Windows 10 Mobile: To update έρχεται από τις 7 Μαρτίου;

Οι κάτοχοι συγκεκριμένων μοντέλων με Windows Phone 8.1 χρειάστηκε να οπλιστούν με αρκετή υπομονή περιμένοντας την αναβάθμιση σε Windows 10 Mobile. Φαίνεται όμως πως την ερχόμενη εβδομάδα μπορεί να έρθει το OTA update σε Windows 10 Mobile.

Η Vodafone Ιταλίας έχει αναρτήσει μια σελίδα υποστήριξης στην οποία αναφέρει ότι συγκεκριμένα Lumia smartphones θα αναβαθμιστούν σε Windows 10 Mobile την εβδομάδα που ξεκινά από 7 Μαρτίου.

Μεταξύ των μοντέλων αυτών είναι Microsoft Lumia 535, Nokia Lumia 635, Nokia Lumia 735, Nokia Lumia 830, Nokia Lumia 930 και Nokia Lumia 1520. Τα μόνα μοντέλα που έρχονται αυτή τη στιγμή με Windows 10 Mobile out of the box, είναι τα Microsoft Lumia 950, Microsoft Lumia 950 XL και Microsoft Lumia 550.

Για την αναβάθμιση των Windows Phone 8.1 σε Windows 10 Mobile έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές, αρχικά την περιμέναμε τα Χριστούγεννα του 2015 αλλά έχουν υπάρξει αναβολές και καθυστερήσεις. Αυτό κάνει αρκετούς να θεωρούν ότι στο επίκεντρο της Microsoft δεν είναι πλέον τα Lumia smartphones, αλλά ετοιμάζει τη δική της σειρά Surface phone, την οποία θα λανσάρει στο δεύτερο μισό του 2016.

windows 10 ota update, Windows 10 Mobile: To update έρχεται από τις 7 Μαρτίου;

windows 10 ota update, Windows 10 Mobile: To update έρχεται από τις 7 Μαρτίου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas_falcon

και το σηριαλ με το update συνεχιζεται….

kostas

επιτελους…Κωστα για lumia 640 xl εχουμε κανενα νεο για αναβαθμηση?

Νάσος

640-640xl???? Tragic…………

johntsia84

δηλαδή μόνο αυτά θα πάρουν αναβάθμιση για αρχή εγώ με το 625 θα πρέπει να περιμένω πολύ ακόμα και αν πάρει την αναβάθμιση κιόλας και μετά κορόιδευε την google.

Sotiris

Αυτά είναι…να ψωμολυσσάς για ένα update που θα σου φέρει τη συσκευή σου στο επίπεδο που ήταν το android το 2011.

Ironmanmark40

Παίδες είπαμε , όλα τα λουμια με 8 gb ενσωματωμένης μνήμης θα πάρουν τα wm10 . η microsoft κακώς “έταξε” τα wm10 από το Νοέμβρη, καθώς όπως φάνηκε από την insider τα bugs σε κάθε λουμια συσκευή διαφέρουν , αφού χρειάζεται και διαφορετικό firmwear ανάλογα τη συσκευή , κάτι που η ms δεν είχε “υπολογίσει”…. Για αυτό και η καθυστέρηση… Σύμφωνα με την microsoft τα firmwear είναι έτοιμα και ξεκινάει η αποστολή τους… Κάλλιο αργά παρά ποτε!😉

Mary

Εντάξει έχει καταντήσει αστεία πια αυτή η κατάσταση… Αναρωτιέμαι πως ειναι δυνατόν να περιμένουν απο τους developers να εμπιστευτούν το λειτουργικό τους την στιγμή που ειναι τόσο ανοργάνωτοι και ανίκανοι τα τηρήσουν τα αυτονόητα!

Sakis

Για lumia 925 τίποτα. Πρώην ναυαρχίδα ειναι ρε ms. Γιαυτο πήγα σε αντροιντ και ησύχασα. Ακομη θα περίμενα τα 10αρια. Ξανα λεφτα για ακριβά Windows μην δίνεται παιδιά.

