Η Xiaomi είχε ανακοινώσει ότι σταματάει τα προγράμματα beta εκτός Κίνας διότι δεν λαμβάνει αξιόλογο feedback, και τώρα ψάχνει testers για το Xiaomi Mi 9.
Τώρα, φαίνεται ότι η κινέζικη κατασκευάστρια αναζητά κατόχους Xiaomi Mi 9, οι οποίοι θέλουν να πάρουν μέρος στην Android Q beta. Οι κάτοχοι του smartphone μπορούν να εγγραφούν στη beta για να πάρουν πρώτη μία γεύση από το Android Q. Να σημειώσουμε όμως, ότι δεν πρόκειται για τη Stock Android Q beta, αλλά για beta του MIUI, το οποίο θα βασίζεται στην επερχόμενη έκδοση Android.
Εννοείται ότι οι χρήστες και οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στην πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού. Όμως, από τη στιγμή που πρόκειται για μία beta έκδοση αυτή θα έχει bugs, γι’ αυτό η εταιρεία συστήνει αν το Xiaomi Mi 9 είναι η κύρια συσκευή κάποιου να μην συμμετέχει στο πρόγραμμα δοκιμών και να περιμένει μέχρι την κυκλοφορία της stable έκδοσης.
Οι ενεργοί beta testers έχουν ήδη εντοπίσει μερικά σφάλματα. Αρχικά, η συσκευή απενεργοποιείται απότομα όταν ενεργοποιούμε το one-handed mode, η εφαρμογή της κάμερας κρασάρει τυχαία και τα κουμπιά αλλαγής εντασης του ήχου δεν λειτουργουν σε άσχετους χρόνους.
Η Xiaomi σημειώνει ότι προς το παρόν η στρατολόγηση beta testers είναι διαθέσιμη μόνο για χρήστες στην Κίνα, αλλά η global MIUI ROM beta θα ξεκινήσει κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον.
Το Galaxy S27 Ultra φέρεται να αποκτά νέο σχεδιασμό κάμερας και μεγαλύτερη μπαταρία. Παράλληλα, η Samsung εξετάζει και ένα compact Galaxy S27 Pro στα 6,4 ίντσες.
Tipster αναφέρει ότι το iPhone Ultra και το iPad Fold μοιράζονται την ίδια τεχνολογία αναδίπλωσης — νέες ενδείξεις ότι το αναδιπλούμενο iPad είναι ακόμα ζωντανό project.
Σχόλια