Δες την Ψηφιακά με έναν φορητό υπολογιστή της Apple

Η Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στο πρόγραμμα “Δες την Ψηφιακά”, ένα πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η ελληνική κυβέρνηση επιβραβεύει 12.548 αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές παρέχοντάς τους επιδότηση για την αγορά ενός νέου φορητού υπολογιστή, ο οποίος να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Με τη συμμετοχή της Rainbow στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε δικαιούχο αριστούχο πρωτοετή φοιτητή να αποκτήσει οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή της Apple σε ειδικές τιμές και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος και να κερδίσει από την κρατική επιδότηση. Το πρόγραμμα επιδότησης διαρκεί έως τις 31/05/07.

Η σειρά των φορητών υπολογιστών της Apple αποτελείται από τα μοντέλα MacBook 13″, το MacBook Pro 15″ & το MacBook Pro 17″.

Ολόκληρη η σειρά των φορητών υπολογιστών της Apple διαθέτει επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, ενσωματωμένη βιντεοκάμερα iSight για τηλεδιάσκεψη εν κινήσει, την επαναστατική πολυμεσική εμπειρία Front Row με το τηλεχειριστήριο της Apple και αρκετά προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία DVI για υποστήριξη διπλής οθόνης, είσοδο και έξοδο οπτικού ψηφιακού ήχου, Gigabit Ethernet, Sudden Motion Sensor, Scrolling TrackPad και μετασχηματιστή ρεύματος MagSafe.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear

H πανδημία φέρνει άνοδο στη ζήτηση για Chromebooks

Τα στοιχεία της Canalys δείχνουν ότι η ανάγκη για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση ήταν οι καθοριστικοί παράγοντες της ζήτησης σε Chromebooks.

Notebooks Samsung

Samsung Notebook Odyssey: Νέο gaming laptop με GeForce RTX 2080 GPU και 15.6’’ οθόνη (144Hz) [CES 2019]

Η Samsung στα πλαίσια της CES 2019 ανακοίνωσε το νεότερο Notebook Odyssey με μειωμένα bezels, ιδιαίτερη σχεδιαστική προσέγγιση, 15.6’’οθόνη και NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU.

Games Alienware Dell

Η Dell ανακοίνωσε ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware gaming laptops [CES 2019]

Λέγεται πως το hot θέμα της φετινής έκθεσης τεχνολογίας, στο Las Vegas, θα είναι οι φορητοί υπολογιστές για gaming. Η Dell θα παρουσιάσει τα δύο νέα της μοντέλα, τα ελαφρύτερα και λεπτότερα Alienware που έφτιαξε ποτέ.

Notebooks Dell featuredtv

Επισκεφτήκαμε το Dell Exclusive Store στην Αθήνα [VLOG]

Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκαμε στο κατάστημα Dell Exclusive Store που φιλοξενείται εδώ και δύο χρόνια στο 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι. Σε ένα χώρο μοναδικής αισθητικής βρίσκονται συγκεντρωμένα όλα τα μοντέλα της Dell που είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά από τον επίσημο διανομένα της εταιρείας στην Ελλάδα, την Oktabit.