Smartphones

Ο CEO της Xiaomi πιάστηκε να χρησιμοποιεί iPhone

Η Apple είναι μία αρκετά δημοφιλής εταιρεία στην Κίνα και τις περισσότερες φορές τα smartphone της εταιρείας προτιμούνται από αυτά τα Κινεζικών κατασκευαστών. Αυτό όπως που δεν θα περίμενε κανείς είναι ο CEO μίας εταιρείας να χρησιμοποιεί το smartphone μίας άλλης εταιρείας. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, ο οποίος πιάστηκε να χρησιμοποιεί ένα iPhone μέσα από μία δημοσίευση του στο Weibo.

Το Weibo είναι μία κινεζική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία έχει την δυνατότητα να εντοπίσει από ποια συσκευή έγινε μία δημοσίευση. Σε μία δημοσίευση λοιπόν του Lei Jun ο οποίος θέλησε να ενθαρρύνει το κοινό του για να αγοράσει μερικά βιβλία εντοπίστηκε και η χρήση του iPhone από τον ίδιο. Λίγο αργότερα το post αυτό διαγράφηκε και ανέβηκε ξανά αυτήν την φορά όμως ο CEO της Xiaomi χρησιμοποίησε ένα Mi 10 Pro.

Προς υπεράσπιση του Lei Jun, ο Pan Jiutang είπε ότι αν ένας CEO, υποστηρίζει ότι δεν χρησιμοποιεί τα smartphone των άλλων εταιρειών όπως είναι η Apple και η Samsung τότε είναι είτε ανίκανος είτε υποκριτής.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Μαΐου 2020 11:40

Σχόλια

  • Έχουν πιαστεί πολλοί
    Όπως και υπάλληλοι της Samsung που είχαν Iphone
    Ωραία πράγματα χαχα

  • Εντάξει προφανώς δικαίωμα του να χρησιμοποιεί όποια συσκευή θέλει απλά να μην αναρωτιέται μετά γιατι δεν πούλησε η ναυαρχίδα της εταιρείας του που ανταγωνιζεται το προσωπικό του κινητό 😉

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ανδρονικίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.