ASUS K Series Domino Collection

Σχεδιασμένοι να προσφέρουν μια ουσιαστική υπολογιστική εμπειρία στους χρήστες που βρίσκονται σε διαρκή κίνηση, οι υπολογιστές της σειράς K Series Domino Collection της ASUS διαθέτουν όλη τη δύναμη που απαιτείται για να εξασφαλίσουν μια κινηματογραφικού τύπου οπτική και ακουστική απόλαυση μέσω της αναπαραγωγής αρχείων multimedia και την αξιοποίηση της οθόνης LCD υψηλής ανάλυσης, της τεχνολογίας SRS Premium Sound και των ηχείων της Altec Lansing.

, ASUS K Series Domino Collection

Παράλληλα, ο χρήστης μπορεί να απολαμβάνει τον φορητό του περισσότερες ώρες, χάρη στην τεχνολογία ASUS Super Hybrid Engine που τον απελευθερώνει από το άγχος της πρίζας, ενώ ο έξυπνος σχεδιασμός ASUS IceCool εξασφαλίζει, επίσης, ότι η θερμοκρασία στο πληκτρολόγια και το palm rest παραμένει χαμηλή ακόμη και μετά από πολύωρη χρήση. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα συναντάμε σε ένα notebook το οποίο διαθέτει και έναν ιδιαιτέρως μοντέρνο σχεδιασμό, με την πρωτοποριακή τεχνολογία ASUS Infusion να δημιουργεί μια ελαφρώς ιριδίζουσα εξωτερική επιφάνεια, καθώς και το λογότυπο ‘Domino’, χαρακτηριστικό των υπολογιστών ASUS K Series Domino Collection.

Τα μοντέλα K40IN και K50IN είναι εξοπλισμένα με την κάρτα γραφικών GeForce G102M της NVIDIA, η οποία χρησιμοποιεί μνήμη 512MB αποκλειστικά για την καλύτερη υποστήριξη απαιτητικών εφαρμογών όπως η αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ανάλυσης 1080p, η επεξεργασία εικόνων ή βίντεο, η αλλαγή κωδικοποίησης σε αρχεία βίντεο (transcoding), ή το gaming. Σε σύγκριση με άλλους επεξεργαστές γραφικών που εξοπλίζουν διάφορα notebooks, η κάρτα GeForce G102M χρησιμοποιεί 30% χαμηλότερη ενέργεια, ή ισοδύναμα 8 watts λιγότερα, όταν τρέχει εφαρμογές υψηλών γραφιστικών απαιτήσεων, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα την επιμήκυνση του χρόνου που μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο φορτίσεις της μπαταρίας.

Η σειρά Κ της ASUS περιλαμβάνει, επίσης, μοντέλα εξοπλισμένα με κάρτες γραφικών της AMD. Το μοντέλο K40AB, το K50AB και το K70AB είναι εξοπλισμένα με την κάρτα ATI Mobility Radeon HD4570, ενώ το K70AB φοράει την ATI Mobility Radeon HD4860, μια κάρτα που διαθέτει 640 stream processors και προσφέρεται για απαιτητικά τρισδιάστατα παιχνίδια τελευταίας γενιάς. Οι χρήστες αυτών των μοντέλων θα ενθουσιαστούν με την ποιότητα των εικόνων που εξασφαλίζει η μνήμη προηγμένη τεχνολογίας GDDR5.

, ASUS K Series Domino Collection

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.