Facebook: Έχει μπλοκαριστεί η υπηρεσία στην Αρμενία κατά τη διάρκεια ταραχών στην πρωτεύουσα

Σύμφωνα με αναφορές από ντόπιους στο Twitter το Facebook φέρεται να έχει μπλοκαριστεί στην Αρμενία από νωρίς σήμερα κατά τη διάρκεια ταραχών στην πρωτεύουσα της χώρας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει σαφές πως ή ποιος έχει προχωρήσει στο μπλοκάρισμα της υπηρεσίας του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου στην Αρμενία, οι αναφορές όμως έρχονται από αρκετούς ντόπιους στο Twitter. Οι υπηρεσίες ασφάλειας της Αρμενίας αναφέρουν ότι ένοπλοι εισέβαλλαν στα κεντρικά της Αστυνομίας στην πόλη Yerevan νωρίς σήμερα και κρατούν αρκετούς ομήρους, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις, ενώ οι υπηρεσίες ασφάλειας κατηγορούν τους επιτιθέμενους για διαρροή φημών που δεν έχουν κάποια βάση αναφορικά με ένοπλο ξεσηκωμό εναντίον της κυβέρνησης, δηλαδή για διάδοση ψευδών φημών περί πραξικοπήματος.

Οι αναφορές έχουν γίνει από απλούς πολίτες αλλά και δημοσιογράφους οι οποίοι αναφέρουν ότι το Facebook έχει μπλοκαριστεί από τουλάχιστον έναν service provider της χώρας.

Facebook, Facebook: Έχει μπλοκαριστεί η υπηρεσία στην Αρμενία κατά τη διάρκεια ταραχών στην πρωτεύουσα

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Facebook Meta

Facebook: Φέρνει πίσω το “Poke” – Κερδίζει έδαφος στους νέους

Το Facebook αποφάσισε να επαναφέρει ένα από τα πιο παλιά χαρακτηριστικά του, το Poke, ελπίζοντας να κερδίσει τις νεότερες γενιές.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.

Internet Facebook Mark Zuckerberg

Το Facebook γίνεται 20 χρονών και λέει “σ’ αγαπώ μπαμπά” στον Zuckerberg

Τον Φεβρουάριο του 2024 το Facebook έκλεισε τα 20 χρόνια του, αριθμό που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για τον κόσμο των social media.