Surface Phone: Η Microsoft κυκλοφρεί 3 μοντέλα από το 2017;

Οι αναφορές ότι η Microsoft έχει στα σκαριά το Surface Phone, υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια, όμως ακόμη δεν έχε κυκλοφορήσει τίποτα. Οι τελευταίες πληροφορίες την ήθελαν να κυκλοφορεί προς τα τέλη του 2016, όμως φαίνεται ότι πηγαίνουμε για το 2017.

Όπως αναφέρουν οι πηγές του Windows Central, του χρόνου η Microsoft θα λανσάρει όχι μια, αλλά τρεις εκδόσεις του Surface Phone. Η μια θα απευθυνθεί στους απλούς χρήστες, η δεύτερη σε αυτούς που θέλουν πιο high-end χαρακτηριστικά και η τρίτη σε επαγγελματίες. Το ένα από αυτά (ή και τα τρία) ίσως έχει υποστήριξη για Microsoft Pen.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, όμως επισημαίνεται ότι η Microsoft θα ξεκινήσει να μην δίνει όλη της την προσοχή στα Lumia smartphones.

Δεδομένης της επιτυχίας των Surface Pro tablets, φαίνεται λογικό να θέλει η Microsoft να κυκλοφορήσει και το Surface Phone, χρησιμοποιώντας ένα δυνατό brand. H ίδια δήλωσε πρόσφατα ότι το Windows Phone δεν είναι προτεραιότητά της φέτος αλλά ανέφερε ότι θα κάνουν σημαντικά πράγματα στα smartphones.

Η Microsoft θέλει μέχρι του χρόνου να έχει αναπτύξει και βελτιώσει το Windows 10 Mobile, να αφήσει χώρο σε τρίτους κατασκευαστές να λανσάρουν το δικό τους hardware με Windows 10 Mobile και να πάρει τον χρόνο της να φτιάξει ένα δυνατό προϊόν που θα της δώσει τη δυνατότητα να ταράξει τα νερά στην αγορά, όπου μονοπωλούν Android και iOS.

Concept

surface phone 2017, Surface Phone: Η Microsoft κυκλοφρεί 3 μοντέλα από το 2017;

surface phone 2017, Surface Phone: Η Microsoft κυκλοφρεί 3 μοντέλα από το 2017;

surface phone 2017, Surface Phone: Η Microsoft κυκλοφρεί 3 μοντέλα από το 2017;

surface phone 2017, Surface Phone: Η Microsoft κυκλοφρεί 3 μοντέλα από το 2017;

surface phone 2017, Surface Phone: Η Microsoft κυκλοφρεί 3 μοντέλα από το 2017;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Οι desktop εφαρμογές δεν έχουν λόγω ύπαρξης σε τόσο μικρές οθόνες από την στιγμή που τα smartphones τα έχουμε για touch λειτουργίες on the go. Ίσως βγάζουν φήμες προσπαθώντας να χρυσώσουν το χάπι για άλλη μια φορά μετά την παταγώδη αποτυχία των wp 10. .Δεν πέρασε πολύς καιρός που τα wp fanboys έγραφαν για τα 10 άρια που θα σαρώσουν και το μόνο που έχουν καταφέρει είναι να γελοιοποιηθούν για άλλη μια φορά στην τεχνολογική κοινότητα. Ακόμα και πέρα από την χαοτική διαφορά των wp σε σύγκριση με το android σε επίπεδο λειτουργικού, αν θες να σκάσεις λεφτά βρίσκεις συσκευάρες με κάτω από 300 ευρώ. Καλά για τις πιο πάνω κατηγορίες, ποιός άνθρωπος με στοιχειώδη αξιοπρέπεια θα προτιμήσει τα 950 απέναντι στα Nexus 6P, S6 Edge και σε λίγο καιρό τα S7???

Η Microsoft είναι εταιρεία software και δείχνει να έχει καταλάβει ότι μονόδρομος είναι οι ποιοτικές εφαρμογές στο android. Το δείχνει με διάφορες κινήσεις της. Δεν ξέρω αν θα βγάλει surface phones και σε ποια οικονομική κατηγορία, το σίγουρο είναι ότι τα wp είναι νεκρά κι ας υποστηρίζουν το αντίθετο οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Vangelis.

Ολημερίς το χτιζανε τη νύχτα γκρεμιζόταν .

ΝΙΚΟΣ

Λαύρος ο @Sotiris για μια ακόμη φορά έβαλε τους πάντες στην θέση τους . Σε βλέπω να γίνεσαι άρθρο στο : http://www.tokoulouri.com . Η Επιμονή σου σε κάνει μέγα κήρυκα της αλήθειας & προφήτη!
Keep going !

mixtri

Sotiri, είναι αμαρτία να μιλάς για λειτουργικά συστήματα τη στιγμή που φαίνεται ότι το πολύ έχεις γράψει “Hello world”… H MS δε στερείται δυνατοτήτων, στερείται έλλειψης αγοράς. Αν οι Κινέζοι δεν τα υιοθετήσουν τότε πάντα θα είναι τελευταία. Αν αύριο αποφασίσουν οι Κινέζοι να έχουν ROM Windows 10 τότε θα τρέξουν όλες οι εταιρείες να τα υποστηρίξουν.
Είναι εξοργιστικό κάποιος να κρίνει το Windows 10 με το προβληματικό από τη φύση του Android.

Sotiris

Εμένα σαν καταναλωτή με ενδιαφέρει η τελική μορφή του προϊόντος και όχι η φύση του λειτουργικού. Δόξα τω Θεώ, έχω φίλους προγραμματιστές και ξέρω ότι είναι πιο εύκολο να γράψει κανείς για windows και για τα προβλήματα του android. Αυτό δεν αναιρεί όμως την ανάπηρη εικόνα που παρουσιάζουν τα windows στις mobile συσκευές. To μόνο που σας εξοργίζει είναι οτι γράφω αλήθειες και το τι συμβαίνει πραγματικά σε αντίθεση με εσάς που στηρίζεστε σε ευχολόγια και σε υποθέσεις. Μου θυμίζει το ΄΄Ο Κιάμος πατάει καλά στις νότες΄΄ των ειδικών και τα τραγούδια του δεν ακούγονται. Οι Κινέζοι δεν αποφασίζουν να βάλουν windows 10 στις mobile συσκευές γιατί λίγοι τα θέλουν και ελάχιστοι τα αγοράζουν. Θα γινόταν η Xiaomi 3η δύναμη στους android κατασκευαστές αν επέλεγε να βάλει windows αντί για android? Σοβαροί να είμαστε. Τα full windows είναι άλλη υπόθεση και είμαι από τους πρώτους που έβαλαν windows 10 στο pc τους. Φυσικά χωρίς να χρησιμοποιώ τις απαράδεκτες στις περισσότερες των περιπτώσεων metro apps. Kαι το ξαναγράφω: Ευτυχώς η Microsoft μπορεί να έχει θέματα με καθυστερήσεις ή ακύρωση υποσχέσεων (βλέπε αναβάθμιση όλων των windows συσκευών σε 10 και τελικά είδε οτι κάτι τέτοιο ήταν ανέφικτο) αλλά είναι μια σπουδαία και… Συνέχεια »

Δημητρης

Εμενα προσωπικα ενα smartphone με desktop Windows 10 και Intel CPU ειναι το ονειρο μου αλλα σε 5″ ειναι πραγματι δυσκολο να το χειρειστεις, και το tablet mode των Win 10 δεν το κανουν καλυτερο απο το απλο windows phone OS, και πανω απο ολα η τιμη λγοικα θα ειναι τεραστια.

