Δες την Ψηφιακά με έναν φορητό υπολογιστή της Apple

Η Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στο πρόγραμμα “Δες την Ψηφιακά”, ένα πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η ελληνική κυβέρνηση επιβραβεύει 12.548 αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές παρέχοντάς τους επιδότηση για την αγορά ενός νέου φορητού υπολογιστή, ο οποίος να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Με τη συμμετοχή της Rainbow στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε δικαιούχο αριστούχο πρωτοετή φοιτητή να αποκτήσει οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή της Apple σε ειδικές τιμές και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος και να κερδίσει από την κρατική επιδότηση. Το πρόγραμμα επιδότησης διαρκεί έως τις 31/05/07.

Η σειρά των φορητών υπολογιστών της Apple αποτελείται από τα μοντέλα MacBook 13″, το MacBook Pro 15″ & το MacBook Pro 17″.

Ολόκληρη η σειρά των φορητών υπολογιστών της Apple διαθέτει επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, ενσωματωμένη βιντεοκάμερα iSight για τηλεδιάσκεψη εν κινήσει, την επαναστατική πολυμεσική εμπειρία Front Row με το τηλεχειριστήριο της Apple και αρκετά προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία DVI για υποστήριξη διπλής οθόνης, είσοδο και έξοδο οπτικού ψηφιακού ήχου, Gigabit Ethernet, Sudden Motion Sensor, Scrolling TrackPad και μετασχηματιστή ρεύματος MagSafe.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max: Πήρε το βραβείο καλύτερης οθόνης σε smartphone

Το iPhone 14 Pro Max παρέχει την καλύτερη οθόνη smartphone στην αγορά, σύμφωνα με το ετήσιο Display Technology Shoot-Out του DisplayMate.

Gear Apple Logitech Mac

Η Logitech λανσάρει νέα «Designed for Mac» mouse και πληκτρολόγια

Την κυκλοφορία πολλών νέων ποντικιών και πληκτρολογίων ειδικά κατασκευασμένα για χρήση με Apple Mac ανακοίνωσε η Logitech.

Smartphones Apple iPhone 14 iPhone 14 Pro

iPhone 14: Η ζήτηση για τη σειρά είναι μικρότερη από αυτή που περίμενε η Apple

To ότι η Apple προσπαθεί να διαμορφώσει διαφορετικά την εφοδιαστική της αλυσίδα είναι γνωστό, γι’ αυτό και μεταφέρει την παραγωγή των βασικών iPhone 14 και iPhone 14 Plus από την Κίνα στην Ινδία.

Smartphones Apple iPhone 14

iPhone 14: Κατασκευάζεται πλέον στην Ινδία

Το πρόσφατα ανακοινωθέν iPhone 14 της Apple συναρμολογείται τώρα στην Ινδία στο εργοστάσιο της Foxconn κοντά στο Τσενάι.