ZTE: Ζητάει τη βοήθεια σας για το επόμενο smartphone της

Η αγορά των smartphones είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και η ZTE ζητάει τη … “βοήθεια του κοινού” για το επόμενο smartphone της έτσι ώστε να είναι όπως το θέλει ο κόσμος.

Αυτό όλο το εγχείρημα η ZTE το ονομάζει Project CSX και στόχος είναι η κοινότητα να προτείνει το smartphone που θέλει να παρουσιάσει η ZTE στη συνέχεια. Η όλη λογική μοιάζει αρκετά με εκείνη της OnePlus η οποία με ανάλογες κινήσεις έχει καταφέρει να φτιάξει μια πιστή βάση χρηστών.

Από την άλλη η ZTE το πάει όλο αυτό ένα βήμα παρακάτω και χρησιμοποιώντας το forum των χρηστών της, όπου εκεί οι χρήστες θα προτείνουν χαρακτηριστικά και ιδέες για το νέο της smartphone. Εκεί μάλιστα η Κινέζικη εταιρεία θα τους δίνει και πληροφορίες για το πως προχωράει το project. Επιπλέον θα μοιράσει χρηματικά βραβεία για όσους προσφέρουν feedback, αλλά ακόμα και ένα ταξίδι στην ερχόμενη CES στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Όπως ήταν αναμενόμενο υπάρχουν κανόνες για τη συμμετοχή, τους οποίους έχει θέση η ZTE και μεταξύ μας είναι απολύτως θεμιτοί. Η ZTE αναφέρει ότι θα πρέπει το mobile product που θα προταθεί – δεν το περιορίζει δηλαδή αποκλειστικά σε smartphone – θα πρέπει να φέρει τεχνολογία η οποία θα είναι ρεαλιστική μέχρι το 2017, ενώ το τελικό προϊόν θα πρέπει να είναι σε τιμή που ο πολύς πληθυσμός θα μπορεί να αγοράσει.

Αν το σκέφτεστε ευχόμαστε καλή τύχη.

ZTE, ZTE: Ζητάει τη βοήθεια σας για το επόμενο smartphone της

ZTE, ZTE: Ζητάει τη βοήθεια σας για το επόμενο smartphone της

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

κάτι το εξωπραγματικό λογικά θα ζητήσω

5,2 1080p οθονη (όχι παραπάνω )αναλιση)
4000 mha καλής ποιότητας μπαταρια (ξέρω αδύνατο το νούμερο αλλα το αναφέρω)
καλή ποιότητα κατασκευής (δεν με ενδιαφέρει υλικό αρκεί να είναι καλοφτιαγμένο)
camera επιπεδου g4/g5
σήμα (gsm/bluetooth/wifi κλπ) επιπέδου p8/p9/mate 7/mate8)
ηχος επίπεδου p9/m10 (στα ακουστικα)

λογικα ζήτησα εναν συνδιασμο που δεν μπορει να γινει

tech21man

6,7 σε μεγεθος 6 κατι (αν γινεται). Κουμπι απαντησης κλησης στο πλάι χωρις να ανοιγεις τη θηκη ρε φιλε… Στερεοφωνικα ηχεια ΑΥΤΑ ακριβως ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΚΙΑ 5800, ΟΧΙ ΑΛΛΑ. Αν ειχα μουσικη στο κινητο τοτε ακουγα απο αυτο στο αμαξι αντι να το συνδεσω!!! Stereo! Γυαλι πισω, μεταλο περιμετρικα α-λα iphone 4/4s οχι τις παπατζες τις apple στα επομενα iphone. Οθονη lcd, (απλα με κουρασαν οι amoled και το βραδυ ακομη περισσοτερο. Εχει και καλες lcd, το ασπρο μαρεσει καλυτερα σε αυτες και πολυ το ανελυσα). Fork λειτουργικο που δεν θα εχει τοση εξαρτηση απο google αλλα συμβατοτητα με το app store. Γινεται? Aλλιως μη σου πω dual boot (να τρεχει και win mobile). Κυκλωμα ηχου με καλα dac και οδηγο κυκλωμα αλλα και παλι οχι με τον τροπο της google, bit perfect και χαμηλο lag σε music apps. Oποιο Soc εχει για πλακα την αναλυση της οθονης και δεν ζεσταινεται, αναλυση full hd. Intel? Εξαιρετικο εγγενες software βελτιωσης συμπιεσμενου βιντεο στο βιντεο app του λειτουργικου. Πολυ χαμηλο SAR, 0,20 επιπεδου. Μπαταρια να υποστηριζει 1,5 μερα χρηση με νορμαλ αλλα οχι χαζη χρηση. Στο μεγεθος οθονης αυτο ας ειναι και 4500 και ας ειναι και παχυ. Nα μη μοιαζει… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.