Acer: Παρουσίασε laptop με Remix OS

Η Acer ανακοίνωσε φορητό υπολογιστή ο οποίος έρχεται με προ-εγκατεστημένη την custom έκδοση του Android, το Remix OS και στόχος είναι η αγορά της Κίνας. Το laptop που ανακοίνωσε η Acer είναι μια έκδοση του Acer Aspire ES1-131 το οποίο και κυκλοφορεί κανονικά με Windows 10.

Στη συγκεκριμένη έκδοση η εταιρεία έχει προ-εγκαταστήσει το Remix OS το οποίο και είναι optimized για χρήση σε υπολογιστές μιας και διαθέτει για παράδειγμα taskbar ή υποστήριξη για να βλέπετε πολλά παράθυρα ταυτόχρονα.

Το Aspire ES1-131 είναι ένα entry-level φορητό χαμηλού κόστους και έρχεται με οθόνη διαγωνίου 11,6 ιντσών ανάλυσης 1.366×768 pixels, ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Celeron N3150 ο οποίος είναι τετραπύρηνος, 4GB μνήμης RAM και σκληρό δίσκο με χωρητικότητα 500GB. Στον εξοπλισμό του βα βρείτε Gigabit ethernet, Wi-Fi 802.11 b/g/n αλλά και BLuetooth 4.0, ενώ ζυγίζει περίπου 1,27 κιλά.

Το Acer Aspire ES1-131 θα κυκλοφορήσει αρχικά στην Κίνα και θα είναι περιορισμένης παραγωγής, ενώ αν τα πάει καλά σε πωλήσεις είναι πιθανόν να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Acer, Acer: Παρουσίασε laptop με Remix OS

Acer, Acer: Παρουσίασε laptop με Remix OS

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Καλό, βασικά αυτή η Remix rom θα ήθελα κάποια στιγμή να είναι διαθέσιμη για phablet και φυσικά tablet. Τώρα το android από μόνο του ωραίο αλλά σε laptop καλό θα ήταν να είναι dual boot. Αν κυκλοφορήσει σε καλή τιμή νομίζω θα κάνει πωλήσεις ( όχι τρελές αλλά νομίζω θα βρει ανταπόκριση ).

μακης

Εχω χρησιμοποιησει το εν λογω λειτουργικο σε NEXUS 10. Η εντυπωση που μου αφησε ειναι οτι ενω σαν ιδεα ειναι πολυ καλο και εχει μελλον ,η υλοποιηση δεν ειναι ακομα καλη. Χρειαζεται λιγη δουλεια ακομα ετσι ωστε να μπορει να σταθει σε οποιαδηποτε συσκευη !

Panos7GR

Μα το Remix OS παιδιά είναι το Android σχεδιασμένο για PC και χρήση με ποντίκι. Τι μας λέτε για phablet, tablet και οποιαδήποτε συσκευή. Είναι σαν να λέτε τo Ubuntu ή τα Windows ή το OS X όπως είναι στο PC έτσι να τρέχει και στο tablet/smartphone σας…

Jorge

Σε tablet δεν θα ήταν άσχημο @Panos7GR. Τύπου όταν συνδέεται σε dock να μπαίνει σε desktop mode, και να είναι σαν υπολογιστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Gear Acer CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Acer Predator CG552X, X32, X38: Νέα 4K OLED και mini LED gaming monitors [CES 2020]

Την έκθεση CES 2020 επέλεξε η Acer για να παρουσιάσει τα νέα gaming monitors Predator. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το 55 ιντσών Acer Predator CG552X.