάσουν κάτι παρόμοιο…

John

Βρε κόλλημα με την Αpple!!!

Dimogerontas

Chris, φυσικά και τα μισά (και βάλε) σχόλια θα αφορούν την apple. Όχι μόνο εδώ, αλλά αν παρατήρησες, παντού.
Επειδή η apple έχει το πιο ισχυρό brand, αδιαμφισβήτητα, όπου παίζει το mi mix alpha, μιλάνε για το δήθεν innovation της apple και την κοροϊδία της στο βωμό του marketing, σε σχέση με πραγματικά κάτι καινοτόμο και φρέσκο.
Από τον τρόπο που γράφεις, θεωρώ πως ο μικρότερος της παρέας εδώ είσαι εσύ.
Ασχολήσου με το instagram με το αϊφόνι σου και άσε αυτές τις κουβέντες για τους φτηνιάρηδες φιλοκινέζους και παρακατιανούς, που ασχολούνται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ με την τεχνολογία, ΧΩΡΙΣ ταμπέλες.

Άκης

Προσωπικά θεωρώ ότι το huawei mate x αλλά και το Samsung galaxy fold είναι τεχνολογικά πιο προηγμένα. Σίγουρα το mi mix είναι κάτι το μοναδικό και πανέμορφο, αλλά οι δύο προαναφερθείσες κατασκευάστριες εταιρίες είχαν να αντιμετωπίσουν περισσότερες προκλήσεις από ότι η Xiaomi (π.χ. ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα των μεντεσέδων). Έτσι, κατά την υποκειμενική μου άποψη, υποθέτω ότι το κόστος έρευνας και ανάπτυξης της Samsung και της Huawei ήταν σημαντικά μεγαλύτερο από αυτό της Xiaomi. Άρα, βάσει όλων των προηγούμενων θεωρώ οτι το κόστος της συσκευής είναι κάπως υπερβολικό. Όχι βέβαια πως δικαιολογώ τα 2000 και ευρώ όλων των άλλων συσκευών που προανέφερα. Προσωπικά με αυτά τα λεφτά θα έπαιρνα κανένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Stathis

Τις οποίες προκλήσεις ΔΕΝ τις έλυσαν… άρα πως είναι τεχνολογικά πιο προηγμένα; φάσκεις και αντιφάσκεις…

Kostas

Μια ερώτηση, ταινίες πως θα βλέπουμε??

Agnostos13

Τι διαστάσεις έχει η συσκευή; Καλά το διαφήμιζε με βιβλία η Xiaomi καθώς φαίνεται να έχει πάνω-κάτω το μέγεθος ενός ταξιδωτικού οδηγού! Το πόσο πρακτικό θα είναι μένει να φανει…

takis1

Απ ότι φαίνεται στο χερι του παρουσιαστή πρεπει να είναι περίπου 7.5 ιντσες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.