Xbox One: Η Microsoft δεν θέλει να ακολουθήσει τη Sony με το PS 4.5

Υπάρχουν αρκετές φήμες που λένε ότι η Microsoft μπορεί να σκέφτεται την κυκλοφορία ενός Xbox One, στο οποίο θα κάνει κάποιες εσωτερικές αλλαγές στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η ίδια αποκλείει το ενδεχόμενο μιας τέτοιας έκδοσης.

Το αφεντικό του Xbox, Phil Spencer ξεκαθάρισε ότι η Microsoft δεν θέλει να φτιάξει ένα “Xbox One and a half”.

Ο Spencer έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις στην συνέντευξη τύπου μετά την ολοκλήρωση του συνεδρίου Build 2016, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα. Αφορμή ήταν η ερώτηση που έγινε στον Spencer για το εάν η Microsoft θα ακολουθήσει τη Sony, αν τελικά κυκλοφορήσει το λεγόμενο PlayStation 4.5, που φημολογείται ότι έχει στα σκαριά.

Ο ίδιος δεν φαίνεται ενθουσιασμένος με την ιδέα, για να την ακολουθήσει και επεσήμανε ότι αν είναι να προχωρήσουν θέλει να γίνει μεγάλη αλλαγή. “If we’re going to go forward with anything, I want it to be a really substantial change for people–an upgrade”, είπε χαρακτηριστικά.

xbox one and a half, Xbox One: Η Microsoft δεν θέλει να ακολουθήσει τη Sony με το PS 4.5

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Shadgr

Αν αρχίζουν τις ενδιάμεσες αναβαθμίσεις bye bye consoles!!!!
Καλύτερα να τα στάξω σε κάρτα γραφικών παρά κάθε δύο χρόνια σε νέα κονσολα.
Είχαμε το c chassis στο ps4, άλλο μας βρήκαν τώρα..

Nick

Καλά το c chassis δεν ήταν κάτι το τόσο αναπάντεχο πια, και στην προηγούμενη γενιά είδαμε να το λεπταίνουν το PS3 και να του αφαιρουν βάρος κάνοντάς το πιο αθόρυβο κλπ. Γνώμη μου είναι πως δεν θα το “σκοτώσουν” το PS4 τόσο γρήγορα, ίσως φτιάξουν κάνα άλλο πακέτο με διαφορετική έκδοση να υποστηρίζει σωστά το VR, με το ανάλογο κόστος φυσικά.

Βαγγελης

Τωρα το πήρα και το ευχαριστιεμαι το πιό αθόρυβο c chassis που κοστίζει περίπου 300 ευρώ και δε νομίζω να πέσει πολύ αφού το 3 έχει 200 ευρώ τουλάχιστον. Τώρα αν το σίγουρα ακριβότερο 4.5 έχει μόνο καλύτερες αναλύσεις και vr υποστήριξη δεν με νοιάζει γιατί δε μαρεσει να δουλεύω ένα μήνα κανω το χόμπι μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.