Τα MP3 player της Apacer στην Ελλάδα

Εγκαινιάζοντας την νέα της συνεργασία με την Apacer, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σε προϊόντα Flash Memory, η εταιρία BSI παρουσίασε την πλήρη γκάμα των νέων μοντέλων Apacer MP3 players. Τα συγκεκριμένα μοντέλα διακρίνονται για την υψηλή απόδοση τους, το ξεχωριστό design τους αλλά και από μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και που τους δίνουν ιδιαίτερη ευελιξία.

Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα αποτελείται από τρεις βασικές σειρές, με τα μοντέλα από την κάθε σειρά να είναι διαθέσιμα σε διάφορες χωρητικότητες. Η σειρά Audio Steno AU231 είναι σχεδιασμένη με τρόπο που να είναι εύκολος ο χειρισμός με το ένα χέρι. Διαθέτει φωτιζόμενη LCD οθόνη καθώς και equalizer 5 θέσεων. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ύπαρξη υποδοχής για κάρτα μνήμης SD/MMC ώστε ο χρήστης να μπορεί με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει την υπάρχουσα μνήμη, φτάνοντας έως και τα 3GB συνολικά (αντιστοιχεί σε περίπου 750 τραγούδια), χωρίς να δεσμεύεται από την ενσωματωμένη μνήμη που η συσκευή διαθέτει! Παράλληλα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει και σαν SD/MMC card reader.

Η σειρά AU524 διαθέτει και πάλι την υποδοχή για επέκταση της μνήμης, αλλά για να περιοριστούν οι διαστάσεις, οι συσκευές δέχονται τις μικρότερες σε όγκο κάρτες τύπου microSD. Με αυτό τον τρόπο, η συνολική χωρητικότητα μπορεί να φτάσει έως και τα 3GB, αρκετή για 750 τραγούδια περίπου. Η οθόνη είναι έγχρωμη τύπου OLED ενώ όλα τα μοντέλα είναι επαναφορτιζόμενα και διαθέτουν FM radio με δυνατότητα εγγραφής. Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της σειράς είναι η ύπαρξη δύο εξόδων ακουστικών τα οποία μάλιστα και περιλαμβάνονται στην συσκευασία.

Επεξεργάστηκε την 27 Δεκεμβρίου 2008 12:36

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.