Xiaomi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με φόρτιση 120 W στην Ινδία τον επόμενο μήνα

, Xiaomi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με φόρτιση 120 W στην Ινδία τον επόμενο μήνα

Η Redmi ανακοίνωσε σήμερα το Redmi Note 11T 5G στην Ινδία, το οποίο είναι ένα ανανεωμένο Redmi Note 11 που κυκλοφόρησε στην Κίνα τον περασμένο μήνα. Η σειρά Note 11 περιλαμβάνει επίσης τα Note 11 Pro και Note 11 Pro+, με το τελευταίο να έχει την ταχύτερη φόρτιση μεταξύ των τριών καθώς φτάνει στα 120 W.

Μέχρι στιγμής η Xiaomi δεν έχει πει τίποτα σχετικά με την κυκλοφορία του Note 11 Pro+ στην Ινδία, αλλά μια νέα αναφορά μέσων υποστηρίζει ότι το smartphone θα μπορούσε να φτάσει στην ασιατική χώρα πριν από τον Ιανουάριο.

Ωστόσο, όπως το vanilla Note 11, το μοντέλο Pro+ αναμένεται να έρχεται με ένα διαφορετικό όνομα – Redmi Note 11i HyperCharge. Υπενθυμίζεται πως προηγούμενες φήμες υποστήριζαν ότι θα ονομάζεται Xiaomi Mi 11i HyperCharge.

, Xiaomi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με φόρτιση 120 W στην Ινδία τον επόμενο μήνα

Ακόμα, το Note 11 Pro λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει στην Ινδία ως Xiaomi Mi 11i, ενώ ακούγονται φήμες και για την κυκλοφορία του Xiaomi Mi 11T Pro στην Ινδία, το οποίο υποστηρίζει φόρτιση 120 W. Ακόμα δεν είναι σαφές εάν η Xiaomi θα φέρει το Mi 11T Pro στην Ινδία τον επόμενο μήνα, το Redmi Note 11 Pro+ ή και τα δύο.

, Xiaomi: Θα κυκλοφορήσει smartphone με φόρτιση 120 W στην Ινδία τον επόμενο μήνα

Αξίζει να σημειωθεί πως όποιο smartphone φτάσει στην Ινδία τον Δεκέμβριο, με υποστήριξη φόρτισης 120 W, όχι μόνο θα είναι το ταχύτερο τηλέφωνο φόρτισης στη χώρα, αλλά και το πρώτο που θα ξεπεράσει τις ταχύτητες φόρτισης των 100 W+.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.