Xiaomi Redmi 8: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά και τιμή

Πριν μερικές ημέρες πέρασε από την TENAA το μη ανακοινωμένο Xiaomi Redmi 8. Τώρα το smartphone εμφανίστηκε στη σελίδα του παρόχου China Telecom και πήρε πιστοποίηση από το Ministry of Industry and Information Technology (MIIT). Οι δύο νέες καταχωρήσεις δεν περιέχουν μόνο πληροφορίες για το smartphone, αλλά και μία σειρά από renders τα οποία αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του.

Αρχικά, το Xiaomi Redmi 8 θα έχει ιδιαίτερα παρόμοιο σχεδιασμό με το Redmi 8A. Η οθόνη των 6,21 ιντσών θα έχει ανάλυσης 720p+ και το σώμα του smartphone θα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό.

Στο εσωτερικό του Redmi 8 θα βρούμε τον Snapdragon 439 τον οποίο θα συνοδεύουν 4GB μνήμη RAM και 64GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης. Λέγεται ότι πέρα από αυτή την έκδοση θα υπάρχουν και άλλες οικονομικότερες με λιγότερη RAM και αποθηκευτικό χώρο. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Το Xiaomi Redmi 8 θα έχει δύο πίσω κάμερες, με την κύρια να είναι στα 12MP και η δευτερεύουσα να είναι ένας 2MP αισθητήρας βάθους. Η selfie κάμερα είναι στα 8MP.

Κατά τα άλλα, το Redmi 8 θα έχει τυπικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, θύρα ακουστικών και μπαταρία 5.000mAh η οποία θα φορτίζει μέσω θύρας USB type-C και θα υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 18W.

Σύμφωνα με την καταχώρηση στην ιστοσελίδα του παρόχου της Κίνας, το Xiaomi Redmi 8 θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, κόκκινο, πράσινο, μπλε και μαύρο. Ακόμη, η τιμή του θα είναι στα CNY 1,600 ή 205€. Προς το παρόν δεν είναι επιβεβαιωμένη η τιμή της συσκευής διότι το Redmi 8A κοστίζει λιγότερο από 100€, οπότε αποκλείεται οι δύο συσκευές να έχουν τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμολόγηση.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 1 Οκτωβρίου 2019 19:50

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.