Η Huawei συνεργάζεται με την Software AG για λύσεις IoT

Huawei Software AG

Η Huawei ανακοίνωσε στο Ανόβερο της Γερμανίας μία νέα συνεργασία με την Software AG, για να υποστηρίξει την αυξανόμενη ζήτηση των επιχειρήσεων για μία πλήρη λύση one-stop-shop Internet of Things (IoT).

Η νέα αυτή συνεργασία θα παρέχει το hardware και software που απαιτείται για τη δημιουργία ενός συστήματος IoT βασισμένο στο cloud, αλλά και την απαραίτητη τεχνογνωσία ώστε να μεγιστοποιηθεί η ταχύτητα και η ευελιξία στις επιχειρησιακές και στρατηγικές αποφάσεις.

Δεδομένου ότι οι επιπτώσεις του Internet of Things συνεχώς αυξάνονται στις επιχειρήσεις αλλά και το σύνολο της παγκόσμιας οικονομίας, όλο και περισσότερες βιομηχανικές επιχειρήσεις κατανοούν ότι οι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες είναι πολύ μεγάλες και οι προκλήσεις από νέους ανταγωνιστές απρόβλεπτες, ενώ οι προσδοκίες των πελατών είναι πολύ υψηλές για κάθε επιχείρηση, γεγονός που επιβάλλει εγρήγορση.

Για να μπορέσουν οι επιχειρήσεις να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο των επιχειρηματικών στρατηγικών τους σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο και να κάνουν αυτές τις στρατηγικές αρκετά ευέλικτες ώστε να αντιδρούν στις απαιτήσεις της ψηφιοποίησης, όταν και όπου χρειάζεται, η Huawei με λύσεις hardware και software σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες streaming analytics της Software AG επιδιώκουν να μπουν για τα καλά στον κόσμο του IoT, ο οποίος περιλαμβάνει από έξυπνες συσκευές και πόλεις, μέχρι συνδεδεμένα αυτοκίνητα και έξυπνη ενέργεια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

News Instagram

Αυτές είναι οι νέες λειτουργίες του Instagram

Το Instagram ξεκινά μια βδομάδα αποκάλυψης προϊόντων με την ανακοίνωση του “Collabs.”

News SpaceX

SpaceX: Πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο για το ταξίδι στον Άρη;

Για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στον Άρη, ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν να αποταμιεύουν για το απαιτούμενο εισιτήριο. Μπορεί ο πύραυλος της SpaceX που θα πραγματοποιήσει το ταξίδι να μην είναι ακόμα έτοιμος αλλά ο Elon Musk ξεκίνησε να κάνει εικασίες για… το κόστος της μετακίνησης.

News

Ρομπότ λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε 0,38 δεύτερα σπάζοντας το ρεκόρ

Το ρεκόρ επίλυσης του κύβου του Rubik έσπασε το ρομπότ Sub1 καταφέρνοντας να λύσει το παζλ σε 0,38 δευτερόλεπτα. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε το ίδιο ρομπότ, το οποίο προηγουμένως είχε επιλύσει τον κύβο του Ρούμπικ σε 0,637 δευτερόλεπτα που ήταν ήδη αρκετά γρήγορα.

News Bitcoin

Το Bitcoin θα αναγνωριστεί επίσημα ως νόμισμα από την ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αναγνωρίσει το bitcoin επίσημα ως νόμισμα και οι κατοχοί του θα φορολογούνται κανονικά, σύμφωνα με τον Μανώλη Σφακιανάκη.