Apple Pay: Ξεκινά η διάθεση του στην Ελβετία

Η υπηρεσία mobile πληρωμών της Apple έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε Ευρωπαϊκή χώρα εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και από σήμερα είναι διαθέσιμη στην Ελβετία.

Η υπηρεσία mobile πληρωμών της Apple είναι ήδη διαθέσιμη στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Κίνα και τη Σιγκαπούρη και το άνοιγμα μιας ακόμα αγοράς κάνει τη ζωή των ταξιδιωτών ευκολότερη.

Όπως είναι γνωστό η υπηρεσία Apple Pay δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους iPhone και Apple Watch να κάνουν πληρωμές απλά περνώντας τη συσκευή τους επάνω από το τερματικό πληρωμών. Οι πληροφορίες της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας βρίσκονται κρυπτογραφημένες μέσα στη συσκευή και η πιστοποίηση του χρήστη γίνεται με τη χρήση του αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος ή στην περίπτωση του Apple με την αίσθηση επαφής από το δέρμα του χρήστη.

Apple Pay, Apple Pay: Ξεκινά η διάθεση του στην Ελβετία

Apple Pay, Apple Pay: Ξεκινά η διάθεση του στην Ελβετία

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Apple Pay

Apple Pay Later: Διαθέσιμη η υπηρεσία “αγόρασε τώρα, πλήρωσε αργότερα”

H υπηρεσία Apple Pay Later γίνεται διαθέσιμη σε περιορισμένο κοινό στις ΗΠΑ, που θα μπορεί να δανείζεται χρήματα μέσω της εφαρμογής Wallet.

Business Apple Pay PayPal

Στο “στόχαστρο” των τραπεζών το Apple Pay και η PayPal

Μία ομάδα τραπεζών εργάζεται επάνω σε ένα νέο ψηφιακό πορτοφόλι με στόχο να “καταρρίψει” το Apple Pay και την PayPal και να κατακτήσει την πρωτιά.

Software Apple Apple Pay iPhone

H Apple παρουσιάζει το Tap To Pay και μετατρέπει το iPhone σε POS

Η Apple με το Tap To Pay ταράζει για τα καλά τα νερά των ανέπαφων συναλλαγών, κάνοντας το iPhone τερματικό.

Business Apple Pay Bitcoin PayPal

H AMC Theaters δέχεται πλέον πληρωμές με bitcoin

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Adam Aron, είπε ότι η AMC Theaters δέχεται επίσης Ethereum, Bitcoin Cash και Litecoin για online αγορές και ότι πληρωμές μέσω Apple Pay, το Google Pay και το PayPal.