Δες την Ψηφιακά με έναν φορητό υπολογιστή της Apple

Η Rainbow, επίσημος διανομέας της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στο πρόγραμμα “Δες την Ψηφιακά”, ένα πρόγραμμα της ελληνικής κυβέρνησης στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η ελληνική κυβέρνηση επιβραβεύει 12.548 αριστούχους πρωτοετείς φοιτητές παρέχοντάς τους επιδότηση για την αγορά ενός νέου φορητού υπολογιστή, ο οποίος να πληρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Με τη συμμετοχή της Rainbow στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε δικαιούχο αριστούχο πρωτοετή φοιτητή να αποκτήσει οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή της Apple σε ειδικές τιμές και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προγράμματος και να κερδίσει από την κρατική επιδότηση. Το πρόγραμμα επιδότησης διαρκεί έως τις 31/05/07.

Η σειρά των φορητών υπολογιστών της Apple αποτελείται από τα μοντέλα MacBook 13″, το MacBook Pro 15″ & το MacBook Pro 17″.

Ολόκληρη η σειρά των φορητών υπολογιστών της Apple διαθέτει επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, ενσωματωμένη βιντεοκάμερα iSight για τηλεδιάσκεψη εν κινήσει, την επαναστατική πολυμεσική εμπειρία Front Row με το τηλεχειριστήριο της Apple και αρκετά προηγμένα χαρακτηριστικά όπως η τεχνολογία DVI για υποστήριξη διπλής οθόνης, είσοδο και έξοδο οπτικού ψηφιακού ήχου, Gigabit Ethernet, Sudden Motion Sensor, Scrolling TrackPad και μετασχηματιστή ρεύματος MagSafe.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 15 Pro Max: Με ίδια κύρια κάμερα και τεχνολογία οθόνης με το iPhone 14 Pro Max;

Μια από τις σημαντικότερες φήμες που έχουν ακουστεί για το iPhone 15 Pro Max είναι πως θα αποκτήσει μια καινούργια κύρια κάμερα.

Smartphones Apple iOS

iOS 17: Με νέα εφαρμογή Journaling και παρακολούθηση διάθεσης

Το iOS 17 αναμένεται να ανακοινωθεί από την Apple τον Ιούνιο και θα περιλαμβάνει μια αποκλειστική εφαρμογή ημερολογίου.

Smartphones Apple featured iOS

iOS 17: Τα iPhone με κλειδωμένη οθόνη θα γίνονται Smart Home Displays

Μια ενημερωμένη διεπαφή οθόνης κλειδώματος στο iOS 17 θα μετατρέπει το iPhone σε μια «smart home display», σύμφωνα με τον Gurman.

Software Apple iPad

Η Apple κυκλοφόρησε το Final Cut Pro και το Logic Pro για iPad

Η Apple κυκλοφόρησε το Final Cut Pro και το Logic Pro για επιλεγμένα μοντέλα iPad, με τις εφαρμογές να είναι διαθέσιμες στο App Store.