Xiaomi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με καλύτερη κάμερα από το Mi Note 10;

, Xiaomi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με καλύτερη κάμερα από το Mi Note 10;

Το Mi Note 10 είναι το πρώτο smartphone με πενταπλή κάμερα και τον αισθητήρα Samsung ISOCELL Bright HMX 108MP ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, η Xiaomi θα κυκλοφορήσει ένα smartphone με καλύτερη κάμερα από αυτό.

Σύμφωνα με τον leakster, Digital chat station, η Xiaomi ετοιμάζει ένα smartphone το οποίο θα έχει καλύτερη κάμερα, ωστόσο ο leakster δεν κάνει κάποια περαιτέρω αναφορά στα χαρακτηριστικά της κάμερας. Παρόλα αυτά, αναφέρει ότι ίσως αποκτήσει περισσότερες πληροφορίες κατά το AIoT event της Xiaomi.

, Xiaomi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με καλύτερη κάμερα από το Mi Note 10;

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Mi Note 10 βαθμολογήθηκε από τους ειδικούς στο DxOMark με 121 πόντους και έρχεται πρώτο στην κορυφή των smartphone με την καλύτερη κάμερα μαζί με το Mate 30 Pro της Huawei. Η κάμερα του Mi Note 10 αποτελείται από έναν αισθητήρα στα 108MP, μία 2x telephoto στα 12MP, μία 5MP telephoto με 10x hybrid και 50x digital zoom ενώ υπάρχει υποστήριξη και μίας κάμερας ultra wide των 20MP και μίας macro στα 2MP.

, Xiaomi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με καλύτερη κάμερα από το Mi Note 10;

Προς το παρόν, η Xiaomi λέγεται ότι εργάζεται στο Redmi K30 και K30 Pro ώστε να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2020 με το 5G SoC της MediaTek. Το τηλέφωνο αυτό αναμένεται να έχει punch hole στην πάνω δεξιά γωνία.

Μέχρι τότε όμως υπάρχουν μερικά ακόμη smartphone που αναμένεται να φέρει η Xiaomi στην αγορά ίσως κάποιο από αυτά ενσωματώνει αυτήν την κάμερα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Η Xiaomi πολύ πρόσφατα άφησε το παγκόσμιο κοινό άφωνο αλλά τους αντιπάλους της να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο,όταν παρουσίασε το καλύτερο φωτογραφικό smartphone παγκοσμίος,με την “σφραγίδα” μάλιστα του Dxomark,σε απίστευτη τιμή mid-range κινητού.Τώρα όμως ετοιμάζει κινητό με ΑΚΟΜΑ καλύτερη κάμερα.Δηλαδή πιο κορυφαία κάμερα,από την ήδη κορυφαία κάμερα παγκοσμίως!!! Επόμενο βήμα για τις υπόλοιπες εταιρείες είναι να ξεκουμπιστούν & να δράσουν γρήγορα,σε διαφορετική περίπτωση παρατήσουν να φτιάχνουν smartphones & να πάνε για… ψάρεμα.

Vladimiros

Πραγματικα μπραβο στην εταιρια..εγω δεν την συμπαθω αλλα παραδεχομαι με αυτα που κανει…χαμηλες τιμες,τωρα με πολυ καλη καμερα..γενικα ευχαριστα πραγματα..εγω πιστευω θα καβαλισει το καλαμι καποτε και αυτη..οπως το εκανε και η huawei που ειχε καποτε φθηνα smartphone

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.