Xiaomi: Ψάχνει beta testers για την Android Q Beta έκδοση του Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9, Xiaomi: Ψάχνει beta testers για την Android Q Beta έκδοση του Xiaomi Mi 9

Πρόσφατα η Xiaomi είχε ανακοινώσει ότι σταματάει το πρόγραμμα της beta για τους χρήστες εκτός Κίνας διότι αν και αρκετοί χρήστες έπαιρναν μέρος, μόνο ελάχιστοι ανέφεραν σφάλματα, κάτι που είναι και ο σκοπός μιας beta.

Τώρα, φαίνεται ότι η κινέζικη κατασκευάστρια αναζητά κατόχους Xiaomi Mi 9, οι οποίοι θέλουν να πάρουν μέρος στην Android Q beta. Οι κάτοχοι του smartphone μπορούν να εγγραφούν στη beta για να πάρουν πρώτη μία γεύση από το Android Q. Να σημειώσουμε όμως, ότι δεν πρόκειται για τη Stock Android Q beta, αλλά για beta του MIUI, το οποίο θα βασίζεται στην επερχόμενη έκδοση Android.

Εννοείται ότι οι χρήστες και οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού. Όμως, από τη στιγμή που πρόκειται για μία beta έκδοση αυτή θα έχει bugs, γι’ αυτό η εταιρεία συστήνει αν το Xiaomi Mi 9 είναι η κύρια συσκευή κάποιου να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα δοκιμών και να περιμένει μέχρι την κυκλοφορία της stable έκδοσης.

Xiaomi Mi 9, Xiaomi: Ψάχνει beta testers για την Android Q Beta έκδοση του Xiaomi Mi 9

Οι ενεργοί beta testers έχουν ήδη εντοπίσει μερικά σφάλματα. Αρχικά, η συσκευή απενεργοποιείται απότομα όταν ενεργοποιούμε το one-handed mode, η εφαρμογή της κάμερας κρασάρει τυχαία και τα κουμπιά αλλαγής εντασης του ήχου δεν λειτουργουν σε άσχετους χρόνους.

Η Xiaomi σημειώνει ότι προς το παρόν η στρατολόγηση beta testers είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες στην Κίνα, αλλά η global MIUI ROM beta θα ξεκινήσει κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4 & Mix Flip: Διέρρευσαν λεπτομέρειες για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα

Tο Xiaomi Mix Fold 4 αναμένεται να έρθει μαζί με το Mix Flip, το πρώτο αναδιπλούμενο σε στυλ flip της εταιρείας.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Xiaomi 15: Φήμες ότι έρχεται μέσα Οκτώβρη με Snapdragon 8 Gen 4

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Xiaomi έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα πρώτης κυκλοφορίας για το επερχόμενο SoC Snapdragon 8 Gen 4.

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Επίσημο το World Champions Edition για τους ποδοσφαιρόφιλους

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 13 Pro+ στην Ινδία νωρίτερα φέτος και σήμερα ήρθε το Redmi Note 13 Pro+ Word Champions Edition.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.