Acer Nitro 5: Νέος φορητός για gaming και convertible

Asus Computex, Acer Nitro 5: Νέος φορητός για gaming και convertible

Έναν φορητό, έναν μετατρέψιμο φορητό και δύο τάμπλετ ανακοίνωσε η Acer για να μας “ανοίξει την όρεξη” για την Computex. Ο φορητός φέρει το όνομα Nitro 5 και απευθύνεται σε gamers ενώ ο μετατρέψιμος φορητός ονομάζεται Spin 1. Τα tablet είναι τα Iconia One 10 και Touch 10.

Τα χαρακτηριστικά του Nitro 5 περιλαμβάνουν οθόνη HD IPS 15,6 ιντσών, επεξεργαστή Intel Core i7 ή i5 με NVIDIA GeForce GTX 1050 ή AMD A-Series FX, A12 ή A10 AMD με Radeon RX550. Asus Computex, Acer Nitro 5: Νέος φορητός για gaming και convertible

Η RAM θα μπορεί να φτάνει τα 32GB DDR4 στα 2400MHz. Για αποθηκευτικό χώρο θα διαθέτει SSD μέχρι 512GB και προαιρετικά σκληρό HDD μέχρι 2TB.

Από θύρες θα διαθέτει USB-C port, USB 3.0, δύο USB 2.0 και μία HDMI 2.0.

Το Spin 1 θα έρχεται με full HD IPS οθόνη 11,6 ιντσών, επεξεργαστή Intel Pentium ή Intel Celeron, RAM στα 4GB, αποθηκευτικό χώρο μέχρι 128GB eMMC, μία θύρα USB 3.1, μία USB 2.0, μια HDMI και μια θέση για microSD.

Asus Computex, Acer Nitro 5: Νέος φορητός για gaming και convertible

Επιπλέον, η Acer θα λανσάρει και δύο νέα τάμπλετ Iconia, το Iconia One 10 και το Iconia 10. Για τα τάμπλετ είναι λιγότερα στοιχεία γνωστά,  αλλά το One 10 θα έρχεται με δύο θύρες Micro USB, ενώ το 10 με οθόνη Quantam Dot και τέσσερα ηχεία. Και τα δύο τάμπλετ διαθέτουν τετραπύρηνους επεξεργαστές της MediaTek, θα τρέχουν Android 7.0 και σύμφωνα με την Acer η μπαταρία τους θα διαρκεί 8 ώρες

Asus Computex, Acer Nitro 5: Νέος φορητός για gaming και convertible

Τα τάμπλετ δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσουν. Το Spin 1 αναμένεται τον Ιούλιο έναντι 399 ευρώ, ενώ το Nitro 5 θα είναι αρχικά διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Κίνα τον Ιούλιο, έναντι 799 δολαρίων. Τον Αύγουστο αναμένεται να κυκλοφορήσει και στις υπόλοιπες αγορές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Gear Acer CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Acer Predator CG552X, X32, X38: Νέα 4K OLED και mini LED gaming monitors [CES 2020]

Την έκθεση CES 2020 επέλεξε η Acer για να παρουσιάσει τα νέα gaming monitors Predator. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το 55 ιντσών Acer Predator CG552X.