Sony Xperia Z1S και Xperia Taichi με οθόνη 6 ίντσες;

To Sony Xperia Z1S (λέγε με και Z1 mini) η ευρωπαϊκή έκδοση του Z1 f που ανακοικωνθηκε επίσημα πριν μερικές εβδομάδες και έχει οθόνη 4.3 ίντσες HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, 2GB μνήμη RAM και κάμερα 20.7 Megapixel λέγεται ότι θα κάνει επίσημη εμφάνιση στις 12 Νοεμβρίου σε event στην πόλη Shangai της Κίνας σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες προερχόμενες από την Κίνα αναφέρουν ότι εκείνη την ημερομηνία θα ανακοινωθεί ακόμα ένα μοντέλο με κωδική ονομασία Xperia Taichi που λέγεται ότι θα έχει οθόνη 6 ίντσες ανάλυσης HD 1280×720 pixels και οκταπύρηνο επεξεργαστή της Media-Tek.

Πηγή

Σχόλια

  • Αμα εχει και μπαταρια μεγαλη πατάει τα παντα τα μπεντσμαρκσ του ηδη είναι πολύ δυνατα απο πολλά

  • Πολύ έξυπνα (τέλειο κινητό, τέλεια specs!) η Sony αναρριχείται, κάνοντας πράξη αυτό που ζητάει ο κόσμος... Πιο compact κινητά με high-end specs!
    Μπράβο Sony.. Νομίζω ότι αυτό θα είναι το νέο μου κινητό!

  • Σιγουρα θα ναι ενα καλο mini. Αλλα τα 5αρια ειναι αλλη αισθηση. Για να δουμε το taichi.

  • Τελικά, μπορεί να μας πει κάποιος ή επίσημη εταιρία στην Ελλάδα, εάν έρθει στα μέρη μας το Sony Xperia C?
    Μιλάμε, για Super κινητό!!!!!

  • Ευάγγελε@ δεν πιστεύω να ανακοινωθεί από την αντιπροσωπεία της SONY Ελλάδος, κι αυτό γιατί είναι καθαρά για την αγορά της Κίνας.
    αλλά ανεπίσημα θα το βρείς στο Σκρουτζ.

    Και τώρα επί του θέματος, τον τελευταίο χρόνο η Sony πατάει γκάζι
    βγάζοντας συσκευές με πολύ καλά χαρακτηριστικά Ζ, ZL, ZR, Z1, Z1 mini και το Taichi που πρέπει να απευθύνεται στο κοινό της Κίνας.
    άλλα αυτό που έβαλα στο μάτι από την πρωτη στιγμή που βγήκε ειναι το Ζ1.
    Βέβαια δεν με αποτρέπει η οθόνη η το μέγεθος να μην το αγοράσω
    επιλέγω ένα κινητό για το σύνολο των χαρακτηριστικών.

    (και δεν πετάω κακιές του στίλ του αν γράφει καλά ή
    οχι ο άλλος που σχολιάζει.
    στο κάτω, κάτω γράφουμε για να κρίνουμε τις εταιρίες και τα κινητά τους
    Όχι να προσπαθούμε να προσβαλλουμε τους άλλους καταμουτρά)

  • Θα συμφωνήσω απόλυτα με patikas14. Μάλλον θα είναι και εμένα το επόμενο κινητό. Σε τι τιμή θα ξεκινήσει έχουμε καμία πληροφορία? Να περιμένω ~450?

  • Το καλύτερο μικρό με διαφορά! Το μόνο θέμα είναι ότι η σόνυ ξεγράφει γρήγορα τα κινητά της και δεν τα υποστηρίζει για καιρό. Είναι ο μόνος λόγος που με κάνει ελαφρώς διστακτικό απέναντι σε σόνυ!

  • @kabamanu Εγώ πιστεύω πως για πρώτη τιμή θα πρέπει να το περιμένουμε κάπου στα 600+ μίας και είναι μινι μόνο στα λόγια.

  • Γεια σας σκεφταομαι να αγορασω το sony z1 αλλα απο οτι διαβασα σε καποια site εχει καποια προωληματα με την κεραια τοθ μια χανει το σημα μια μπερδεθει το 3g με το 4g.Ξερει κανεις τιποτα πανω σε αυτο το θεμα η καποιος που το αγορασε τι προβληματα του εχει βγαλει?

    • Stelio, Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο. Σε παρακαλώ αναζήτησε πληροφορίες και άφησε τις ερωτήσεις σου στα σχετικά άρθρα του Techblog για το Xperia Z1.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.