ASUS N Series, Έξυπνη τεχνολογία για έξυπνους ανθρώπους

0

Τα ASUS N Series notebooks αποτελούν την επιτομή του στυλ και της παραγωγικότητας, μέσω έξυπνων τεχνολογιών και καινοτόμων σχεδιασμών. Κάθε N Series notebook συνοδεύεται από τεχνολογικές καινοτομίες, όπως το Super Hybrid Engine (SHE) που παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως 35% και το Express Gate που επιτρέπει στους χρήστες πρόσβαση στα προγράμματα που χρησιμοποιούν περισσότερο μέσα σε 8 δευτερόλεπτα.

ASUS N10
Σχεδιασμένο με γνώμονα τη βέλτιστη φορητότητα, το ASUS N10 είναι η ιδανική λύση για όσους βρίσκονται συνέχεια εν κινήσει. Με οθόνη 10.2”, το N10 προσφέρει μία εμπειρία για όλες τις αισθήσεις, χάρη στην κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 9300M και επεξεργαστή Intel Atom.

ASUS N20
Κατασκευασμένο ειδικά για βαριά χρήση, το ASUS N20 διαθέτει οθόνη 12.1” και έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εξοπλισμένο με το ηχητικό σύστημα Altec Lansing, για εξαιρετικά καθαρό ήχο, αλλά και με τον πλέον αποτελεσματικό οδηγό σκληρού δίσκου eSATA, ο οποίος «στεγάζεται» σε μέρος προστατευμένο καλά από τη σκόνη και την υγρασία, το N20 αποτελεί ένα πολύπλευρο εν κινήσει εργαλείο, είτε πρόκειται για δουλειά ή για προσωπική ψυχαγωγία.

ASUS N80
Σχεδιασμένο ειδικά για στελέχη επιχειρήσεων κι επαγγελματίες, το ASUS N80 διαθέτει οθόνη 14.1”, της οποίας η απόδοση ενισχύεται από μία μοναδική κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce 9 Series με VRAM έως και 1 GB. Σε συνδυασμό με το σύστημα αποκωδικοποίησης Dolby Surround για εντυπωσιακή ποιότητα ήχου, είναι σίγουρο ότι το ASUS N80 θα εντυπωσιάσει σε κάθε επαγγελματική ή προσωπική περίσταση.

ASUS N50
Το ASUS N50 αποτελεί πραγματικά το απόγειο του mobile computing, σχεδιασμένο ώστε να είναι φιλικό προς το χρήστη, παρέχοντας παράλληλα μοναδικές δυνατότητες ελέγχου. Το touchpad πολυμέσων λειτουργεί σαν ένα άμεσα ανταποκρινόμενο σημείο ελέγχου, αλλά και σαν μία ολοκληρωμένη κι εύχρηστη μονάδα ελέγχου πολυμέσων, εφοδιασμένη με αναδρομικά φωτισμένο πληκτρολόγιο, για άμεση ψυχαγωγία πολυμέσων. Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό του N50 είναι ο ενσωματωμένος Ιονιστής Αέρα, ο οποίος όχι μόνο βοηθά στον καθαρισμό του αέρα από αλλεργιογόνα και μικρόβια, αλλά και ενισχύει την κυκλοφορία του αέρα γύρω από το χρήστη.

Κατά το σχεδιασμό των N Series notebooks, η ASUS χρησιμοποίησε προηγμένες τεχνολογίες, ιδιαίτερα με τη χρήση της Τεχνολογίας In-Mold Roller, η οποία δημιουργεί ένα πλέγμα που προστατεύει από γρατζουνιές κι έτσι διατηρεί τη λάμψη του χρώματος, ακόμα και μετά από παρατεταμένη χρήση. Με αεροδυναμικό παρουσιαστικό και ένθετα διακοσμητικά σχέδια σε λαμπερό μεταλλικό στυλ, εμπνευσμένα από την art-deco, τα N Series notebooks προσφέρουν συνδυασμό επίδοσης και στυλ.

Η ASUS κατανοεί ότι η μεγαλύτερη ανησυχία σχετικά με τη χρήση notebook ήταν πάντα η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ανταποκρινόμενα στην ανάγκη για μεγαλύτερη αποδοτικότητα ενέργειας, τα ASUS N Series notebooks διαθέτουν τη Super Hybrid Engine (SHE), η οποία αποτελείται από την εφαρμογή Power4 Gear Hybrid και την Energy Processing Unit (EPU). Η Power4 Gear Hybrid επιτρέπει τη χρήση και κατανομή της ενέργειας, σύμφωνα με τις προτιμήσεις του χρήστη, όσον αφορά στις συγκεκριμένες εργασίες που επιθυμεί να εκτελεστούν, ενώ η EPU εντοπίζει με ακρίβεια τις ενεργειακές ανάγκες του χρήστη και πραγματοποιεί τις απαραίτητες ενεργειακές ρυθμίσεις. Τα συνδυασμένα αποτελέσματα εξοικονόμησης ενέργειας της SHE μεταφράζονται σε παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας έως και 35%.

Τα N Series notebooks μειώνουν ακόμα σημαντικά το χρόνο εκκίνησης, χάρη στο ASUS Express Gate. Το Express Gate επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν εκκίνηση των προγραμμάτων εντός 8 δευτερολέπτων, προσφέροντάς τους έτσι άμεση πρόσβαση σε ένα ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα, το οποίο «τρέχει» εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως το Skype, το music player, το email και το Internet browser.

Συνεχίζοντας την παράδοση του να «σπάει» τις παραδόσεις, η ASUS παρουσιάζει έναν εντελώς νέο τρόπο σύνδεσης των χρηστών στον υπολογιστή τους—μέσω της αναγνώρισης του προσώπου τους. Το σύστημα SmartLogon ανιχνεύει το πρόσωπο του χρήστη και τον συνδέει, χωρίς καμία δικιά του παρέμβαση. Το σύστημα αυτό είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μαθαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του χρήστη, ενώ είναι σε θέση να πραγματοποιεί την αναγνώριση ακόμη και κάτω από διαφορετικές συνθήκες φωτισμού.

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα