Windows 10 Mobile: Πως να κάνετε την αναβάθμιση από Windows Phone 8.1 [video]

Η πολυαναμενόμενη αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile είναι λιγότερο από ένα 24ωρο διαθέσιμη για τους κατόχους συσκευών με Windows Phone 8.1. Δυστυχώς προς το παρόν η Microsoft δεν αναβαθμίζει όλα τα μοντέλα που τρέχουν Windows Phone 8.1.

Όπως εξηγεί η ίδια, το Windows 10 Mobile φέρνει σημαντικές καινοτομίες και πολλές από τις παλαιότερες συσκευές δεν μπορούν να αναβαθμιστούν με επιτυχία χωρίς αυτό να έχει αντίκτυπο στην εμπειρία χρήσης. “Our goal is to only offer the Windows 10 upgrade to devices that we are confident can continue to deliver a good customer experience”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για όσους όμως είναι πιο τυχεροί και οι συσκευές τους βρίσκονται στην λίστα με το πρώτο κύμα αναβάθμισης, η Microsoft δημιούργησε το παρακάτω video για το πως θα γίνει το update από Windows Phone 8.1 σε Windows 10 Mobile.

Από την λίστα βλέπουμε να λείπουν μοντέλα όπως Nokia Lumia 1020, Nokia Lumia 925 ή Nokia Lumia 630 και δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα αναβαθμιστούν.

Εσείς κάνατε την αναβάθμιση; Πως σας φαίνεται το Windows 10 Mobile;

Δείτε το video:

windows 10 mobile how to upgrade, Windows 10 Mobile: Πως να κάνετε την αναβάθμιση από Windows Phone 8.1 [video]

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

61 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής

Μόνο εγώ δεν το βρισκω στο market το upgrade advisor

Andreas

ουτε εγω εβρισκα το upgrade advisor και αλλαξα region ==> united states. εκανα επανεκκινηση το βρηκα το κατεβασα,

lumia 1020

κ η microsfot μας προδωσε… τζιαμπα πηραμε 1020,,,,,, στα χναρια των android εταιριων που μας βλεπουν μονο σαν χρημα……..

Panagiotis

Έκανα την αναβάθμιση στο lumia 535. Πολύ καλή φάση. Μου αρέσει πολύ.

θοδωρης

Thanks Andreas!!! 🙂

Αλέξανδρος

Καλημέρα παιδιά!! Θέλω τα φώτα όσων έχουν Windows mobile. Έχω αναβάθμιση συμβολαίου και βρίσκομαι ανάμεσα σε S7 edge και lumia 950. Θεωρώ πως το 950 δεν έχει τίποτα να ζηλέψει εκτός από την αδιαβροχοποιηση του S7 edge. Το θέμα μου είναι στο store. Facebook,WhatsApp,instagram,YouTube,2-3 αλλά apps και τράπεζα. Αυτά χρησιμοποιώ καθημερινά. Από παιχνίδια τίποτα. Η μετάβαση από ανδροιδ θα με δυσκολέψει; Δουλευονται εύκολα τα παραθυράκια; Να προτιμήσω S7;

vasilist

Εγώ είμαι με το 640xl με τα 10 με windows insider account και δεν μου έρχεται update.
Το build που έχω το έχω 1 μήνα τώρα και δεν ξέρω αν είναι beta η final, μάλλον θα πάω πίσω στα 8.1 και θα το κάνω αναβάθμιση με το upgrade advisor.

dermann

@Αλέξανδρος, πλακα μας κανεις ρε φιλε. Κ εγω κατοχος windows phone ειμαι, αλλα οχι να συγκρινουμε το 950 με το S7! Καμια σχεση, αν δεν σε νοιαζει το οικονομικο δεν υπαρχει κατι να σκεφτεις.. τα windows ακομα αξιζουν μονο σαν δευτερα κινητα! Εχει τα app που θες, αλλα η ποιοτητας τους δεν συγκρινεται με των android! Μετα απο 2.5 χρονια WP εγω παω παλι σε Android.

planet

Ώρα καλή

Makis

Αλέξανδρε, παθών με Windows και μάλιστα με τις εφαρμογές που ανέφερες. Μπορεί και να έφτιαξε στην συνέχεια γιατί έχω να το δουλέψω από το καλοκαίρι, αλλά φίλε δεν θα ξαναδοκίμαζα. 930 το πήρα στα 300 και το έδωσα 200, πάλι καλά. Τα Windows είναι καλά, πολυ καλά μάλιστα στα 100-150, π.χ 640, πιο πάνω, δεν θα προτιμούσα.

φίλιππος

Αλέξανδρε και εγώ ήμουν χρήστης windows πολλά χρόνια και φέτος πήγα σε android και συγκεκριμένα στο s6, θα πω και εγώ ότι δεν υπάρχει σύγκριση, lag που άκουγα ότι υπάρχει αρκετό δεν έχω δει πουθενά, στο store βρίσκεις ότι εφαρμογή θέλεις καθώς και ελληνικές γιατί στα windows είναι ελάχιστες και γενικά εγώ θα συμβούλευα αν κάποιος θέλει να δώσει λεφτά για ναυαρχίδα πάει android αν θέλει να δώσει μέχρι 150 ευρώ πάει σε windows που είναι πιο ελαφριά και είτε έχεις 930 είτε 520 το λειτουργικό πάει το ίδιο.

Noymbis

Ρε παιδιά να ρωτήσω το advisor δεν το βρίσκω στο store ξέρει κανείς γιατί; μήπως πρέπει να περιμένω λίγο ακόμα;

Mary

Παιδιά λέγεται ότι οι συσκευές με 512 ραμ δεν θα λάβουν το update! Δεν έχει πει κάτι επίσημα η Microsoft αλλα τα περισσότερα site αυτο γράφουν. Πάντως όσοι θέλετε τα 10 βάλτε την τελευταία έκδοση του insider, ειναι ακριβώς η ίδια έκδοση με αυτήν που κυκλοφορεί τώρα δημόσια.

Υ.Γ όσοι δεν μπορείτε να βρείτε το upgrade advisor τραβήξτε το qr code της εφαρμογής και θα εμφανιστεί! Η μπορείτε να το κάνετε αναζήτησή στο google απο το κινητό και θα το βρει και παλι.

Αλέξανδρος

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. 🙂

Blats

Παιδια τα windows 10 για κινητά είναι απίστευτα!!πανέμορφα γρήγορα με πολλά εξτρα σε σχέση με τα 8..!!μόλις εχθές έκανα την εγκατάσταση σε Νοκια 930 και μου αρέσουν πολύ!!μπράβο στην Microsoft το store να φτιάξει και θα είναι ότι καλύτερο!άποψη μου παντα

Sakis

Πάρτε LG ναυαρχιδες παιδιά. Το g3 θα πάρει android 6. Ενώ ξεκίνησε το 2014 με kit Kat. Εγώ σιχάθηκα την ms με αυτό το δούλεμα των αναβαθμίσεων τόσα χρόνια. Απο το πρώτο HTC με windows phone 7.Χ έως το lumia 925 που είχα (και το έχω για δεύτερο) βαρέθηκα να περιμένω αναβαθμίσεις για να κάνει το κινητό κάτι παραπάνω. Για εφαρμογές δεν μιλάμε καν. Ανύπαρκτες και κακογραμμενες. Ωραίο λογισμικό χωρίς lag αλλά πλέον σχεδόν κανένα κινητό δεν έχει lag εκτός αν είναι πολύ πολύ low end.

lumia.top

Δηλαδή δεν θα αναβαθμιστεί ούτως ή άλλως τις επόμενες ημέρες ή είναι υποχρεωτικο το upgrade advisor?

Apostolis

Μετά την αναβάθμιση δεν βρισκω πουθενά το εικονίδιο “εγώ”,για να το βάλω στην οθόνη έναρξης. Ξέρει κανεις που υπάρχει ή έχει καταργηθεί. Επίσης δεν λειτουργεί το Messenger για το Facebook. Όποια βοήθεια δεκτή.

manolis

Τρέχω windows 10 στο lumia 1020 μια εβδομάδα τώρα .
Πολύ καλή εντύπωση !
Μπράβο microsoft

Νικος 31

Αγορασα τηλεφωνο Lumia 530 με 3ετη υποστηριξη. Σημερα η Microsoft ανακοινωσε οτι δεν θα αναβαθμισει τηλεφωνα με 512 ram και επισημα. Επομενο κινητο για μενα ξανα Android και συγκεκριμενα Xiaomi. Τελευταια φορα που με δουλεψε η Microsoft….

sakis

Παιδια εγώ που έχω το 535 και έχω βάλει τα windows insider ta fast δεν μου βγάζει κάποια νέα ενημέρωση πρέπει να γυρίσω στα 8.1 ;; γιατί αν είναι έτσι τα 10ρια ειναι γεμάτο προβλήματα 😂

jimis

κάνω ενημέρωση στο 640 3g και το power button λειτουργεί και αργή παρά πολύ

vasilist

Τελικά έβγαλα άκρη με το insider build που ήμουν.
Όποιος έχει windows 10 insider άνοιξε την εφαρμογή insider και πήγαινε στην επιλογή που λέει production builds για να βγούμε από το insider beta για να λαμβάνουμε σταθερές, μετά απλά πας να δεις αν υπάρχει update και κατεβάζεις το σταθερό build.
Μάλλον επειδή ήμασταν σε insider fast ring έψαχνε για beta update ενώ δεν υπήρχε.

Stavag

για όπιον δεν μπορεί να βρει το Windows 10 Upgrade Advisor .Μπαίνουμε στο techblog με τον explorer από το τηλέφωνο μας.Παταμε το link και κανουμε εγκατασταση

stavag
Nikos

Ρε Stavag ποιο link παταμε ? Δεν υπαρχει κανενα Link για το app

DimitrisP

Ή αλήθεια είναι το Upgrade Advisor είναι ή λύση κ όντως από το AppStore δεν εμφανίζεται. Με αρκετο G.Search και με λίγη τύχη από το blog της MS βρήκα ένα link σε post χθεσινο, που κάνει ένα redirect στο Store αυτόματα της συσκευής κ ως δια μαγείας…Voila! Εγκατάσταση app κ το ταξίδι ξεκιναει..Το link θα το βρείτε παρακάτω.

Σε συσκευη 640 DS το DL κ η εγκατάσταση διήρκησε γύρω στη 1ωρα+. Ειδικά το unpack και η ενημέρωση και προσαρμογή των υφιστάμενων apps σε WM10 περιβάλλον.

Ή αναμονή άξιζε, ή MS έκανε εκπληκτική δουλειά κ το 8.1 φαντάζει αργο και lagish! Εκπληκτικό φινίρισμα στην αρχική οθόνη, redesign icons, menu, απίστευτη απόκριση και ταχύτητα λες κ έχεις άλλο τηλέφωνο! Κ η αλήθεια είναι ότι πρέπει να ξαναμαθεις αρκετά από την αρχή ως προς τη διάταξη κ λειτουργία όμως το αποτέλεσμα ξαναλεω είναι φανταστικο!!

Link (κατω κάτω στο άρθρο λέει “here”):

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/03/17/upgrading-existing-windows-phone-8-1-devices-to-windows-10-mobile/

Βασίλης

Κάτοχος Lumia 640 xl……έκανα χθες την αναβάθμιση μέσω του upgrade insider και το κινητό κολλάει με το Microsoft edge και επίσης μου έχει δυο φορες το OneDrive…..η μια εκ των δυο αν πατήσεις πανω δν κάνει τίποτα….ειμαι ο μοναδικός μάγκες?ξέρετε τι παιζει μηπωσ?έκδοση λειτουργικού λεει 10586.164

Νίκος 31

Για να μην κάνω διαφήμιση, γνωρίζει κανένας ενα κατάστημα – όνομα γνωστής μπύρας (K……) – στο κέντρο της Αθήνας; Έχει τιμές χώμα και δεν ξέρω τι παίζει. 550 με 80 ευρώ, 640 με 96 ευρώ κτλ.

Planet

Ναι από το kaizer αγόρασα το 640 είναι πολύ καλοί και αξιόπιστοι

Νίκος 31

Περίεργο μου φαίνεται, έχω έκπτωση καλή σε γνωστό κατάστημα με μέσον, και απ ότι μου λένε το ποσοστό κέρδους στα τηλέφωνα είναι ελάχιστο. Τόση μεγάλη διαφορά στο 640; Εδώ μιλάμε για 50-70%.

Planet

Τα γνωστά καταστήματα επειδή πληρώνεις ”το γνωστό κατάστημα” ‘εχουν υπερκέρδος. Η επιδότηση ή έκπτωση ρίχνοντας μια ματιά στο scroutz μοιάζει κοροιδία. Αν έχεις έκπτωση καλύτερα κάνε έκπτωση παγίου και αγόρασε τη συσκευή από το scroutz.
Το kaizer είναι από τα καλύτερα καταστήματα με πολύ χαμηλές τιμές. Το lumia 640 4G ήρθε την αμέσως επόμενη μερα με ταινία ασφαλείας. Πολύ ευχαριστημένος από το κατάστημα.
Μην πάρεις το 550 δεν έχει καλές κριτικές πάρε το 640 και θα με θυμηθείς.

Νίκος 31

Έλεγα να πάω σε Xiaomi Android γιατί μου την έσπασε η Microsoft με την απάτη που έκανε. Κυκλοφόρησε κινητά 512Ram με 3ετή υποστήριξη, 2 μήνες μετά σε χαμηλότερες τιμές κυκλοφόρησε 1GB Ram και μετά απο ενα χρόνο τα παράτησε στην τύχη τους. Τώρα δεν κυκλοφορούν καν παιχνίδια για 8.1 (πχ Jelly Saga), δεν σου δίνουνε αναβάθμιση σε Windows 10 ενώ ήτανε στο πρόγραμμα κατά την αγορά του τηλεφώνου και γενικά έφυγα απο το Android για τους ίδιους ακριβώς λόγους που θα φύγω τώρα απο τα Windows. Ο μόνος λόγος που μπορεί να αγοράσω φθηνό καινούριο Windows τηλέφωνο, είναι μόνο απο περιέργια για να δώ την εξέλιξη που θα έχουνε με τα Windows 10. Κατά τα άλλα είμαι απίστευτα απογοητευμένος απο τις τακτικές της Microsoft που σε αναγκάζουνε να αγοράσεις καινούριο τηλέφωνο 1,5 χρόνο μετά. Ποτέ στην ζωή μου δεν υπήρξα “καταναλωτής” και πολύ φοβάμαι ότι τέλος του χρόνου θα αρχίσουνε να σκάνε και τα παιχνίδια που δεν θα υποστηρίζουνε 1GB Ram, για να αγοράσεις καινούριο τηλέφωνο. Αλλά επιμένω, αφού είχες σκοπό να κυκλοφορήσεις τα 10, και υπήρχανε φήμες για τα 512 Ram τηλέφωνα πολύ καιρό πρίν, γιατί τα έβγαλες στην κυκλοφορία και κορόιδεψες τόσο κόσμο; Αν έχουνε 1% μερίδιο αυτή… Συνέχεια »

Sotiris

Χαίρομαι που βλέπω σχόλια χρηστών που είτε εγκατέλειψαν τα wp είτε θα τα εγκαταλείψουν. Επιστροφή στη λογική.

Αλέξανδρε, δεν υπάρχει σύγκριση. Το 950 δεν πιάνει μία μπροστά στο S7, η σύγκριση είναι άκυρη από μόνη της. Ελπίζω να διάβασες τα σχόλια παραπάνω.

Alexboom

Θα ηταν καλο οι χρηστες Ανδροιδων να αποφευγουν το post-bombing, σε αυτο το τοπικ τουλαχιστον…..

Θα συνιστουσα να κανετε hard reset, γιατι η μεταφορα του λογ/σμου σας με αναβαθμιση ισως προκαλει ασταθεια στο συστημα. Εκανα clean install στο 535 και ρολαρει απιστευτα, ενω πριν ειχε μπερδεμενες καποιες ρυθμισεις του 8,1 στα 10.

jimis

γιατί το 640 3g δεν αναβάθμιζετε σταματαη στο 60%

Πέτρος Π

Καλημέρα παιδιά, έκανα και εγώ χτες την αναβάθμιση στο 820, μέσω του insider… Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι τα 10άρια τα σπάνε και στο κινητό!
Το νέο look της start screen είναι πανέμορφο, αρκετά πιο γρήγορα από τα 8.1, δεν λαγκάρουν καθόλου, οι ρυθμίσεις έχουν γίνει πλέον πολύ πιο λειτουργικές… Και πολλές εφαρμογές που έχουν γραφτεί για τα 10άρια είναι κορυφαίες (μπορεί κάποιος να τσεκάρει τη σουίτα της Microsoft με τις 4 εφαρμογές για ειδήσεις, καιρό, αθλητισμό και οικονομία και θα με θυμηθεί!)…
Και να σκεφτείτε ότι το 820 έχει κυκλοφορήσει εδώ και πάνω από 3 χρόνια, και τώρα με την αναβάθμιση αυτή είναι σαν καινούργιο!!
Οπότε μην ακούτε τις ανοησίες που γράφει εδώ ο κάθε πικραμένος με android… Επίσης αυτοί που παραπονιούνται και λένε ότι τους κρέμασε η Microsoft να το ψάξουν καλύτερα… Ακόμα και να μην έρθει η official αναβάθμιση, μπορούν να τα περάσουν μέσω του insider, όπως έκανα και εγώ… Το ίδιο build είναι εξάλλου!

stavag

επανάληψη ακομα μια φορα για να κάνουμε κλικ στο λινκ παραπανω και να εμφανισθεί το Upgrade Advisor.Πρέπει να μπούμε στο techblog και να το κλεικαρουμε με τον explorer του κινητου μας (στην mobile εκδοση)

Vag

Κάτοχος note5 .iPhone 6 plus . Και lumia 640 xl. Πέρασα στο lumia την έκδοση 10 και δεν ξέρω πως αρκετός κόσμος βλέπει καλύτερη λειτουργία και γρηγορότερη στην συσκευή όταν εγώ βλέπω μια συσκευη που δεν είχε λαγκ με την έκδοση 8 τώρα να έχει και να είναι αισθητά αργό. Το 640 xl είναι από τα αγαπημένα μου κινητά άσχετα που έχω τα άλλα δύο και τώρα μου την έχει σπάει τελείως. Καθώς και μερικές ενημερώσεις τύπου t9 για το λεξικό δεν την κάνει και βγάζει σφαλμα . Ειλικρινά απορώ πως θα μπορούσε ένα hardware με ένα software Windows 10 που έχει περισσότερες απαιτήσεις να κάνει την συσκευή καλύτερη ….. απλά δεν την έκανε.

Maria

Παιδιά πως βγαίνω απο το insider ;; Άλλαξα το region όπως ειπε ένας πιο πανω εκανα τα πάντα κ ακομα δε βρισκω στο store το app ..επίσης μπηκα κ στο link κ μου λεει οτι η σελίδα ειναι μονο για πληροφορίες κ οχι για download ..τι να κανω κ για τα δυο;

Christos

Εγώ πάντως επειδή μου αρέσουν απίστευτα τα 10αρια στο desktop και στο λαπτοπ και γνωρίζοντας την υπεροχή του αντρόιντ σε ότι αφορά τις εφαρμογές, έκανα την πλήρη μετάβαση σε windows και στο κινητό με lumia γιατί θέλω και γουστάρω τρελά το ενιαίο λειτουργικό παντού. Άλλη αίσθηση να αφήνεις το λαπτοπ και να συνεχίζεις με το κινητό σου. Μέχρι να το κάνουν και οι άλλες πλατφόρμες αυτό που καταφέρνει η μικροσοφτ, επιλέγω windows με όλα τα συν και πλην.

jimis

μηπος ξερει καπιοσ γτ δεν αναβαθμίζετε το 640 3g???????????????????

dora

Μόλις έκανα αναβάθμιση στο κινητό μου (Lumia 640xl) απο 8.1 που είχε σε 10 με τη βοηθεια του advisor και είναι πραγματικά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑΑΑΑΑ!Ειδικά ο edge είναι αστραπή!

Ηρακλης

Ρε παιδια περασα κ εγω τα 10 σε 640xl αλλα δε μπορω να καταλαβω πως να περασω τις επαφες μου απο outlook???

Sotiris

Φαντάσου πόσο αργός ήταν ο ie για να φαίνεται ο Edge των χιλίων προβλήματων αστραπή. Dora, δοκίμασε σε ένα σοβαρό android Dolphin και θα αναθεωρήσεις τι σημαίνει αστραπή.

Blats

Γιατι οι φιλοι των android δεν μπορούν να παραδεχτούν ότι τα windows 10 είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά αυτη την στιγμή…;;;όλο κάτι έχουν να πουν!μια τους πειράζει ότι η Microsoft παίζει παιχνίδια marketing μια ότι δεν έχει store καλο!!ναι όντως τo Android είναι πολύ καλο λογισμικό και με τα θετικά του και τα αρνητικά του…αλλα ρε παιδια παραδεχτείτε μια φορα ότι η Microsoft κάτι έκανε μια καλή κίνηση έστω και αργά!!εντελώς φιλικό το σχολιο μην παρεξηγηθεί καποιος

Sotiris

Blats, τί πάει να πει ένα από τα καλύτερα λογισμικά αυτή τη στιγμή; Τα καλύτερα είναι δύο, το android και το ios αφού ουσιαστικά μόνο αυτά υπάρχουν. Τα windows phone με το ζόρι λογίζονται ως λογισμικό αυτή τη στιγμή και αυτό χάρη σε τεχνολογικά sites και forums έτσι για τον χαβαλέ της κουβέντας. Κατατάσσονται στην κατηγορία του Ubuntu, απλώς έχουν τις πλάτες μιας σπουδαίας εταιρείας που αμαυρώνει το ιστορικό όνομα της με ένα νεκρό και αποτυχημένο project.

sokgiz12

Εβαλα τα win10 στο 640xl. Η διαδικασια εγινε χωρις να κανω πρωτα hard reset στα 8.1. Ειχα πολλα lag και προβληματα συγχρονισμου του microsoft account, με συνεπεια να μην μπορω να δω τις επαφες μου. Εκανα hard reset, οταν πλεον ειχα βαλει τα win10 και μολις συνδεθηκα στο acc μου, ολα ηταν εκει. Μεχρι στιγμης οι εντυπωσεις απο το καινουργιο λειτουργικο ειναι μονο θετικες. Ομορφο interface, γρηγορο και πλεον πολυ χρηστικο. Ελπιζω απο εδω και περα να δουμε περισσοτερες εφαρμογες στο store καθως επισης οτι update ερχεται να κανει το λειτουργικο ακομα καλυτερο

Blats

Sotiris.αποψη σου πιστεύω είναι αυτό που λες!!το ότι το android και το iOS είναι πιο παλιά στο χώρο των smartphones και οτι εχουν περισσοτερους χρηστες δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερα!πλέον τα windows 10 δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τα αλλα δυο λειτουργικά…μονο ένα store που και αυτό σίγουρα θα φτιάξει και θα περιέχει πιο ποιοτικές και αξιοπρεπές εφαρμογές!

Sotiris

Όχι, δεν είναι η άποψη μου. Και συμπεριλαμβάνω το ios παρ όλο που είμαι Apple hater. Επομένως δεν λέω την άποψη μου, λέω αυτό που που συμβαίνει. Το γεγονός οτι ορισμένοι δεν έχετε ιδέα αν κρίνω από αυτά που γράφεις ΄΄δεν έχει να ζηλέψει κάτι΄΄ είναι μεν σεβαστό αλλά δεν γίνεται τόσες τοποθετήσεις εκτός τόπου και χρόνου να μένουν αναπάντητες. Πραγματικά καταλαβαίνω όσους δεν έχουν ιδέα γι αυτό και άλλωστε έχουν wp αλλά τουλάχιστον μην μπαίνετε στις λογικές της σύγκρισης με πραγματικά ολοκληρωμένα λειτουργικά. Χαρείτε τα αλλά μην γράφετε ανακρίβειες, μισές αλήθειες και ψέματα. Αποκτήστε αξιοπρέπεια.

Blats

Sotiris τα λόγια ειναι περιττά με αυτά που γράφεις κρίμα για σενα

lumia 1020

@manolis ποιας χωρας το 1020? εχω κ γω απο ιταλια αλλα….

Theo

Παιδιά καλησπέρα. Επιβεβαιώνω κ εγώ την αναβάθμιση με το advisor σε lumia 830. Η έκδοση είναι 10.0.10586.164 και έγινε καθαρή εγκατάσταση με διαγραφή δεδομένων και εφαρμογών.

