Δες την Ψηφιακά με έναν φορητό υπολογιστή της Apple

0

Η Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στο πρόγραμμα “Δες την Ψηφιακά”, ένα πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η ελληνική κυβέρνηση επιβραβεύει 12.548 αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές παρέχοντάς τους επιδότηση για την αγορά ενός νέου φορητού υπολογιστή, ο οποίος να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Με τη συμμετοχή της Rainbow στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε δικαιούχο αριστούχο πρωτοετή φοιτητή να αποκτήσει οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή της Apple σε ειδικές τιμές και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος και να κερδίσει από την κρατική επιδότηση. Το πρόγραμμα επιδότησης διαρκεί έως τις 31/05/07.

Η σειρά των φορητών υπολογιστών της Apple αποτελείται από τα μοντέλα MacBook 13″, το MacBook Pro 15″ & το MacBook Pro 17″.

Ολόκληρη η σειρά των φορητών υπολογιστών της Apple διαθέτει επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, ενσωματωμένη βιντεοκάμερα iSight για τηλεδιάσκεψη εν κινήσει, την επαναστατική πολυμεσική εμπειρία Front Row με το τηλεχειριστήριο της Apple και αρκετά προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία DVI για υποστήριξη διπλής οθόνης, είσοδο και έξοδο οπτικού ψηφιακού ήχου, Gigabit Ethernet, Sudden Motion Sensor, Scrolling TrackPad και μετασχηματιστή ρεύματος MagSafe.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα