Smartphones

Xperia 5 II: Το πρώτο render του επερχόμενου compact της Sony

Η κυκλοφορία του Xperia 1 το 2019 συνοδεύτηκε από μία επιπλέον πρόταση στη flagship κατηγορία. H Sony ανακοίνωσε στο δεύτερο εξάμηνο του έτους το Xperia 5, το οποίο ήταν ένα μικρότερο Xperia 1 με τα ίδια χαρακτηριστικά, όμως με οθόνη FHD+ και όχι 4K όπως το ακριβότερο μοντέλο.

Η Sony φαίνεται να επιστρέφει στην ίδια τακτική και φέτος. Ο @evleaks μας έδωσε το πρώτο render του επερχόμενου Xperia 5 II (mark 2), το οποίο μοιάζει σα μία μικρότερη έκδοση του Xperia 1 II. Από το render βλέπουμε αρκετά πιο στρογγυλεμένες γωνίες σε σχέση με τη ναυαρχίδα της εταιρείας, ενώ απουσιάζει και ο αισθητήρας 3D ToF. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της κάμερας περιμένουμε τους ίδιους αισθητήρες, με ευχάριστη έκπληξη την τοποθέτηση του λογότυπου ZEISS T*.

Διαβάστε επίσης: Sony Xperia 1 m2: Το Review

Αν παρατηρήσετε το render, στο πάνω μέρος της συσκευής βλέπουμε και τη θύρα ακουστικών 3.5 χιλιοστών, κάτι που απουσίαζε από το περσινό μοντέλο. Τέλος, δημιουργεί ερωτηματικά το επιπλέον πλήκτρο στα πλαϊνά, το οποίο προς το παρόν δε γνωρίζουμε τι μπορεί να είναι, καθώς στα υπόλοιπα φετινά μοντέλα η Sony έχει ενσωματώσει τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο power button. Το Xperia 5 II αναμένεται να ανακοινωθεί στην επερχόμενο IFA 2020, όπου για ακόμη μία χρονιά είμαστε Official Media Partner.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Αυγούστου 2020 8:13

Σχόλια

  • Η Sony θα πρέπει να συμμαζέψει λίγο το <<ανύπαρκτο>> τμήμα Μarketing της, με τόσες διαφημίσεις από την Apple και την Samsung και με τα 150 μοντέλα που βγάζει τον χρόνο η Xiaomi έχει ξεχάσει ο κόσμος πως στον χώρο των Smartphone υπάρχει και η Sony με πολύ πολύ αξιόλογα και ποιοτικά κινητά.

  • Απο να ξεφτιλιζεται ετσι με κατι κινητα που παραπεμπουν στο 2015 καλυτερα θα ηταν να τα ειχε παρατησει.

    • Αν φοράει τον 865 από που και ως που παραπέμπει στο 2015? Το Xperia 1 II εμένα μια χαρά 2020 μου φαίνεται

  • Μαπα σχεδιασμος οπως σε ολα τα Sony. Οχι 2015 που γραφει καποιος , πιο πολυ κινητο του 2010 θυμιζει.

  • Δεν ειμαι καν φαν της Sony, αλλα απο που κι ως που σας παραπεμπει στο 2015 και ακομα χειροτερα στο 2010 ;

  • Φυσικά πρέπει να αντιγραφείς για να είσαι σύγχρονος? Ο σχεδιασμός είναι κλασσατος κυριλέ και καθαρός. Δεν έχει να κάνει με trend. Ότι είναι στην μόδα είναι όμορφο? Είδα και αυτούς που αγοραζαν το σεμεδακι πριν 2 3 χρόνια.

  • Sony z3 του 2014 θυμίζει. Κυκλοφορούν σαν τρολαρισμα φήμες ότι η Sony απέλυσε τους σχεδιαστές πριν μερικά χρόνια και για αυτό βγάζει όλο το ίδιο design.

    • Μάλλον θες οφθαλμίατρο δεν εξηγείται αλλιώς.. Η απλά είσαι hater
      Καμία σχέση με το Xperia Z3

  • Η Sony είναι κολοσσός δεν αντιγράφει κανέναν έχει δικιά τηςνοοτροπία και προχωράει Όποιος έχει πάρει κινητό ναυαρχίδα ξέρει από ποιότητα κατασκευής ελαφρύ Android κ καινοτομίες που μόνο η Sony έχει βάλει

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Λεοντιάδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.