ΑΛΛΑ. Αν και μεγάλος φαν του λειτουργικού, μετά την αναβάθμιση μετά λύπης μου είδα διάφορα προβλήματα στην συσκευή. Αρκετό lag ακόμα κ στην πλοήγηση στο λειτουργικό, οι εφαρμογές και το store αργούν να ανοίξουν (σα να μην φτάνει η ραμ ένα πράγμα), μου έκανε κανα δυο φορές επανεκκίνηση μόνο του (μετά απο δυο φωτογραφίες που τράβηξα), κατα διαστήματα μαυρίζει η οθόνη για μισό δευτερόλεπτο και επανέρχεται..Κάτι τέτοια περίεργα. Με τα 8.1 δεν είχα κανένα θέμα, οπότε αποκλείω θέμα hardware. Από την άλλη δεν βλέπω κανέναν να αναφέρει τέτοια θέματα και παραξενεύομαι..Έχει κανείς παρατηρήσει θέματα μετά το update; Δεν ξέρω τι να κάνω :/

dora

(update) μετά από λίγες μέρες χρήσης παρατήρησα κάποια lag που μετά από επανεκκίνηση δεν υπήρχαν…..αλλα….απογοητευτηκα γιατί να μεν τα 10 προσφέρουν περισσότερες επιλογές αλλα στα 8.1 που ειχα πριν πραγματικά δε υπήρξε ΠΟΤΕ lag….. Ελπίζω να διορθωθούν ΠΟΛΥ σύντομα γιατί αλλιώς θα χαιρετήσω την Microsoft….for good….

Blats

Παιδια εγώ έχω κάνει την αναβαθμίση στα 10 στο Lumia 930 όλα δουλεύουν πολύ καλά!!δεν έχω καθόλου κολλήματα ούτε επανεκκινήσεις!

Theo

@Blats Τότε το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι οι απαιτήσεις του λειτουργικού σε hardware, αλλά βλέπω κ άλλοι με μέτριο hardware δεν αναφέρουν προβλήματα..Πολύ περίεργο πάντως.

Dimitris

Εκανα την αναβαθμιση στο lumia 640 xl dual sim Που εχω πριν 2 βραδια!εχω αρκετες αποριε-ενστασεις!
1ον για καποιο περιεργο λογο δεν μπορω να καταχωρησω το mail μου στην εφαρμογη του outlook.Πιο συγκεκριμενα το windowslive λογαριασμο μου.το gmail παιζει κανονικα.

2ον στο πληκτρολογιο για τα μηνυματα μου βγαινει μικρο το ολο πλαισιο.εχω απενεργοποιηση την επιλογη για αριστεροχειρες ή δεξιοχειρες και εκανα και 2-3 επανακινησεις..τιποτα ομως.

3ον το upgrade εγινε απο το συμβουλο αναβαθμισης και οχι σαν ειδοποιηση απο το συστημα που παραδοξως οταν εγινε η εγκατασταση το κινητο ηταν γυρισμενο ολο στα Γερμανικα και μετα απο προσπαθειες το γυρισα στα ελληνικα..

αυτα για τις πρωτες ωρες με τα windows 10 οποιος μπορει να βοηθησει σχετικα με πληκτρολογιο και account θα το εκτιμουσα.

Χρηστος

Eιναι δυνατον να μην υποστηριζεται η εκδοση των Windows 10 σε Nokia Lumia 520??? Υπαρχει περιπτωση στο μελλον να γινει κατι?

ΝΤ

Θα ήθελα να ρωτήσω αν θα υπάρξει αναβάθμιση των Lumis 635 512 RAM σε Windows 10, καθώς πολλές από τις προηγούμενες εφαρμογές πλέον δεν λειτουργούν, και όσοι χρήστες ήθελαν ένα απλό smartphone πλέον εξαναγκάζονται να αλλάξουν συσκευή.

Ιωάννης

Έχω βάλει ένα κινητό τηλέφωνο το Nokia Lumia 530 σε NOKIA SERVISE , τέλη Μαρτίου για Αναβάθμιση Λογισμικού ! Μπορεί κάποιος να μου πεί το πόσο κοστίζει και το πόσο χρόνο θέλει να Αναβαθμιστεί το τηλέφωνο ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Antonios

We are waiting for the new microsoft-nokia if possible phones.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.