ZTE U8910 με μνήμη RAM 4GB;

Για την αγορά της Κίνας (αρχικά;) αναμένεται να ανακοινωθεί το ZTE U8910 με μνήμη RAM 4GB, διπύρηνο επεξεργαστή 1.7GHz, οθόνη 5 ιντσών HD 1280×720 pixels και κάμερα 13 Megapixel. Το smartphone θα είναι συμβατό με τα γρήγορα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας της China Mobile και μένει να απαντηθεί το ερώτημα τι θα τα κάνει τα 4 γίγα;;

ZTE U8910 4GB, ZTE U8910 με μνήμη RAM 4GB;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
λefteris

Ε κι εσύ τι θα τα κάνει. Θα τρέχει Autocad 3D και Photoshop ταυτόχρονα, γιατί μπορεί!\
Για την ιστορία, το μπρίκι το λάπτοπ μου, έχει 2GB + Vista (και δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον 🙁 )

Φίλιππος

Απλώς χάρη εντυπωσιασμού, όπως και οι οθόνες FHD…Για την ιστορία και μόνο, διαφορά καταλαβαίνεις στην εικόνα σε οθόνες άνω των 32 ιντσών!!!

Darth

@λefteris το μπρίκι σου το laptop έχει x86 επεξεργαστή πολλών watt ο οποίος είναι δυνατότερος από οποιονδήποτε arm επεξεργαστή υπάρχει τώρα…… μην τα μπερδεύουμε αυτά

Ορεστης

οπα μισο λεπτο, εδω διαφωνω, προσωπικα πιστευω οτι ειναι πολυ προτιμοτερο να αυξανεται η ραμ αντι των πυρηνων των επεξεργαστων! οχταπυρινο smartphone! τι να τους κανει τους 8? αφου καλα καλα τους 2 δεν αξιοποιει! απ την αλλη η ραμ οσο περισσοτερη τοσο καλυτερα! ποτε δεν ειναι αρκετη

αμβροσιος

πολλα ειναι 4 με δυπιρινο cpu

antonis

παιζει να ναι τυπογραφικο λαθος

Vasilis_G

Δράπτομαι της ευκαιρίας να αναφέρω ότι πολλές φορές συγχέουμε τα specs των σταθερών και laptop υπολογιστών με αυτά των τηλεφώνων…ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση…πολύ σωστά αναφέρεται παραπάνω η διαφορά στην αρχιτεκτονική των επεξεργαστών.
Είναι σαν να συγκρίνουμε τα βενζινοκίνητα τηλεκατευθυνόμενα με τα πραγματικά αυτοκίνητα…και τα δύο έχουν μοτέρ και τα δύο έχουν ρόδες και τα δύο μπορούν να πιάσουν τα 100χλμ/ώρα… ΑΛΛΑ δεν έχουν καμία άλλη σχέση…

crzbrn

Από αυτά που διαβάζω εγώ πάντως η διαφορά τους δεν είναι τόσο μεγάλη όσο την παρουσιάζετε. Για παράδειγμα στα περισσότερα συγκριτικά ένας καλός σύγχρονος ΑRM επεξεργαστής δείχνει να είναι αντίστοιχος σε δυνατότητες με έναν Core 2 Duo του 2007.

ddr2

Καλύτερα 2 πυρήνες και 4 γίγα, παρά 4 πυρήνες και 2 γίγα.
Βέβαια, πρόκειται απλά για ένα ηθελημένο λάθος πιστεύω και τίποτε περισσότερο.
Τι θα τα κάνει τα 4 γίγα ραμ? ότι και το note3, s5 κλπ κλπ

μαρκος xperia

μια χαρά. πολύ καλύτερα να έχει 4gb ram παρα 8 πυρήνες. Ο επεξεργαστής μάλλον θα είναι κανένας atom, γιατί η zte έχει ξαναβγάλει τηλέφωνο με atom και δεν νομιζω να έχει κανέναν Exynos, snapdragon s4 η κανέναν mediatek γιατί αν ήθελε η zte να κανει πολύ καλό τηλέφωνο δεν θα έβαζε πιστεύω 720p οθόνη, ουτε 16gb μνήμη μονο…

alxgiann

Χμ, και εμένα για Αtom μου φαίνεται, αλλά …4.1;! Γιατί; …περσινή έκδοση. Δεν έχει σχέση με την τιμή αυτό. Αλλά θα μου πείτε, και το περισσότερο hardware περσινό είναι.

κώστας

Όσο πιο πολύ μνήμη ράμ έχει τόσο πιο πολλές κρυφές εφαρμογές μπορούν να τρέξουν τόσο πιο εύκολα μπορούν να μας παρακολουθούν. Έλεος πια δηλαδή με τις γελοίοτητες.

κώστας

Βασικά το android φτιάχτηκε για να παρακολουθεί το που βρίσκεται κάθε στιγμή ο καθένας και τι ακριβώς κάνει. Πραγματικά είναι πολύ εξελιγμένο σε σχέση με το symbian που δεν τους έκανε τόσες πολλές χάρες και το τελείωσαν… Google ή 666 λέμε… Τέλειωσε.

Αντρεας

Χαχαχα φραπέ θα κανει ;

naxiand

η ram ποτε δεν ειναι αρκετη 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.