Νάσος

Ironmanmark40 παρακολουθώ αυτά που γράφεις καιρό, από τον Νοέμβριο νομίζω, όταν έλεγες για τα windows 10 for mobile και με βρίσκεις σύμφωνο.
Υπάρχουν πολλοί που γράφουν το κοντό τους και το μακρύ τους, ενημερώνεις άμεσα και έμμεσα για ότι νέο για τα 10αρια.
Δλδ αυτό που έπρεπε να κάνει η Microsoft το κανείς εσύ εν μέρει… 😒.
Συμφωνώ ότι για να πάρεις κάτι ολοκληρωμένο πρέπει να έχεις υπομονή όμως με αυτά που κάνει η Microsoft παίζει να έχει χάσει όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά παγκοσμίως πολύ κόσμο…
Δεν είναι σοβαρό να ανακοινώνεις χωρίς σχεδιασμό και σεβασμό προϊόντα και υπηρεσίες που δεν έχεις προβλέψει πότε θα τα έχεις, δεν κολλάει για την τεράστια κλάση τους…
Ελπίζω να μην σε κούρασα…
Ελπίζω και εύχομαι, μιας και κατέχω το 640xl ds να χαμογελάσω πολύ γρήγορα…

Γιώργος

Παιδία εγώ που έχω κατεβάσει το insider program πρέπει να το διαγράψω για να τα πάρω?

nikolasV

Μεγάλη βλακεία που τα έταζε από τον Νοέμβριο αλλά στο Windows central καθημερινά εδώ και μια βδομάδα ανακοινώνονται νέες εκδόσεις firmware και builds, οπότε αυτό τον μήνα το βλέπω να έρχονται, από το να μου δώσει μια κουτσουρεμένη έκδοση καλύτερα ας περιμένω λίγο να πάρω μια σταθερή έκδοση σαν την υπάρχουσα 8.1 Denim.

Όσοι έχετε Lumia να μπαίνετε στο Windows central, καλό και το Techblog αλλά το Windows Central δημοσιεύει από ένα update εφαρμογής μέσα και τις νέες δοκιμαστικές εκδόσεις των Windows 10 mobile.

nikmour

soon (TM)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Lumia 640 xl. Το έχω από τον Ιούνιο του 15. Τρέχει τα πάντα τέλεια. Έκδοση 8.1 denim. Δεν μου έχει κολλήσει ποτέ! !!!!!! Έχω τρεις λογαριασμούς email, άπειρες εφαρμογές και όμως κανένα πρόβλημα. Το μοναδικό πρόβλημα των Windows είναι η ποιότητα των εφαρμογών. Δεν ξέρω πραγματικά τι να κάνω εάν μου έρθει η αναβάθμιση των 10.

kleogar

Το lumia 730 θα παρει ?

jimis

Μάλλον windows 10 mobile θα έρθουν από 7/3 ή 13/3

ZLM

@ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, όταν έρθει ειδοποίηση στο κινητό σου ότι είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση προς λήψη, κάνεις αναβάθμιση.

@kleogar, ναι το Nokia Lumia 730 θα πάρει.

@jimis, ή 7/3 ή μέσα στην εβδομάδα εκείνη. (7/3-13/3)

ZLM

@nikolas V, Θα συμφωνίσω. Γι’ αυτό μας βάλαν σε αγωνία κάθε τρείς και λίγο.

simos

Ξέρουμε τίποτα για το lumia 1020 αν θα πάρει τα 10αρια?Γιατί δεν το βλέπω στο αρθο
αλλά σύμφωνα με τα όσα ξέρω όσα lumia τρέχουν το 8,1 και έχουν πάνω από 8gb μνήμη και 1ram θα πάρουν την αναβάθμιση σε windows 10

GABRIEL

μακαρι!

tsitos

@simos θα τα πάρει το πιο σίγουρο. Στο δικο μου 1020 πάει μια χαρά το τελευταίο built των 10.

simos

@tsitos σου εχει ερθει το update?

ΝΙΚΟΣ

Όλα τα wp με το denim & 8 gb χωρητικότητα θα πάρουν 10άρια με τις παραλλαγές στο firmware ένεκα των διαφορών σε ram,cpu,οθόνη,ανάλυση κλπ . Εγώ με το 920 το περιμένω Απρίλη κάποια στιγμή.

Panagiotis

Ρε παιδιά ξέρει κανείς τη παίζει εχω το Lumia 535 αναβάθμιση δεν εχω δει

Νικος

Λοιπόμ παίδες εγώ τα πέρασα και στο lumia 1020 και στο 920.κατεβάζετε το Windows insider από το store και παττε preview και μετα πατάτε τα 3 μπλε μενού που εχει και μετά accept .έπειτα πατε στις ρυθμίσεις του τηλ.ενημέρωση λογισμικού και είστε οκ. Παρεπιπτοντως όμως τα τηλέφωνα γίνονται λίγο πιο αργά και ειδικά το 920 όπου μπορεί να συναντήσετε αρκετά bugs .η διαδικασία θα διαρκέσει ίσως πάνω από μια ώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.