Smartphones

Xiaomi Redmi Note 11 4G: Αποκτά πιστοποιητικά πριν την παγκόσμια πληροφορία

Το Xiaomi Redmi Note 11 4G κυκλοφόρησε στην Κίνα προκειμένου να προσφέρει μια φθηνότερη εναλλακτική του 5G και τώρα μια συσκευή με το ίδιο όνομα πιστοποιείται για παγκόσμιες πωλήσεις. Η εταιρεία έλαβε έγκριση από το IMDA στη Σιγκαπούρη και την ΕΟΚ, η οποία είναι ο εποπτεύων οργανισμός για πολλές αγορές στον Ευρασιατικό Οικονομικό Χώρο.

Tipsters αναφέρουν πως αυτό το νέο τηλέφωνο Redmi Note 11 4G θα έχει chipset Snapdragon 680. Κατά τα άλλα μοιάζει απίθανο να κυκλοφορήσει ξανά με την πλατφόρμα Helio G88, καθώς το ίδιο τηλέφωνο πωλείται σε πολλές χώρες με το όνομα Redmi 10, έχοντας μία επιπλέον κάμερα 2 MP. Άλλες αλλαγές μπορεί να είναι οι συνδυασμοί μνήμης, οι οποίοι είναι πάντα διαφορετικοί για διαφορετικές αγορές.

Εάν οι λοιπές προδιαγραφές χωρίς την τέταρτη κάμερα παραμείνουν ίδιες, τότε περιμένουμε μια οθόνη LCD 6,5 ιντσών, κύρια κάμερα 50 MP και μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση 18 W.

Το Redmi Note 11 4G δεν κοστίζει περισσότερο από 170 $/155 ευρώ, επομένως αναμένεται η παγκόσμια παραλλαγή να κοστίζει πάνω από 250 $/200 ευρώ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.