Smartphones

Xiaomi: Ετοιμάζει smartphone 600 δολαρίων

Η Xiaomi (όπως και πολλοί άλλοι Κινέζοι κατασκευαστές) είναι γνωστοί για τις δυνατές συσκευές που λανσάρουν με κύριο χαρακτηριστικό τους να είναι η οικονομική τιμή, που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική για τα μεγάλα ονόματα.

Οι Κινέζοι καταφέρνουν να πάρουν σημαντικό μερίδιο της αγοράς αφήνοντας πίσω παραδοσιακά ονόματα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Samsung, η οποία για τρίτη συνεχή χρονιά βλέπει τις πωλήσεις της να πέφτουν στην αγορά της Κίνας, ενώ η ίδια από την πρώτη θέση που ήταν το 2013, πλέον βρίσκεται στην πέμπτη,

Η Xiaomi από την πλευρά της σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα ακριβό smartphone φέτος, το οποίο θα έχει τιμή 600 δολάρια (RMB 4000). Η είδηση ήρθε από τον συνιδρυτή Liwan Jiang, ο οποίος τόνισε παράλληλα ότι παρά την ακριβή τιμή, η συσκευή και πάλι θα θεωρείται value for money. Δυστυχώς δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το smartphone, αλλά ακούγεται ότι θα είναι μια έκδοση του Xiaomi Mi Note 2 με dual curved οθόνη.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 5 Ιουλίου 2016 8:44

Σχόλια

  • Το ξεφτίλισες λίγο , αλλά λίγο..... :P ! Εγώ λέω το επίπεδο value for money του Redmi note 3 pro στην τιμή των 600 δολαρίων το κινητό θα πρέπει να είναι από άλλο πλανήτη όντος !!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.