Sotiris εγω προσωπικα ευκολα διαλεγα 950 εναντι Galaxy. Το νεκρο Windows Phone που λες ειναι τουλαχιστον ενα επιπεδο πιο πανω απο το αθλιο Touch Wiz

tom

Φίλε sotiri το λειτουργικό χτίζεται ακόμα συνέχεια. Όλοι οι developers δουλεύουν ασταμάτητα για το καλύτερο. Έλεος αφήστε το λειτουργικό να αναπνεύσει. Έρχονται συνέχεια αναβαθμίσεις κι όχι σαν το android που μες τον χρόνο βλέπει μόνο μια αναβάθμιση και αν

Νίκος 31

Πρίν απο 2 χρόνια λέγανε για τα Windows 7, που δεν έχουνε εφαρμογές, δεν έχουνε Youtube, Instagram κτλ, άσχετα αν υπήρχανε μια χαρά τρίτες εφαρμογές. Απο τα 8.1 και τώρα με τα 10, βλέπουμε καθημερινά οι εφαρμογές να σκάνε η μια μετά την άλλη. Και Instagram, και Facebook, και Messenger, ηλεκτρονικά καταστήματα, σούπερμάρκετ, τράπεζες, μέχρι και ο ΟΑΣΑ βγάζει τηλεματική εφαρμογή για Windows ταυτόχρονα με IOS – Android. Παιχνίδια; Πάρα πολλά και καλά και το Store καθημερινά αναβαθμίζετε. Προβλήματα; Σίγουρα υπάρχουνε και είναι πολλά και διάφορα. Αλλά δεν μπορείς να λές τα ίδια ακριβώς που έλεγες πρίν απο 3 χρόνια και μας ζάλιζες, με τα σημερινά δεδομένα που αλλάζουνε καθημερινά πρός το καλύτερο. Οκ, το 1821 τα Windows είχανε προβλήματα. το 2012 επίσης. Απο το 2015 και μετά δεν είδες καμία θετική εξέλιξη; Ούτε ενα βήμα εμπρός; Δέκα εφαρμογές μας λέγανε, κυκλοφόρησαν επίσημα και οι δέκα. Μόνο ο Chrome έμεινε και οι Google εφαρμογές. Μα να μην βρίσκουνε να πούνε τίποτα καλό, ούε ενα θετικό; Τόσα χρόνια μας λέγανε για τους κακούς Here Maps και πόσο πίσω είμαστε, και τώρα έχει γίνει νούμερο ενα σε κατεβάσματα στο Android… Γενικά απ ότι έχω καταλάβει, ότι κυκλοφορεί σε Windows είναι @@, ενώ… Συνέχεια »

Ανακιν

Τραγική ms άλλη μια αποτυχία ψάχνει μου φαίνεται

Νίκος 31

Ε ναι μωρέ, που πάνε τώρα οι ανύπαρκτοι. Μου έμαθε και η Microsoft απο λειτουργικά και τεχνολογία. Αποτυχημένοι πουθενάδες, τι ψάχνεις τώρα; Που πας ξυπόλυτος με 98% μερίδιο της αγοράς στα λειτουργικά, ούτε καν 99%. Ξεφτίλα μιλάμε. Άσε που δεν έχει και Clash Of Clans. Και να το κυκλοφορήσουνε τον Ιούνιο που ακούγεται, τι να το κάνεις; Αφού όλη την εμπειρία θα την χαλάσει το τρισάθλιο tile. Αίσχος, αίσχος.

Sotiris

Το αστείο είναι οτι η ειρωνία ορισμένων δεν στρέφεται κατά των επικριτών των κινήσεων της Ms στο MOBILE κομμάτι. (τα κεφαλαία για να καταλαβαίνουν ορισμένοι τα βασικά) αλλά κατά της ίδιας της εταιρίας που ενώ είναι ένας γίγαντας του software ξεφτιλίζεται με projects που έχουν προοπτική μόνο μέσα στη mental prison ορισμένων fanboys.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.