Xiaomi Redmi 8: Θα έχει Snapdragon 439, 3GB RAM και οθόνη HD+

Μέχρι τώρα, το Xiaomi Redmi 8 έχει εμφανιστεί στην TENAA και στην ιστοσελίδα του κινέζικου παρόχου China Telecom. Οι καταχωρήσεις αυτές έχουν αποκαλύψει κάποια βασικά χαρακτηριστικά του smartphone και τον σχεδιασμό της.

Τώρα, το Redmi 8 εμφανίστηκε στο Google Play Console κάτι που σημαίνει ότι η επίσημη παρουσίαση και κυκλοφορία του πλησιάζουν. Σύμφωνα με την καταχώρηση, το smartphone θα έχει οθόνη HD+ με πυκνότητα 340ppi.

Επιπλέον, η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι το Xiaomi Redmi 8 θα τρέχει Android 9 Pie, θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 439 και την Andreno 505. Σε επίπεδο μνήμης το smartphone θα έχει 3GB RAM.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, μέχρι σήμερα γνωρίζουμε ότι το Redmi 8 θα έχει οθόνη 6,21 ιντσών με waterdrop notch το οποίο στεγάζει μία selfie κάμερα στα 8MP. Οι πίσω κάμερες είναι δύο, με την κύρια να είναι στα 12MP και η δευτερεύουσα να είναι ένας αισθητήρας βάθους 2MP.

Επίσης, λέγεται ότι το Xiaomi Redmi 8 θα έχει 5.000mAh μπαταρία η οποία θα φορτίζει μέσω θύρας USB type-C και κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, το smartphone θα γίνει διαθέσιμο σε τέσσερα χρώματα Phantom Red, Fairy Green, Carbon Ash και Sapphire Blue.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.